LJUBAVNI ŽIVOT TOMISLAVA KARAMARKA

LJUBAVNI ŽIVOT TOMISLAVA KARAMARKA

25. srpanj, 2011.
Print Friendly, PDF & Email

Od šaranja s Majom Vučić do direktorice Šarić

piše: Jasna Babić

Dok vodi bitku protiv sitnoga makroa, po izvornoj profesiji fizioterapeuta, cijela je novinarska zajednica svjesna da  nedavno razvedeni Tomislav Karamarko živi sa stanovitom Anom Šarić, ženom čiju je poslovnu ulogu proizveo EPH, medijski koncern kojega već mjesecima spašava  Agrokor, Zagrebačka banka, državni proračun.  O tome se ne pišu novinski članci, samo se  sladostrasno  trača. Kako vele moralisti, valja poštedjeti Karamarkovu djecu traumatičnih spoznaja o rođenome ocu, kad već rođeni otac nije u stanju misliti na njihove traume.

Cijela novinarska družina zna što je sve spomenuta žena

poduzimala da ministra unutarnjih poslova razvede od njegove zakonito registrirane  supruge, kćeri izuzetno značajne figure  u hrvatsko-muslimanskim odnosima. Naime,  kada su se oženili, Karamarko nije bio političko-policijsko-špijunski faktor, koji odlučuje o kaznenim progonima i klasificiranju podobnoga ponašanja od nepodobnoga.  Da nije bilo punca, profesora, muftije i ambasadora,  mala je vjerojatnost da bi se  izvukao iz  čahure  sitnoga birokratskoga moljca. Završivši  studij povijesti u komunističkoj  Hrvatskoj – dakako, besplatno, za razliku od  budućih generacija –  bio je udobno uhljebljen  u Državnom arhivu SR Hrvatske. Bleiburg je počeo zlorabiti  puno godina kasnije, kada se stratište komunističkoga Režima pokazalo ponajboljim sredstvom za  anti-komunističku eksploataciju.  Nikako prije i nipošto odveć rano, nikada rizično, uvijek u ponajboljem trenutku…

Na isti se način razveo: tek kada je punac preminuo.

U  političkom i bračnom međuvremenu, Karamarko je nejavno  ljubovao s ljepoticom iz marketinga “24 sata”, pa s pjevačicom Majom Vučić. Ali Ana Šarić, kao EPH-ov tipični produkt postala je i  ostala  fatalno prisutna sve do današnjega dana. Došla je nekako u paketu s popriličnim udjelom Ninoslava Pavića u Karamarkov „Soboli“.  Uzalud su je premještali u Beograd da Karamarka, tada još oženjenoga, oslobode problema. Pisala je prijeteća pisma, na Facebooku  objavljivala kompromitantne fotografije, sve dok nije postigla što je htjela. Danas hoće da se Karamarko  dočepa vodećega mjesta vodeće hrvatske stranke, koja god ona bila.

O bračnoj krizi Tomislava Karamarka  pokojni Ivo Pukanić  dobio je neporecive dokaze već početkom 2008. Tajnoviti marketinški izvori,  bliski Ani Šarić, isporučili su građu Nacionalovoj redakciji s gorljivom željom da se javno objavi. No, Pukanić je izabrao  drugu soluciju: spremio je papire  u svoju famoznu kasu, potrudivši se da Karamarko dozna za njihov dobro čuvano postojanje. Kada je novinski izdavač smaknut,  došli su neki tajni agenti, izuzeli  kasu,  transportirali je bez traga, dok je Pukanićevo ubojstvo, dakako, za uvijek ostavljeno neriješeno.

Od tada je Tomislav Karamarko jedna od većih žrtava  opake prostitucije koje cvate u njegovom najbližem okruženju, isprepletenom od policije, politike, medija,  špijuna, tajkuna, ratnih veterana i nakaradnoga feminizma u izvedbi jedne vrste ženskoga međunožja. Doduše, za razliku od  makroa-fizioterapeuta, kojega danas  ganjaju, u  Karamarkovom miljeu zarada od seksualnoga zavođenja,   manje se ubire u kešovini. Primarno je plaćanje u  radnim mjestima, funkcijama, političkim vezama i privilegijama, novinskim laudama, čak otpisivanjem kaznenih prijava. Da podsjetimo;  nije riječ  o kurvama koje muškarcima – unesrećenim katoličkom monogamijom –  pružaju malo alternativne sreće, samopouzdanja i neškodljivih fantazija. Naprotiv, riječ je o kurvama vođenim ambicijama, onima koje  će jednoga dana reći kako su se teško probijale na odgovorne javne poslove i visoke državne položaje.

