KONFERENCIJA O “BRZORASTUĆIM PODUZEĆIMA”

KONFERENCIJA O “BRZORASTUĆIM PODUZEĆIMA”

8. srpanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Prva godišnja konferencija Brzorastuća poduzeća i što rade drukčije, organizirana od strane tvrtke Pametan rast za poslovno savjetovanje pod vodstvom direktorice Stefanije Skender, okupila je hrvatske stručnjake za brzi rast. Kroz kratka predavanja i panel – diskusije sudionici konferencije stekli su bolje razumijevanje o stanju i brojnosti brzorastućih poduzeća u Hrvatskoj kao i preporuke za budući razvoj te saznanja o alatima koje brzorastuća poduzeća koriste u svom poslovanju kako bi održala svoj brzi rast.

Konferencija je održana u popodnevnim satima 30. lipnja 2017. godine u hotelu Valamar Diamant u Poreču, a popraćena je raznim medijskim kanalima.

Ovu konferenciju sponzorirala je Privredna banka Zagreb kao glavni sponzor te turistička agencija Uniline kao srebrni sponzor. Ostali sponzori bili su Eltor rasvjeta, Tiskara Sigra, knjižara IstraALF, restoran Fora le Porte i poduzeće Dioden.

Osim stručnjaka iz redova Pametnog rasta i Exoro grupe, kao predavači i panelisti nastupili su i predstavnici PBZ-a, EBRD-a, HBOR-a, HAMAG-BICRO-a, Uniline – a, Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Diodena, Visoke poslovne škole PAR, odvjetničkog ureda Hraste & Partneri, Degordiana i GIT-a.

Pametan rast je konferenciju promovirao diljem Hrvatske, izravno i putem brojnih udruga čiji je član tj. Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Hrvatske podružnice Europskog vijeća za mentorstvo i coaching i drugih.

Konferencija se prenosila uživo putem Facebooka Pametnog rasta na čijoj su Facebook – stranici i Youtube – kanalu snimke i dostupne.  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 10 srpanj, 2017, 21:33

  Mačke su prave nema šta.
  Od znanja do stajlinga.
  Samo nek tako nastave, pa će privuč i ostale k sebi.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.