LJUBAVNI ŽIVOT TOMISLAVA KARAMARKA

LJUBAVNI ŽIVOT TOMISLAVA KARAMARKA

25. srpanj, 2011.
Print Friendly, PDF & Email

Od šaranja s Majom Vučić do direktorice Šarić

piše: Jasna Babić

Dok vodi bitku protiv sitnoga makroa, po izvornoj profesiji fizioterapeuta, cijela je novinarska zajednica svjesna da  nedavno razvedeni Tomislav Karamarko živi sa stanovitom Anom Šarić, ženom čiju je poslovnu ulogu proizveo EPH, medijski koncern kojega već mjesecima spašava  Agrokor, Zagrebačka banka, državni proračun.  O tome se ne pišu novinski članci, samo se  sladostrasno  trača. Kako vele moralisti, valja poštedjeti Karamarkovu djecu traumatičnih spoznaja o rođenome ocu, kad već rođeni otac nije u stanju misliti na njihove traume.

Cijela novinarska družina zna što je sve spomenuta žena

poduzimala da ministra unutarnjih poslova razvede od njegove zakonito registrirane  supruge, kćeri izuzetno značajne figure  u hrvatsko-muslimanskim odnosima. Naime,  kada su se oženili, Karamarko nije bio političko-policijsko-špijunski faktor, koji odlučuje o kaznenim progonima i klasificiranju podobnoga ponašanja od nepodobnoga.  Da nije bilo punca, profesora, muftije i ambasadora,  mala je vjerojatnost da bi se  izvukao iz  čahure  sitnoga birokratskoga moljca. Završivši  studij povijesti u komunističkoj  Hrvatskoj – dakako, besplatno, za razliku od  budućih generacija –  bio je udobno uhljebljen  u Državnom arhivu SR Hrvatske. Bleiburg je počeo zlorabiti  puno godina kasnije, kada se stratište komunističkoga Režima pokazalo ponajboljim sredstvom za  anti-komunističku eksploataciju.  Nikako prije i nipošto odveć rano, nikada rizično, uvijek u ponajboljem trenutku…

Na isti se način razveo: tek kada je punac preminuo.

U  političkom i bračnom međuvremenu, Karamarko je nejavno  ljubovao s ljepoticom iz marketinga “24 sata”, pa s pjevačicom Majom Vučić. Ali Ana Šarić, kao EPH-ov tipični produkt postala je i  ostala  fatalno prisutna sve do današnjega dana. Došla je nekako u paketu s popriličnim udjelom Ninoslava Pavića u Karamarkov „Soboli“.  Uzalud su je premještali u Beograd da Karamarka, tada još oženjenoga, oslobode problema. Pisala je prijeteća pisma, na Facebooku  objavljivala kompromitantne fotografije, sve dok nije postigla što je htjela. Danas hoće da se Karamarko  dočepa vodećega mjesta vodeće hrvatske stranke, koja god ona bila.

O bračnoj krizi Tomislava Karamarka  pokojni Ivo Pukanić  dobio je neporecive dokaze već početkom 2008. Tajnoviti marketinški izvori,  bliski Ani Šarić, isporučili su građu Nacionalovoj redakciji s gorljivom željom da se javno objavi. No, Pukanić je izabrao  drugu soluciju: spremio je papire  u svoju famoznu kasu, potrudivši se da Karamarko dozna za njihov dobro čuvano postojanje. Kada je novinski izdavač smaknut,  došli su neki tajni agenti, izuzeli  kasu,  transportirali je bez traga, dok je Pukanićevo ubojstvo, dakako, za uvijek ostavljeno neriješeno.

Od tada je Tomislav Karamarko jedna od većih žrtava  opake prostitucije koje cvate u njegovom najbližem okruženju, isprepletenom od policije, politike, medija,  špijuna, tajkuna, ratnih veterana i nakaradnoga feminizma u izvedbi jedne vrste ženskoga međunožja. Doduše, za razliku od  makroa-fizioterapeuta, kojega danas  ganjaju, u  Karamarkovom miljeu zarada od seksualnoga zavođenja,   manje se ubire u kešovini. Primarno je plaćanje u  radnim mjestima, funkcijama, političkim vezama i privilegijama, novinskim laudama, čak otpisivanjem kaznenih prijava. Da podsjetimo;  nije riječ  o kurvama koje muškarcima – unesrećenim katoličkom monogamijom –  pružaju malo alternativne sreće, samopouzdanja i neškodljivih fantazija. Naprotiv, riječ je o kurvama vođenim ambicijama, onima koje  će jednoga dana reći kako su se teško probijale na odgovorne javne poslove i visoke državne položaje.

