JOSIPOVIĆ SVOJU LJUBAVNICU ŽELI NA LOVRIĆEVOM MJESTU

JOSIPOVIĆ SVOJU LJUBAVNICU ŽELI NA LOVRIĆEVOM MJESTU

4. siječanj, 2015.
Print Friendly, PDF & Email

Sanda-Vojkovic Custom

Sandra Švaljek i Mirka Jozić bile na konzultacijama kod predsjednika

Napisao: Dražen Stjepandić

Zajedno 365 dana u godini. “Klub liste birača Milana Bandića” je udruga za promicanje demokratske političke kulture. Ta udruga čije pristupnice proteklih dana kruže Zagrebom je važna faza prije osnivanja Bandićeve političke stranke. Predsjednica udruge je gospođa Jelena Vukičević.

Legalno izabrani gradonačelnik kojeg je s gradonačelničkog položaja demontorao PNUSKOK, koji odgovara samo Milanoviću i Ostojiću, definitivno ne misli odustati od politike. Računa da će na predstojećim parlamentarnim izborima biti važna karika HDZ-a za sastavljanje saborske većine. Potiho se nada obzirom na delikatnost gospodarske situacije da bi mogao postati i premijer, odnosno gradonačelnik Hrvatske, jer nitko se tog posla neće olako prihvatiti, a Bandić nema što izgubiti. Prava je šteta po mišljenju njegovih simpatizera što nije sudjelovao u predsjedničkim izborima, međutim gradonačelnik i njegovi su imali dogovor da se “u to neće miješati”.

BANDIĆEVI PROJEKTI IZBAČENI IZ PRORAČUNA

I dok čeka i priprema se za izbore u Bandićevom nedavnom carstvu definitivno su zavladali Darinko Kosor i Slavko Kojić. Predsjednik HSLS-a i član SDP-a sa zamrznutim članstvom kreiraju sadašnju gradsku politiku, a zamjenica gradonačelnika sa svim ovlastima gradonačelnika dr. Sandra Švaljek pućanstvu je ponuđena za protokularne potrebe. Nevjenčana životna partnerica Slavka Kojića je trenutna šefica Holdinga, a još dok je i Bandić bio u sedlu gradski financijski ministar mr. Slavko Kojić je znao odbijati isplatiti razne donacije i pomoći  koje je gradonačelnik olako obećavao. Primjerice obećao je da će grad podmiriti troškove pokopa pokojnog velikog glumca Fabijana Šovagovića, a onda kad se obitelj obratila u odjel za finacije pročelnik Slavko Kojić je odbrusio: u stilu ” ako vam je gradonačelnik to obećao neka vam to i plati.” I troškove pokopa Grad do danas nikada nije pokrio. A znalci tvrde da je takvih primjera više.

Slavko Kojić je iz proračuna izbacio sve projekte koji su bili Bandićeva incijativa uključujući i nastavak izgradnje famoznih fontana, pa se to tumači kao nastavak demontiranja Bandića i bandićevaca i u redovima koji su mu donedavno bili odani. U prilog toj tvrdnji uzima se i nedavna izjava Darinka Kosora koji je izjavio da su:”snijeg očistili bez ikakavog cirkusa”.No, kad je riječ o Darinku Kosoru nije potpuno sigurno da će on nastaviti držati sadašnji pravac jer ne traba zaboraviti Marijana Hanžekovića, važnog člana HSLS-a  i Kolindu Grabar Kitarović, koju je Kosorova stranka podržala na predsjedničkim izborima. Tako bi Darinko Kosor lako moguće mogao opet pokazati kako je vješt u političkom slalomu.

Dobro upućeni tvrde da se od Bandića jasno distancirao i Zdravko Mamić, kojem je proteklih godina gradonačelnik u Dinamo preusmjeravao milijunska sredstava šakom i kapom. U smjeru Dinama i Cibone DORH i USKOK će preusmjeriti nastavak istrage protiv Bandića i njegovih ljudi.

