IZBORNI POTOP SDP-a u SISKU

IZBORNI POTOP SDP-a u SISKU

21. svibanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Predvođen mladim predsjednikom, mag. iur. Ivanom Celjakom, HDZ Siska ostvario je trijumfalnu pobjedu na nedjeljnim izborima za gradske četvrti i mjesne odbore, osvojivši 3356 glasova, oko 1300 glasova više od SDP-a, MOST-a, njihovih koalicijskih partnera i svih drugih lista. HDZ je pobijedio SDP u svim gradskim četvrtima u Sisku, pobijedili smo u utvrdi Kristine Ikić Baniček, Gradskoj četvrti Centar, gdje smo dobili čak 5 od 7 vijećnika! Rezultat je to koji se čekao godinama. Siščani kažu tko dobije Centar na mjesnim izborima, pobjeđuje na lokalnima, kaže se u priopćenju Gradskoga odbora HDZ-a.

Uz podršku članova i brojnih simpatizera i podupiratelja novog vala koji se podiže nad opustošenim terenima Kristine Ikić Baniček, SDP je izgubio vlast i u Gradskoj četvrti Sisak Novi u kojoj gradonačelnica stanuje i to u omjeru vijećnika 4:2. SDP-u koji je na vlasti u Gradu Sisku nije pomoglo ni to što je gradonačelnica Ikić Baniček zadnjih tjedana obilazila gradske četvrti i mjesne odbore, vodila digitalnu kampanju, te u onim mjestima gdje smo išli s koalicijskim partnerima HSLS-om, HKS-om, HSP AS-om, HSU te NS-Reformistima, obećavala Siščanima igrališta, dvorane, komunalne akcije pod uvjetom da glasuju za SDP i koalicijske partnere.

“Zahvaljujemo na potpori svim Siščanima koji su glasovanjem dali poticaj novoj strukturi HDZ-a, a koja je predvođena osvojila 70 vijećničkih mjesta na izborima za članove vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora, čime je potpuno potopila SDP-ovu koaliciju koja je osvojila  40 vijećničkih mjesta manje.

Ovi izbori pokazatelj su kako se nazire kraj vladavine isključive Kristine Ikić Baniček i kako će Sisak 2021. dobiti vlast koja će njegovati partnerski odnos s građanima, a ne zagovarati isključivu podjelu, diskriminaciju, prijetnje, zastrašivanja i ucjene zaposlenih na radnim mjestima u gradskom sustavu. Siščani su prepoznali novu snagu koja dolazi i koja će Sisak vratiti Siščanima.

Pozivamo članove naše stranke i simpatizere da jednako zajedništvo i snagu pokažu i na izborima za EU parlament koji će se održati u nedjelju 26. svibnja.”, poruke sui z HDZ-a. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Gonzalez Andres
    #1 Gonzalez Andres 24 svibanj, 2019, 18:13

    Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je g. Gonzalez Andres privatni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku za sve koji trebaju financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte na: ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.