„LOPTICE“ U KOMEDIJI

„LOPTICE“ U KOMEDIJI

3. veljača, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

Dunja_Fajdic_1
Nakon više nego uspješne premijere koja je privukla brojne zvijezde te izmamila osmijeh na brojna sretna lica, sjajna glumačka postava kazališne komedije Loptice naporno vježba kako bi na najljepši mogući način dočarali priču o međuljudskim odnosima i ljubavi. Petra Kurtela, Dunja Fajdić, Slaven Španović i Igor Baksa otkrivaju kako izgledaju pripreme za nove izvedbe koje su na rasporedu 12. i 13. veljače u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija.
„Nekoć sam prije nastupa umirala od treme ali sam se s godinama primirila. Prije početka izvedbe obavezno rastegnem tijelo, zagrijem glas i pijem dosta tekućine. Šminkam se sama, poprilično nespretno no srećom publika je daleko pa se čini da je sve na mjestu.“ – otkrila je Petra Kurtela.
Zanimljivosti iza scene novog kazališnog hita otkrila je i Dunja Fajdić koja uz Sensation razbija monotoniju napornih priprema. „Imam tremu, ali volim taj visak energije. Volim se koncentrirati tako da prođem cijelu predstavu u glavi i radeći govorne vježbe.“
Veselo kazališno društvo u atraktivnom omnibusu utjelovljuje nekoliko potpuno različitih ličnosti te uz brojne intrige i poigravanje realnim i nerealnim situacijama, gledateljima na smiješan i zabavan način dočarava tajne međuljudskih odnosa i ljubavi. Loptice u koprodukciji B GLAD Produkcije i Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.
Ulaznice za izvedbe 12. i 13. veljače u 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 40 do 60 kn na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.
Više informacija o kazališnom spektaklu Loptice možete pronaći na adresi www.loptice.com T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.