TREBAO JE BITI UTORAK ILI SRIJEDA

Dio naroda u Zagrebu, posebice onaj koji je porijeklom iz kajkavskih krajeva, oduševljen doktoricom Švaljek. Za njenih mjesec i nešto na položaju šefice Zagreba imaju  samo hvalospjeve. Još malo pa će njen svaki posjet nekom vrtiću ili nekom staračkom domu slaviti kao Kramarićeve golove. Nekih drugih gradonačelničkih poteza za sada  ta ženica s doktorskom titulom do sada nije imala, ali nevjerojatno nepravedni kriteriji u zemlji gdje je sve kako za koga, već je dižu u zvijezde. Međutim politika je nemilosrdna osobina, pa  ako gospođa Švaljek misli oduševljavati svoje kajkavce morat će nešto više poduzimati od nekoliko protokularnih pojavljivanja, redovito dvostruko  manjih od Bandića. Milan Bandić je dnevno znao imati i po dvadesetak raznih pozdrava, te pozdravnih otvaranja i zatvaranja, a njegova zamjenica sa svim njegovim ovlastima još nije imala više od četiri-pet dnevno. Za  novinare pratiti Grad je sada lakše nego pratiti Skupštinu. Toliko  je sada manje  posla.

U nastavku utvrđivanja svoje pozicije na čelu hrvatskog glavnog grada gospođa Švaljek će se također najvjerovatnije pridružiti daljnjoj eliminaciji  utjecaja legalno izabranog gradonačelnika,  koji je najzaslužniji za ono što sada uživa. U koloarima Gradske uprave šuška se da je gospođa Švaljek inkognito išla na konzultacije na Pantovčak kod predsjednika Josipovića. Kod predsjednika je navodna bila i pročelnica za gospodarstvo gospođa Mirka Jozić. Inače nije neka velika tajna da je jedan od bitnih ljudi operacije Agram upravo je Ivo Josipović.  Znao je za akciju “Agram” ali Bandiću nije javio što se sprema, a oni koji su također znali za namjere Josipovića, Milanovića i Ostojića preko PNUSKOK-a  kad su to rekli gradonačelniku on je uzvratio: “Tko mene smije uhapsiti?”

Bandić također nije vjerovao da će mu kao nekada Stipe Mesić i predsjednik Josipović okrenuti leđa.

Hapšenje bilo planirano za utorak ili srijedu, ne baš za nedjelju predvečer, ali kad je gospodin Ljubičić krenuo prema slovenskoj granici dat je znak da veliki policijski vašar starta u nedjelju popodne.

Koliko je predsjednik Josipović umiješan u preslagavanje snaga u Gradu Zagrebu, Holdingu i Skupštini najbolje govori podatak da je pokašao svoju ljubavnicu Sandu Vojković, sestru svog bliskog suradnika na projektu ZAMP Marka Vojkovića, instalirati na mjesto Ivice Lovrića na radnom jestu pročelnice. u za obrazovanje, kulturu i sport.

Zasad je taj prijedlog na čekanju. Čekaju se rezultati predsjedničkih izbora. T

26 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Mile
  #1 Mile 8 siječanj, 2015, 08:38

  Mora da dobro guta kad su joj nadjenuli tako lijepo ime!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Guest
  #2 Guest 7 siječanj, 2015, 13:07

  TSEUNG & Mr.HYDE>>>> razmišljaš retardirano, naime, odavna već nije na snazi izreka ” vojska o skraćenju….” već je aktuelna izreka….. vojska O POVEĆANJU MIROVINA I POVLASTICA…dakako u tome lovu poštenja nema….

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Tseug
  #3 Tseug 6 siječanj, 2015, 22:52

  Guest

  Stara izreka glasi ; ” vojska o skraćenju, kurva o poštenju “.
  Ti si diaboliziran u Dr. Guest ˛& Mr Klarens i onda takvi pametuju drugima, traže pravdu, isprazno mudruju i umisle da su svete krave.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Guest
  #4 Guest 6 siječanj, 2015, 22:19

  NAST>>>>> no da ti nisi možda MR WATSON ….?……no ako jesi tada kada ti gazda”” spali ispravljače “” ili pak namjerno inducirani grom usmjeri u optički kabel u tzv. zgradi koju je nemoguće špijunirati ,koga li ćeš onda zvati u pomoć….?

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Guest
  #5 Guest 6 siječanj, 2015, 22:13

  SNERALK>>>>>>Dr.Jackill & Mr.Hyde pa pobogu brate za koju ti službu radiš pa da imaš na raspolaganju mogućnost ovdje na komentarima istodobno rabiti nekoliko NICKOVA i tako razgovarati sa samim sobom….?…..DEJAVOO…….BUTLLER….HAHAHAHA….!…a sada si još i samozvani ČETNIK……!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 6 siječanj, 2015, 22:06

  Dr.Jackill & Mr.HYDE…….