Danas postoji Zakon koji štiti privatni život od javnoga zavirivanja u ljudski život  niže od pojasa. Skrojen je da  svekoliku privatnosti  falusa i vulve drži podalje od radoznalih očiju.  No, od kako je ministar Darko Milinović, vitez ginekološke „državotvornosti“,  počeo prebrojavati ženske jajne stanice, cijeli problem postavljen je naopako:  samo političari, ministri i policajci imaju pravo na bračnu i seksualnu privatnost, premda se posljedice njihovih privatnih veza nerijetko reflektiraju za doba dio nacije. U najmanju ruku, njihove ljubavnice plaćaju porezni obveznici.  Intimni život hrvatskoga nepolitičkoga  ostatka, naprotiv, neprestano je na dispoziciji  službenog i  javnog kazneno-istražnoga progona, pa tako i ovaj slučaj tzv. elitne prostitucije koji upravo draška ljetne  fantazije tobože zgroženoga auditorija EPH, inače pravoga rasadnika političko-marketinške prostitucije.

Jadni, zarobljeni Karamarko svakako je u nju uključen. T

 

 

 

 

52 komentara

Uskoči u raspravu
 1. R...a
  #1 R...a 18 prosinac, 2011, 22:27

  Svetac zvucis jako jako informirano………. i previse

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. ana
  #2 ana 11 rujan, 2011, 06:07

  a šta taj Karamarko radi dobro…bavi se partizanima umjesto da lovi lopove oko sebe…naravno da neče lovit lopine oko sbe jer bi rvo morao sbe zatvorot zbog svih kriminalnih malverzacija i nelegalnog bogaćenja…koliko je sosoban vidi se da je studirao do tridesete..nema veze ..nije bio sposoban ali je PODOBAN…

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. hrvoje
  #3 hrvoje 12 kolovoz, 2011, 19:32

  slažem se,ma koga brige za ljubavni život ,Karamarko radi svoj posao odlično,zato ga se napada .

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. ozren
  #4 ozren 31 srpanj, 2011, 12:57

  slažem se. ovo je tekst pun privatnih frustracija novinarke.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. arya
  #5 arya 30 srpanj, 2011, 07:56

  ljudi koji prijete najslabijima (djeci i ženama) su dno dna ljudske rase.. trenutno mi ne padaju na pamet dovoljno gadni epiteti za takve.. a ČINJENICA je da Karamarko to koristi kako bi natjerao ljude da šute.. on je jebeno žalosna isprika za ljudsko biće.. a to se i odnosi na njegove majmune koji takve naredbe izvršavaju bez pitanja.. nek se nabrijane frajerčine zajebavaju sa sebi jednakima..

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Svetac
  #6 Svetac 30 srpanj, 2011, 07:27

  Jasmina ti si zakljucila da smo Smirnoff i ja jedan te isti covjek zato sto smo postavili isto pitanje? Isao sam provjeriti ona pitanja koja je on postavio i ta pitanja stoje pa sam ih ja jednostavno ponovio. Stranica na kojoj je jasna napisala svoj prvi clanak o njemu je napadnutai srusena o cemu je ona pisala na svojem fb profilu. Od veljace kada se je to dogodilo Karamarko ju je imao prilike tuziti za klevetu ali nije sto mi je vec dovoljno za sumnju. Ne, nisam opsjednut Karamarkom i pricao sam sa nekoliko novinara koji su mu potvrdili pricu koja je tu napisana. J.B jos ne moze objaviti cijelu pricu jer stiti sudionike iste. Ova je “afera” dovela do prijetnji zivotom malenom djetetu jos 2007 sto ti jako dobro znas samo se pokusavas dosta neuspjesno praviti blesava. Ja sam napravio svoju domacu zadacu pa sam ponovio smirnoffova pitanja jer sam vidio da stoje a to nema veze sa opsjednutoscu ministrom jer nikako ne zelim biti u njegovim cipelama.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. arya
  #7 arya 30 srpanj, 2011, 07:17

  hahah… čini mi se da su neki toliko frustrirani da im ne bi škodilo malo opuštanja.. :)))))))

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. KaramKaramMarko
  #8 KaramKaramMarko 29 srpanj, 2011, 18:38

  Ajde tišina!
  Nemoj da ja moram dolaziti da vas sve po redu tu poševim!
  I ženske i muške!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Pantelija
  #9 Pantelija 29 srpanj, 2011, 17:18