Danas postoji Zakon koji štiti privatni život od javnoga zavirivanja u ljudski život  niže od pojasa. Skrojen je da  svekoliku privatnosti  falusa i vulve drži podalje od radoznalih očiju.  No, od kako je ministar Darko Milinović, vitez ginekološke „državotvornosti“,  počeo prebrojavati ženske jajne stanice, cijeli problem postavljen je naopako:  samo političari, ministri i policajci imaju pravo na bračnu i seksualnu privatnost, premda se posljedice njihovih privatnih veza nerijetko reflektiraju za doba dio nacije. U najmanju ruku, njihove ljubavnice plaćaju porezni obveznici.  Intimni život hrvatskoga nepolitičkoga  ostatka, naprotiv, neprestano je na dispoziciji  službenog i  javnog kazneno-istražnoga progona, pa tako i ovaj slučaj tzv. elitne prostitucije koji upravo draška ljetne  fantazije tobože zgroženoga auditorija EPH, inače pravoga rasadnika političko-marketinške prostitucije.

Jadni, zarobljeni Karamarko svakako je u nju uključen. T

 

 

 

 

52 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Svetac
  #1 Svetac 28 srpanj, 2011, 17:31

  [quote name=”Dorina”]Donabella kaj ne vidis da Marko govori jedinim jezikom koji Jasna koristi i to vec godinama? Ona ne postuje nista i nikoga- na ljudskom nivou. Karamarko i njegova nova zena mogu biti kakvi hoces ali ljude se ne moze vrijedjati kak to ova radi. Vredja ih direktno, klevetnicki i bez ikakva prava i podloge. Ovo je za debelo utuzenje. Da sam na njihovu mjestu ne bi cekala[/quote]

  Dorina, vjeruj mi ona bi to jako voljela jer postoji podloga o kakvoj jos nitko od vas ovdje niti sanja, a to hoce li Karamrko utuzivati taj klevetnicki jezik (priznajem ovaj put je nedostojniji teme) ili ne ce dovoljno reci o njemu i pitanju istinitosti ovoga sto je tu napisano. Zasto nije pokrenuo sud kada je nesto slicno napisala na portaloku pocetkom veljace? Nije, znas sto se je dogodilo? Stranica je napadnuta i srusena i pitaj se zasto.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Dorina
  #2 Dorina 28 srpanj, 2011, 17:24

  Mozda nisam jasno rekla da se potpuno slazem s Lepim Markom. Potpuno je u pravu jer i mi kao javnost kojoj se Jasna Babic obraca, trebamo zastitu od Babickina kontaminiranja javnog prostora. A Marko je u dve kratke ostre recenice rekao sve. Ave 😉

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Dorina
  #3 Dorina 28 srpanj, 2011, 16:38

  Donabella kaj ne vidis da Marko govori jedinim jezikom koji Jasna koristi i to vec godinama? Ona ne postuje nista i nikoga- na ljudskom nivou. Karamarko i njegova nova zena mogu biti kakvi hoces ali ljude se ne moze vrijedjati kak to ova radi. Vredja ih direktno, klevetnicki i bez ikakva prava i podloge. Ovo je za debelo utuzenje. Da sam na njihovu mjestu ne bi cekala

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Lepi Marko
  #4 Lepi Marko 28 srpanj, 2011, 15:21

  [quote name=”Donabella”][quote name=”Lepi Marko”]Babićka čuvaj se!
  Nakon ovakvog članka možda i tvoju olinjalu vulvu ovaj nezajažljivi jebežljivec okine![/quote]

  Ne diraj se ti u njenu vulvu..što ti treba biti vulgaran? Ako ti tekst ne odgovara onda reagiraj na nj, a ne na Babićkino medjunožje[/quote]