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Sneralk
  #7 Sneralk 6 siječanj, 2015, 21:57

  Koji li je ovo portal ??????
  ++++++++++++++++++++++
  “moji puschitelji” ???????
  ++++++++++++++++++++++
  hr. rs ili BiH ????????
  +++++++++++++++++++++
  All shit the Balkans !!!!!!!!!!!
  +++++++++++++++++++++
  Sitno kolo do kola chulo se do Stambola.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++
  Opet si preskochio dozu

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. DUREX
  #8 DUREX 6 siječanj, 2015, 17:31

  KO BI REKO? U SVAKOM SLUČAJU ZANIMLJIVO JAVNO PITANJE ZA FINALE PREDSJEDNIČKE KAMPANJE…

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. japanska kuglica
  #9 japanska kuglica 5 siječanj, 2015, 06:59

  Negdje je pisalo da ovu damu zovu i hrvatskom Monicom Lewinsky..

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Klarens
  #10 Klarens 5 siječanj, 2015, 03:24

  Koji li je to”guest” ?????
  ++++++++++++++++++++++++
  “moji chitatelji” ??????
  ++++++++++++++++++++++++
  Opet si preskochio dozu

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Jezdimir Dangić
  #11 Jezdimir Dangić 4 siječanj, 2015, 21:29

  Guest, nemoj bre da te ovaj ćaknuti dileja od psihobitange rastura.
  Takvi ceo dan bulje u sokoćalo i misle da su boga uhvatili za bradu, a neznaju gde im je dupe i gde im je glava.
  Samo ti nastavi da pišeš lepim našim jezikom kojeg je onaj stari brkajlija podario vascelom južnoslovenskom narodu.
  Vidim ja da si ti naše gore list i nije ti lako da se biješ sa svom ovom ustaškom marvom.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. Guest
  #12 Guest 4 siječanj, 2015, 19:44

  Sociopat (stari naziv – psihopat) poput vas – ne vidi da se ustvari stalno bavi vlastitim projekcijama na druge.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. Guest
  #13 Guest 4 siječanj, 2015, 19:11

  Pa zaboga zar sam toliko popularn na ovome portalu da me jesu krenuli klonirati…no moji čitatelji već do sada jesu shvatili moj način pisanja pri kojem izbjegavam bilo kakve strane riječi kao i stručne izraze bilo koje vrste ,naravno ciljano, no srpsko-hrvatskoga jezika se pri tome ne odričem…….. pa kome pravo ,kome krivo…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Dr. House
  #14 Dr. House 4 siječanj, 2015, 19:06

  Guest

  Izgleda da su ti zatvori podsvjesne opsesije i kompulzije.
  Valjda je to tvoj fetiš koji ti zadovoljava neutaženu žeđ za nastranim iživljavanjem prema neistomišljenicima.

  Odgovorite na ovaj komentar
 15. Guest
  #15 Guest 4 siječanj, 2015, 18:27

  Kratak odgovor: koga svrbi – taj se cese.
  U tvom slučaju, “doktore” iz Remetinca, voljeni vodja je četnik Draža Mihaijlovic kojeg je J.B. Tito daaavno “prizemljio”.

  Odgovorite na ovaj komentar
 16. Dr. House
  #16 Dr. House 4 siječanj, 2015, 18:02

  Guest

  Opet izbjegavaš terapiju, ako ne dođeš u stanje remisije velika je vjerojatnost da neurotransmiteri izvrše hiperpolarizaciju sinaptičke pukotine. Mogao bi doživjeti neuronsku imploziju i potpuno ostati mentalno zarobljen u EX – YU vremenu.

  Tvoja dijagnoza je F – YU 88 ( ruža za voljenog vođu )

  Obavezna svakodnevna terapija :

  Antiyuprex 6 X 1
  Stabilisation communist ex 88 x 1

  Odgovorite na ovaj komentar
 17. poštar
  #17 poštar 4 siječanj, 2015, 12:58

  navodno već ima stolac i sobicu u ilici 25

  Odgovorite na ovaj komentar
 18. ^^
  #18 ^^ 4 siječanj, 2015, 12:51

  ti si neka prirodna stara komunistička vampirčina ili vježbaš svakodnevno ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 19. Guest
  #19 Guest 4 siječanj, 2015, 11:46

  Eto, sad Josipoviću, od straha, neousraše & neočetnici izmišljaju “ljubavnice” … izgleda da su saznali kako će ih u “novom Ustavu RH”, pored vehabija i talijanske iredente, proglasiti – TERORISTIMA šrema kpjoma će važiti – nulta tolerancija!

  Odgovorite na ovaj komentar
 20. Vodenjak
  #20 Vodenjak 4 siječanj, 2015, 11:29

  ZAMP zavladao metropolom?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.