  Ajde Jasmina majke ti ne seri i ti. Koji su tebi motivi stajanja u obranu Karamarka? Ševiš li se i ti sa njim i hoćeš li i meni reći da sam ja Smirnoff i Svetac? Ako je ovo što je Babićka napisala u dimu trave za Karamarka istina zašto je ne utuži? Ako netko nešto napiše što tebi ne odgovara odmah boluje od paranoje ili opsjednutosti? Prema tvojim komentarima reklo bi se da si jako zainteresirana strana u priči ili MUPovac na njegovoj plaći. U tom slučaju onda neka Karamarko utuži njih obojicu jer mu nije problem doći do podataka identiteta i šlus, a ne da braniš svoje stajalište dječjim argumentiranjem o paranoji i opsjednutosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. arya
  #10 arya 29 srpanj, 2011, 17:18

  smirnoff.. ajd pusti tu jasminu.. ne zaslužuje toliko pažnje.. dovoljno je samo pročitat njene komentare.. najlakše je reć – svi ste vi budale i shizofrenici koje ne mislite isto ko i ja!!! jel to uopće zaslužuje da se komentira? mislim da ne.. neozbiljna je i bedasta i ne treba trošit energiju na takve.. 🙂

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Smirnoff
  #11 Smirnoff 29 srpanj, 2011, 16:59

  Daj arya ti si paranoja. klinicka i ti si zapravo ja samo mijenjaš nickove daj reci Jasmini da se smiri tako da zna da sam i ja ti. Naravno da je najlakše nekoga proglašiti paranoidnim ili opsjednutim ako se napiše ono što smeta pa onda kao što si napisala o debilima koji namjerno pišu gluposti u nadi da će se skrenuti pažnja sa bitnog.

  “Tika taka kaze ova baka i nece vam biti lako”

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. arya
  #12 arya 29 srpanj, 2011, 16:35

  hahha.. čovječe.. ovdje je izgleda sve puno opsjednutih ljudi.. nekima je jednostavno već pun k***c boleština koje Karamarko, u ovom slučaju zapravo već od 2007., servira, a neki se izgleda ne mogu oteti dojmu “poštenja” našeg vrlog ministra.. ako je to proizvod neznanja onda se još može shvatit.. ali koliko samo o ima debila koji namjerno pišu gluposti u nadi da će skrenut pažnju s BITNOG.. jaoooooooo…

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Smirnoff
  #13 Smirnoff 29 srpanj, 2011, 16:07

  arya i ti si Smirnoff opsjednuta Karamarkom!!! :))))))))))))

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Smirnoff
  #14 Smirnoff 29 srpanj, 2011, 16:06

  Ja sam bbb, Pamtelija, boss i Anči Jasmina lutko moja opsjednuta :)))) Odakle ti samo da smo nas dvoje iste osobe ili da sam ja opsjednut njime? Naravno ospjednut sam ako previše znam? :)))) Boli znanje jel da?

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Smirnoff
  #15 Smirnoff 29 srpanj, 2011, 15:56

  [quote name=”Jasmina”]Smirnoff i Svetac su jedan te isti lik
  Očajnički opsjednut Karamarkom[/quote]

  Tako je Karamarko mi je čista opsesija Jasmina ti sve znaš! 🙂

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. arya
  #16 arya 29 srpanj, 2011, 15:41

  ma ovo je jednostavno smiješno! 😛 tu se prvenstveno govori o tome da je Pukanić u svom sefu skrivao nešto što je mučilo Karamarka te da je nakon smaknuća taj sef netragom nestao.. a da opet ne pričamo o okolnostima skidanja njegove pratnje i suđenja koje je samo služilo za mazanje očiju javnosti.. TO JE POANTA PRIČE! pusti sad ko se da nataknut na Karamarkov pendrek.. boli me ona stvar za to.. 😛

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. Jasmina
  #17 Jasmina 29 srpanj, 2011, 12:02

  Smirnoff i Svetac su jedan te isti lik
  Očajnički opsjednut Karamarkom

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. bbb
  #18 bbb 29 srpanj, 2011, 06:32

  Herojka Babička bi mogla napisati malo i o Stipi Mesiču kojem su frendovi “posudili” par miljuna kuna. Narod i o tome govori. Kad bi pisala o tome što Mesič radi s Milkom u krevetu vjerojatno bi isto ovako bila popljuvana.
  A ovi murjaci što pišu nepotpisani, ma pusti ih. Bitno da si se ti potpisao.

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. boss
  #19 boss 29 srpanj, 2011, 06:01

  Sramota je da netko u policiji dobiva plaću da piše komentare po portalima. Babićka se potpisala, a što se vi ne potpišete govna murjačka. Samo vi komentiratze. Što mislite da je narod glup. Pišete o riječima, kako drugačije nazvati lopova. Od kud mu tolika lova. Laže o svom privatnom životu, znači privatno i krade. On ministar policije. Babićka je heroj samo je napisala što narod o Karamarku govori.

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Svetac
  #20 Svetac 28 srpanj, 2011, 17:39

  Dorina i mala djeca su trebala zastitu od Karamarka 2007. ispast ces naivna zato sto branis neke argumente. Slazem se da rijecnik nije primjeren i da se je isto moglo reci na drugaciji nacin, ali ociglednoi je ona imala neke svoje razloge!

  carpe diem kako bi rekla “ona” :)))))))))

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.