J.R.AUGUST IZVOĐAČ GODINE

J.R.AUGUST IZVOĐAČ GODINE

23. siječanj, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

 

“Dangerous Waters” J.R. Augusta je odmah po objavi zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma, publika i kritika objeručke su ga prihvatili te je u velikoj Nacionalovoj anketi u kojoj sudjeluje tridesetak novinara koji sustavno prate domaću glazbenu produkciju proglašen za album godine. Nacional piše kako je J.R. August svojim odličnim i prilično originalnim djelom doista obilježio godinu na izmaku i osvojio kvalitetom pjesama brojne glazbene kritičare”.
Da se radi o jedinstvenom izvođaču potvrđuje i
nagrada Music Pub za album godine, najstarija hrvatska glazbena nagrada koju dodjeljuje radijski voditelj i urednik Zlatko Turkalj. Svima je drago dobiti nagradu, pogotovo kada znaš koliko iskrenog truda i ljubavi si uložio. Ovo mi je posebno drago, jer je za album godine”, rekao je J.R. August povodom nagrade te dodao kako ima materijala za još deset albuma.

Kakva je fantastična godina iz J.R. Augusta i što tek sve predstoji potvrđuje i najviše nominacija za nezavisnu glazbenu novinarsku nagradu Rock&Off, njih čak pet u kategorijama: Album godine, Rock&Off izvođač godine, „Veliki prasak godine”, Koncertni izvođač godine i Nagrada publike.
J.R. August je vanserijski talent koji će u skorijoj budućnosti zasjati i na svjetskim glazbenim pozornicama. Inspiracije i materijala ima na pretek kao i podršku najveće diskografske kuće Croatia Recordsa. A kakav bi to početak godine bio ako je ne bi J.R. započeo objavom “Dangerous Watersa” na vinilu, jer album godine to i zaslužuje. Bogato opremljen 180-gramski vinil je u pripremi te će se uskoro naći na policama mnogih glazbenih dućana na oduševljenje svih J.R.-ovih obožavatelja.  T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Jocelin McNally
    #1 Jocelin McNally 23 siječanj, 2020, 09:28

    Good day, Are you seeking for legitimate private Money lender? We Offer corporate and Personal Financing at 5% Interest Rate for a duration of 1-30 Years. We also pay 1% commission to brokers, who introduces project owners for finance or other opportunities.
    Thanks. [email protected]

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.