MEĐUNARODNA KONFERENCIJA “NAPREDAK ŽENA, NAPREDAK EKONOMIJE”

MEĐUNARODNA KONFERENCIJA “NAPREDAK ŽENA, NAPREDAK EKONOMIJE”

3. ožujak, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

160117_clip_image002

Mreža hrvatskih žena sa sjedištem u Torontu organizira međunarodnu konferenciju “Napredak žena. Napredak ekonomije. Ostvari potencijal” 8. ožujka u hotelu Sheraton u Zagrebu. Tim povodom dodjeljuje nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” namijenjene Hrvaticama i ženama hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske, Ujedinjenog Kraljevstva, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Australije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.
Dobitnica nagrade “Utjecajne hrvatske žene” je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović.
Na konferenciji će se održati niz predavanja i panela o položaju i utjecaju žena u Hrvatskoj i svijetu u politici, poduzetništvu, menadžmentu, znanosti, kulturi, umjetnosti, humanitarnom radu i obrambenim snagama.
Želja nam je podići svijet društva o angažiranosti, inovativnosti i utjecaju žena hrvatskoga podrijetla, koje svojim uspjesima i postignućima nadahnjuju i predstavljaju veliki potencijal u zemljama u kojima žive.
Posebna gošća je Vlatka Hlupić, autorica knjige „Management Shift“ čiju su filozofiju poslovanja prihvatile velike korporacije diljem svijeta. Jedna je od vodećih stručnjakinja na području ljudskih resursa koja se zalaže za „humaniji management“.
Hrvatska književnica i kolumnistica Milana Vuković Runjić predstavit će novu knjigu „Proklete Hrvatice“, čije su živote obilježili hrabrost, talent, ljepota i zla sudbina.
Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Državnog ureda za Hrvate izvan RH, Savjeta Vlade za Hrvatske izvan RH, Veleposlanstava Kanade, Australije i Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, Hrvatske inozemne pastve te uz podršku Hrvatske matice iseljenika, Hrvatske Bratske Zajednice, Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva i obrta, Grada Zagreba, Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Zagreba.
Mreža hrvatskih žena (www.CroatianWomensNetwork.org) osnovana je prije godinu dana u Torontu i danas broji više od dvije stotine članova diljem svijeta. Prepoznata je kao platforma koja povezuje ugledne Hrvatice u domovini i inozemstvu.
Program konferencije i podaci o registraciji nalaze se u privitku, a detaljnije informacije potražite na croatianwomensnetwork.org T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.