  Ja to ne bi dirao ni štapom, ali gđa Babić drukčije ne bi razumjela. Pogledaj, tj. pročitaj još jednom što ona piše i kojim riječnikom, pa onda razmisli treba li njena vulva zaštitu od moje vulgarnosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Donabella
  #5 Donabella 28 srpanj, 2011, 14:09

  [quote name=”Lepi Marko”]Babićka čuvaj se!
  Nakon ovakvog članka možda i tvoju olinjalu vulvu ovaj nezajažljivi jebežljivec okine![/quote]

  Ne diraj se ti u njenu vulvu..što ti treba biti vulgaran? Ako ti tekst ne odgovara onda reagiraj na nj, a ne na Babićkino medjunožje

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Lepi Marko
  #6 Lepi Marko 27 srpanj, 2011, 12:29

  Babićka čuvaj se!
  Nakon ovakvog članka možda i tvoju olinjalu vulvu ovaj nezajažljivi jebežljivec okine!

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Iris
  #7 Iris 27 srpanj, 2011, 11:46

  Maja Vucic je pristojna osoba i sa Karamarkom nema nikakve veze, osobito ne one kako se u clanku navodi. Pozdrav.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Tetka
  #8 Tetka 27 srpanj, 2011, 11:42

  Što ste se svi zapalili toliko na ministra.Čovjek voli da prči i pustite ga na miru.Druga je stvar ako je zgriješio na nekom drugom planu…

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Pantelija
  #9 Pantelija 27 srpanj, 2011, 07:46

  Ajde Babićka majke ti ne seri. Dobro znaš da to Pukanić nije dobio početkom 2008. kao što i znaš pod točno kojim okolnostima je i sa kojom svhom došlo do njega prema tome zašto sereš tu? Prolaziš bad trip pa te puca mahnitost? Ako pišeš piši ono što je bilo i ne izmišljavaj gluposti koje vidiš u dimu trave.

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Tesa
  #10 Tesa 26 srpanj, 2011, 17:58

  @Boris ima rezona :))
  A Babićka se pretrgla od kombinatorike. Mislim i inače naporna već godinama. Sjećam se kod Stankovića jedva glavu držala.
  I nikako ne bi smjela žene zvati kurabama.
  Upoznala sam tu Karamarkovu ženu u Eph i mogu sam reći Ana Šarić je ko filmska glumica, tako lepa da vam padne vilica. Da, čula sam od samog vlasnika pricu o njoj i Karamarkecu. Samo to je puno normalnija od Babićkine i kaže da su ludo zaljubljeni i vec godinama u vezi. Čovjek jos razveden. A bivša mu isto u drugoj vezi. Mene vise muči ne njihov ljubavni vec financijski zivot i jel tu sve čisto. A bilo bi mu pametno i da nam se politicki skine s vrata. Pogotovo sa temama Tuđmana ustaša i partizana. Deplasirano je, ko i Jasna Babić.
  Stvarno je vrijeme za neke nove ljude. Mlade i pametne. Nove

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Smirnoff
  #11 Smirnoff 26 srpanj, 2011, 17:17

  Jesi ti ta Jasmina iz ove priče?

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. jasmina
  #12 jasmina 26 srpanj, 2011, 14:58

  smirnoff ti si paranoja. klinicka

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Sveznalina
  #13 Sveznalina 26 srpanj, 2011, 14:22

  Kaže novinarka- došli tajni agenti i ukrali Pukanićevu kasu u kojoj su bile neke fotke i spisi. Jer jadni naš najdraži Puki koji je izreketario pol zemlje to ne bi objavio. Da, možda je Karamarkov komad Pukiju plaćao u naturi da šuti- jer JB nedvosmisleno žensku naziva kurvom. I Nives Celzijus u kiosk romanu bi bolje složila radnju od JB.

