KENT IZ MAKSIMIRA HRVATSKOJ PREDVIĐA SREBRO

KENT IZ MAKSIMIRA HRVATSKOJ PREDVIĐA SREBRO

13. srpanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Na opće razočarenje okupljenih gibon Kent iz Zoološkog vrta grada Zagreba predviđa da će na Svjetskom nogometnom prvenstvu trijumfirati Francuska.

Kada je obitelj gibona ušla u nastambu s hrvatskom i francuskom babuškom, Kent se brzo spustio do one francuske i pred zapanjenom publikom iz nje počeo jesti voće i povrće. Uskoro su mu se u objedu pridružile kći Fiona te partnerica Kulička.

Ne znamo što je kumovalo ovakvoj Kentovoj prognozi – možda sparina, možda pritisak… U svakom slučaju, mi smo mu spremni oprostiti pogrešku. Jedanput je pogriješio, može i drugi put. Bez obzira na Kentovu prognozu Divlje srce grada srčano navija za Vatrene. Oni su za nas pobjednici kakav god rezultat u nedjelju u Moskvi bio“, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Za Vatrene će srčano navijati i Andrew Dalgleish, britanski veleposlanik u Hrvatskoj, iako mu je supruga Francuskinja. Na prognoziranje u Zoološki vrt stigao je u čarapama na crveno-bijele kvadratiće.

Tijekom utakmice Engleske i Hrvatske obje su se momčadi borile poput lavova, a pobijedila je bolja. Bila je to zaslužena pobjeda. U subotu ću navijati da Engleska u srazu s Belgijom osvoji treće mjesto“, kazao je Dalgleish.

U prognoziranje pobjednika nedjeljne utakmice uključeno je dosta životinja diljem svijeta. Uoči Kentova zadatka objavljena je snimka iz zoološkog vrta u mađarskoj Nyíregyházi. Tamo je ara sigurna u pobjedu Vatrenih.

Njezinoj prognozi priklanjaju se i djelatnici Zoološkog vrta grada Zagreba. Najavljuju da će se u velikom broju u ponedjeljak uključiti u doček hrvatskih reprezentativaca na Trgu bana Jelačića u Zagrebu – stekli oni zvjezdicu iznad grba ili ne. T

1 Comment so far

Jump into a conversation
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 13 srpanj, 2018, 19:21

  Ovo je samo prognoza.
  Dakle ništa sto postotno.
  Preživjeli pa u nedjelju vidjeli.
  Kad smo već do ovuda stigli, neka se i nama okrene da budemo prvaci svijeta.
  jer…Prvi se pamte.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.