KOALICIJA ZA PREMIJERA PREDALA SVOJE LISTE

KOALICIJA ZA PREMIJERA PREDALA SVOJE LISTE

13. kolovoz, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

KOALICIJA ZA PREMIJERA PREDALA SVOJE LISTE

Predstavnici Koalicije za Premijera koju čini pet stranaka na čelu sa BM 365 – Strankom rada i solidarnosti, predali su u petak popodne Državnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za prijevremene parlamentarne izbore.

Predsjednik BM 365 – Stranke rada i solidarnosti, Milan Bandić kazao je, nakon predaje lista, kako je došlo vrijeme da se prekine kontinuitet dviju vlada koje se izmjenjuju već 26 godina i koje su uništile, opustošile i iselile Hrvatsku.

Predsjednik Narodne stranke: Reformisti Radimir Čačić iznio je osnove smjernice buduće Vlade istaknuvši decentralizaciju, djelotvorniju javnu upravu, korištenje europskih fondova, modela javno-privatnog partnerstva, formiranje Fonda za podršku investicionim projektima i demografsku obnovu zemlje. A posebno se osvrnuo na zapošljavanje mladih na određeno vrijeme.

Predsjednik Novog vala – Stranke razvoja, Ljubo Jurčić kazao je kako program Koalicije za Premijera, za razliku od ostalih konkurenata, ima dva dijela – povećanje domaće proizvodnje i raspodjela.

Ako slušate druge stranke one se samo bave raspodjelom onoga što se automatski stvara trudom hrvatskih ljudi, a ne zahvaljujući ekonomskoj politici i državnoj strukturi. Zato je nama naglasak u prvom dijelu – kako podići BDP, proizvodnju i zaposlenost. Prema našim i svim stručnim procjenama, Hrvatska ima dovoljno resursa za dvostruko veću proizvodnju. Nema nikakve prepreke u materijalu, sirovinama, ljudima, infrastrukturi i u novcu, jedino što nedostaje je sposobna Vlada”, izjavio je Jurčić

Jurica Šoić, predsjednik HSS Stjepan Radić kazao je kako se njegova stranka zalaže za Hrvatsku bogatog seljaka, ruralnog razvoja, demografski obnovljenu zemlju.

U Koaliciji za Premijera prepoznali smo  gospodina Bandića kao jedinog koji može voditi ovu državu u bolju i pravedniju budućnost “, rekao je Šoić.

Čelnik Bloka umirovljenika zajedno Milivoj Špika poručio je kako će se Koalicija za Premijera boriti protiv povećanja cijene dopunskog osiguranja, protiv prijevremenog produženja roka za umirovljenje na 67 godina te da će učiniti sve da spriječe liberalizaciju radnog zakonodavstva. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #1 klarens 13 kolovoz, 2016, 20:51

  SATELITI KPJ
  =================
  Samo mute vodu
  =================
  Sve che biti
  =================
  Po volji KPJ !!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.