NA DOČEKU VATRENIH PJEVAT ĆE THOMPSON

NA DOČEKU VATRENIH PJEVAT ĆE THOMPSON

12. srpanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

Spektakularni doček vatrenih na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, bit će u ponedjeljak 16. srpnja. Organizira ga Klub navijača Hrvatske nogometne reprezentacije ‘Budi ponosan’, a po želji naših nogometaša, pjevat će i Marko Perković Thompson.

Marko Perković Thompshon priprema novi album. Jedna od novih pjesama ima naslov ‘Bleiburg’, a druga ‘Egzodus’. Pjesmu ‘Egzodus’ posvećena je našim ljudima koji masovno odlaze iz države. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. m
    #1 m 13 srpanj, 2018, 02:25

    BEZ OBZIRA BILI MI PRVACI SVIJETA ILI NE(NO JA ČVRSTO VJERUJEM DA MOŽEMO DO KRAJA) MORAMO BITI PREZADOVOLJNI I DOSADAŠNJIM USPJEHOM I TKO BI BIO BOLJI ZABAVLJAČ NA DOČEKU NAŠIH JUNAKA OD LEGENDE MARKA PERKOVIĆA THOMPSONA! ZNAM DA ĆE MNOGIMA MRZITELJIMA HRVATSKE BITI ZLO I DA ĆE BITI SVAKAVIH KOMENTARA I PROVOKACIJA NO NA TO SMO NAVIKLI PA IH TREBA JEDNOSTAVNO IGNORIRATI! VIDJET ĆEMO OPET “gužvu I naslikavanja” SA POBJEDNICIMA NO NA TO SMO NAVIKLI JER DVOLIČNOST JE VRLINA TIH IMAGINARNIH SPODOBA KOJI VOLE SAMO HRVATSKU KADA OD NJE IMAJU KORISTI! SRETNO NAŠIM DEČKIMA U SRAZU SA FRANCUZIMA NEKA SE SAMO BORE I REZULTAT NEĆE IZOSTATI! DA I SREĆA PRATI HRABRE SMO VEĆ DOKAZALI NO NADAM SE DA ĆE SE SVE RIJEŠITI U 90 MINUTA! SRETNO VATRENI!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.