MNK CVIJETNO NAJAVLJUJU NOVO OSVAJANJE KUTIJE ŠIBICA

MNK CVIJETNO NAJAVLJUJU NOVO OSVAJANJE KUTIJE ŠIBICA

9. studeni, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

Započele su prijave za 48. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2018. powered by Coca Cola, a već prvog dana prijavilo se deset ekipa među kojima je, već tradicionalno, i poznata ekipa URIHA. Dan kasnije prijavili su se također česti sudionici Kutije ekipa Dimnjačarstvo Sopot koje je došao prijaviti kolega u dimnjačarskom odijelu ne bi li im donio sreću, a četvrtog dana stigli su i predstavnici prošlogodišnjih osvajača glavnog turnira MNK Cvjetno Poliklinika Milojević.

Pričuvajte nam taj pehar još dva mjeseca“, poručili su igrači Vedran Matošević i Jakov Grcić najavivši tako obranu titule. Inače, Matošević je bio proglašen najboljim igračem turnira 2016. godine a njegov suigrač Grcić najboljim igračem Kutije 2008. godine pa je jasno kako MNK Cvjetno Poliklinika Milojević ništa ne prepušta slučaju te je odlučna u namjeri da pehar zadrži i ove godine.

Dodatni im je motiv činjenica da njihov sponzor Nikola Milojević krajem prosinca slavi rođendan pa bi mu dečki za poklon darivali još jednu titulu osvajača Kutije šibica.

Svoju su prijavu obavili i predstavnici MNK Čulin Mlin iz Livna potvrđujući tako međunarodni karakter Kutije šibica. Prijavu je odradio mladi Ivan Matan,  u ekipi je i njegov brat Ante a  obojica dolaze i sportske obitelji budući da je i njihov tata Boro Matan iskusni malonogometaš koji je još 1995. godine osvojio Kutiju šibica s ekipom MNK Sec.

Prijave se nastavljaju do 12.11. a moguće ih je obaviti putem web stranice www.kutija-sibica.hr, putem linka za prijave na portalu Sportskih novosti, te izravno u Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11, I kat, soba 125, svakog dana od 12:00 do 20:00 sati. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Gonzalez Andres
    #1 Gonzalez Andres 3 prosinac, 2018, 04:26

    Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Gonzalez Andres, privatni kreditni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku svima koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Javite nam se danas e-poštom na: ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.