  Ovako nešto ružno i mrziteljski dugo nisam pročitala. Uvredljivo je sve žene. Valjda kako kaže komentar iznad, JB dugo nije u prometu pa mrzi sve ženske koje jesu. Možda bi htjela (biti) Nives Celzijus. Ak joj ministar ne otme Nives pred nosom…

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Sveznalina
  #14 Sveznalina 26 srpanj, 2011, 14:21

  Punac ga instalirao u visoku politiku,punac umro ali Karamarko ostao muslimanski beg u Hrvata. Inače baš je zastupnik muslimanskog lobija Karamarko koji trtlja o Tuđmanu i partizanskim zločinima. Paviću platio mjesto za komada udjelom u firmi. Baš je glup taj Karamarko- pa samo je komada trebao smjestiti u firmu, zar ne? E onda ga još taj Pavić spašavao od napornog komada deportirajući komada u Beograd.Šef špija i medijski mogul bi se tako rješavali naporne ženske? Državni proračun spašava preko Karamarka Pavićevu privatnu firmu? Pa zar nije policija u Slobodnoj već mjesecima?
  Gdje su te kompromitirajuće fotografije sa Facebooka? Valjda ih je netko vidio- ženska ima puno fb frendova…

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Smirnoff
  #15 Smirnoff 26 srpanj, 2011, 13:46

  Vidim nekoliko netočnih podataka koji se ne poklapaju sa onim njenim člankom od veljače ove godine kada joj je zbog iste teme srušen portal na kojem je prvi put objavila sličnu priču. Kako to da je došlo u međuvremenu do promjene priče Jasna?
  @ Baktivia pa priča i nije toliko besmislena ako Babićka implicira da je Pukaniću skinuta zaštita malo prije nego što je ubijen kako bi se ministar dokopao sadržaja sefa- mislim ipak mu to daje određeni motiv za sigurnosnu procjenu da mu zaštita policije više nije potrebna, a ako ga netko u međuvremenu ubije to je dodatni bonus + domognuti se sadržaja sefa. To bi donekle promijenilo i sam tijek suđenja za Pukanićevo ubojstvo zar ne?

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Njofra
  #16 Njofra 26 srpanj, 2011, 13:45

  Loša vam fotomontaža

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. Boris
  #17 Boris 26 srpanj, 2011, 11:38

  Svaka čast Karamarku. Bira dobre cure, a ne vjerujem da je odlikaš. Suradnja s EPH mu se debelo isplatila, pa je ta cura vjerojatno dodana kao bonus. Dobro je imati i izvor informacija da se zna što će Pavićeve novine objaviti. Karamarko, samo naprijed do skore smjene 😉

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. Baktivia
  #18 Baktivia 26 srpanj, 2011, 10:17

  kaj je ovo? Javni linč ili govor mržnje? Zaboli me za karamarka al nekak mi se čini da ni nabrojane sve žene oko Karamarka ne bi pokazale ovolko divlje strasti za njim ko Babic Jasna. Može se napisat i citirat tračeve (ak je to novinarstvo) al s ovolko mržnje pisat jel ko koga j*** je u najmanju ruku čudno. Tolko navoda rekla-kazala, pa da su i točni koga briga jer je tema besmislena. Neki tip i nekolko žena garnirani uz puno spekulacija i Babickine mržnje. Od Babicke bi covjek očekival ipak nekaj pristojno. Il barem bi tako što očekivao deset godina ranije dok je bila pri zdravoj i treznoj ruci i olovci. Zemlja nam je pokradena i ponižena. Ne trebate i čitatelje ponižavat sa ovim maloumnim tekstovima i temama. Sramota osobito za struku

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. aaa
  #19 aaa 26 srpanj, 2011, 09:48

  aaa hebate… velike stvari
  Dok se uzorita J.B. svojevremeno družila sa (oženjenim) sisovcima to je bilo OK. Sad su se vremena promijenila. J.B postala moralist i svima predbacuje ono što više zbog svojih godina ne može ponudi mlađim pripadnicima represivnih službi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Anči
  #20 Anči 25 srpanj, 2011, 10:43

  Zašto bi razvod ministra Karamarka njemu bio krimen, pa to je u našoj zemlji nažalost normalna stvar. Vijest bi svakako bila da je napisano da unatoč svemu ima krasan i uspješan brak. A što se prostitucije tiče mi smo mala zemlja-veliki kupleraj. Praši svaki svakog na koji god način može. Ludog li naroda.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.