MILOJKO: HRVATI I SRBI SU ISTA KRAVLJA BALEGA

MILOJKO: HRVATI I SRBI SU ISTA KRAVLJA BALEGA

11. srpanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Čuveni srpski sportski novinar i komentator Milojko Pantić gostovao je na N1 televiziji i, između ostalog, prognozirao ishod polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske. Po njemu, Englezi će u finale.

– Setićete se da sam pre početka SP-a prognozirao da će Hrvatska u polufinalu igrati s Engleskom. To je bila procena na osnovu kvaliteta svih reprezentacija. Čini mi se da Engleska ima veće izglede za finale. Prvi razlog je da je Hrvatska iscrpljena i ispražnjena mentalno i fizički. Taj vulkan emocija koji je zahvatio sve, od igrača do navijača, ima svoje posledice. Emocije imaju moć da zamrače um do te mere da se gubi razum. Drugi razlog zašto mislim da su Englezi favoriti je zato što ih je Hrvatska 2007. godine u kvalifikacijama porazila i na neki način ponizila, iako im nije trebala pobeda. To će Englezi pamtiti i dok postoji fudbal igraće protiv Hrvatske s motivom više. To je taj motiv zbog kog mislim da će Englezi proći – kazao je Pantić koji prognozira čak da će Engleska na koncu osvojiti naslov svjetskog prvaka igrajući u finalu s Belgijom.

U utakmici za treće mesto, po njegovoj prognozi, Hrvatska će se revanširati Francuskoj za, kako kaže, onu “krađu u polufinalu iz 1998. godine, kada ju je nadigrala, ali uz pomoć sudija nije pobedila i ušla u finale”. (dobro, nije samo uz pomoć sudija, malo je pomogao i Lilijan Tiram sa dva gola prim.aut.).

Pantić se očitovao i o svojim nedavnim gostovanjima u hrvatskim medijima koja su izazvala buru s obje strane granice. Čak je pritom citirao Miroslava Krležu.

Genijalni Krleža je rekao da su Srbi i Hrvati ista kravlja balega koju je kotač povijesti pregazio, kao što balegu pregazi volovska zapreka. U tom smislu gledam na sve što se događa poslije mog gostovanja na HTV-u. Isto je to kod nacionalista u Hrvatskoj i Srbiji. Moje reči su u Srbiji falsifikovali. Falsifikovali su moju izjavu o tome kakav stav ima Srbija prema utakmici Hrvatska- Rusija. Rekao sam da je Srbija podeljena i da će građanska Srbija navijati za Hrvatsku, ali da postoji kleronacionalistička i šovinistička Srbija koja sanja da fudbalska Rusija pregazi na terenu Hrvatsku, ali da se to neće dogoditi jer je hrvatska ekipa bolja. Preveli su to kao da Pantić vređa Srbe jer je sve koji ne navijaju za Ruse nazvao klerofašistima. No, ja nigde nisam rekao klerofašisti. Ali to je njihov način da druge ponize i da im naprave metu na čelu. Čovek sam koji ne zastupa ta stajališta, ali prihvatam pozicije nacionalista. No, u toj borbi ne treba podmetati laži i falsifikate. Isto je i u Hrvatskoj. Pročitao sam da je neki nacionalista u Hrvatskoj napisao da što nas briga šta misli Srbija i Milojko Pantić. Poruka nacionalistima i u Hrvatskoj i Srbiji je zatvorite se u svoje krapinske pećine i vičite koliko hoćete: ‘Mi Hrvati’ i ‘Srbija, Srbija’”.

IZVOR: www. kurir.rs T

 

4 komentara

Jump into a conversation
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 14 srpanj, 2018, 20:14

  Neka su govna u hrvatskoj i dalje ostala ista.
  Pa i druge nazivaju smećem.
  Sram bilo te velike hrvatine.

  Reply this comment
 2. patrick
  #2 patrick 14 srpanj, 2018, 01:06

  PATRICK CREDIT FIRM.
  Trebate hitni zajam za financiranje Vašeg posla ili u bilo koju svrhu?
  Mi smo certificirani i legitimni i međunarodni zajmoprimatelj zajmova.
  Nudimo zajmove poslovnim tvrtkama, veliki problem klijentima koji imaju financijski problem i koji su im potrebni za rješenje po prihvatljivoj kamatnoj stopi? Obrađeno u roku od 3 od 6 radnih dana.
  Mi smo certificirani, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan. I surađujte s financijama za nekretnine i sve vrste financiranja poslovanja, kontaktirajte nas danas na e-mail tvrtke: [email protected]

  Trebate 100% FINANCIJE .. dajemo zajmove s povoljnom kamatnom stopom od 4% ([email protected])

  Naše usluge uključuju sljedeće:

  1.Home krediti.
  2. Poslovni zajmovi
  3.Mortgage
  4. zajmovi za odobravanje kredita
  5. Kućni zajmovi
  6. Zajam zajmova
  7. Osobni zajmovi
  8.Debt konsolidacija kredita
  9. Car zajmovi
  10. Zajmovi za obrazovanje

  Reply this comment
 3. Klarens
  #3 Klarens 12 srpanj, 2018, 03:38

  Opet nas futrate sa tropapkarskim bedastochama
  =======================================
  Taj chovjek je PAPAK i dive mu se PAPCI !!!!!!!!!
  =======================================
  Ak tolko voli govna, nek samo izvoli, u slast mu bilo

  Reply this comment
 4. Milojko Srbijanko
  #4 Milojko Srbijanko 11 srpanj, 2018, 06:41

  Što to radiš, dični Stjepandiću, ne zagađuj nam javni životni prostor arhaičnom (b)ekavicom jer imamosvoje ijekavsko nariječje i standardni hrvatski jezik. Milojko, pak, nije trebao citirati velikoga Krležu, velikoga prijatelja Šapajeva, dublera JBT-a, zločinca broj 1-10 u 20. stoljeću. Srbijaneri i u 21. stoljeću i dalje balegaju, a Pantiću svaka čast za sportska znanja i stav.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.