Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

NAJNOVIJE NA PORTALU

U SISAČKI CARITAS STIGLO 40 TONA MANDARINA IZ OPUZENA

U SISAČKI CARITAS STIGLO 40 TONA MANDARINA IZ OPUZENA

  U katedralnu župu Uzvišenja svetog Križa u Sisku u zadnjih mjesec dana stigla je donacija od ukupno 40 tona mandarina iz Opuzena. Prvi dio od 12 tona stigao je 5. prosinca, zatim 8 tona 13. prosinca, a posljednja pošiljka od 20 tona u subotu...

Opširnije
NINA BADRIĆ U SARAJEVU

NINA BADRIĆ U SARAJEVU

Svoj nastup počela je pjesmom "Čežnja" i tako izazvala nevjerovatne emocije oko 1.000 gostiju u dvorani. Pomalo drhtavim glasom Nina se prethodno obratila svojoj publici kazavši da je večerašnji koncert posebno emotivan za nju. "Prije petnaest...

Opširnije
DOMJENAK PORTALA TJEDNO U VINARIJI KOS

DOMJENAK PORTALA TJEDNO U VINARIJI KOS

Tradicionalno smo se okupili na Zelinskoj vinskoj cesti

Opširnije
VAŠAR U GRADU OTPUŠTENIH KOJI NEMAJU ZA KRUH

VAŠAR U GRADU OTPUŠTENIH KOJI NEMAJU ZA KRUH

Sisačka gradonačelnica je staljinistički unesrećila stotine obitelji

Opširnije
HDZ NASTAVIO GDJE JE MERZELICA STALA

HDZ NASTAVIO GDJE JE MERZELICA STALA

Aboliranom Bogdanu Rkmanu će povećati plaću

Opširnije
 ZAGREB U PRVOM SVJETSKOM RATU

ZAGREB U PRVOM SVJETSKOM RATU

Izložba u Muzeju Grada Zagreba od 22. prosinca do

Opširnije
 ČVRSTE UMJETNIČKE VEZE S EUROPSKIM SREDIŠTIMA

ČVRSTE UMJETNIČKE VEZE S EUROPSKIM SREDIŠTIMA

Strani kipari i medaljeri iz fundusa Moderne galerije

Opširnije
SVEMIRSKO ODIJELO U KLOVIĆEVIM DVORIMA

SVEMIRSKO ODIJELO U KLOVIĆEVIM DVORIMA

Svemirsko odijelo je samo mali dio spomenute izložbe “PRVI SVEMIRSKI ARHITEKT: HERMAN POTOČNIK NOORDUNG“ u Galeriji Klovićevi dvori, koja ostaje otvorena do 8. ožujka 2015. Izložba prikazuje osnove arhitekture promatrajući rad slovenskog inženjera...

Opširnije
DAN DVORANE LISINSKI

DAN DVORANE LISINSKI

Iako poziv na glazbene svečanosti u Lisinskom koje se odvijaju tijekom zadnjega mjeseca 2014. mogao bi izgledati bajkovito u stihovima i u šali, međutim bolje je to reći u prozi. Zato jer ozbiljno mislimo kako se raskošni koncertni program Lisinskog...

Opširnije
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

vina kos banner

JOSIPOVIĆEVA LJUBAVNICA DRMA HRT-om

PDFIspisE-mail

Podjeli

ivovojkovic
Tko je hrvatska Monica Lewinsky

Piše: Denis Karas

Dolaskom Ive Josipovića na mjesto predsjednika RH interes javnosti postao je uperen i u njegov privatni život. Predsjednikov brak prikazivao se kao besprijekoran. Tek relativno malen krug ljudi je već tada znao da prva dama predsjednika RH predstavlja samo voštanu figuru za javnost budući je njihov brak već bio okončan i održavao se na  razini protokolarnih formalnosti.

 

PREDSJEDNIKOVI  BRAT I SESTRA

U predsjednikovom životu jako su važne brat i sestra Marko  i Sanda Vojković.

Priča je prvo procurila iz glazbeničkih krugova, svijeta kojemu su oboje na neki način pripadali. Kako je vrijeme odmicalo količina pikanterija koje su počele viriti s Pantovčaka obuhvaćala je financije, umjetnost, pravo, turizam ...

Sanda Vojković je muzikologinja i povjesničarka umjetnosti. Diplomirala je muzikologiju na Muzičkoj akademiji u Zagrebu 1987. godine i povijest umjetnosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Istovremeno radi kao vanjski suradnik Instituta za povijest umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu. Nakon diplome upisala je poslijediplomski studij iz muzičke ikonografije na Filozofskom fakultetu a 1990. godine postaje vanjski suradnik Hrvatskog društva skladatelja. Bavi se organizacijom koncerata i tribina, surađuje u Glasilu HDS-a, a 1993. godine postaje tehnički urednik novog časopisa HDS-Cantus. Stalni je član HDS-a od 1995. godine, a od 1997. uređuje CD izdanja HDS-a.
Od 1994. do 1997. zaposlena je u Ministarstvu kulture Republike Hrvatske kao šefica kabineta Ministra. Godine 2000. izabrana je za direktoricu nove diskografske kuće Cantus d.o.o. Posljednjih nešto više od godinu dana bila je  privremena ravnateljica Glazbene proizvodnje HRT-a gdje je nasljedila kompromitiranog Josipa Guberinu. Tko je Josip Guberina možete saznati na sljedećem linku : http://www.jutarnji.hr/hrt-platio-milijun-kuna-fiktivnim-clanovima-orkestra/705455/ .

Odmah nakon nedjeljnjih parlamentarni izbora na kojima je pobijedila Kukuriku koalicija, u četvrtak 8. prosinca 2011. godine imenovana je ravnateljicom Glazbene proizvodnje HRT-a.

Njezina organizacija glazbene proizvodnje HRT-a obuhvaća četri ansambla - Simfonijski orkestar, Zbor, Big Band i Tamburaški orkestar HRT-a i raspolaže s gotovo   polovinom  ukupnih financijskih sredstava HRT-a.

Sandin brat Marko, poslovni je partner predsjednika Josipovića, bivši je direktor misteriozno propale turističke tvrtke Adriatice.net iz Zagreba. Predsjednik je do svog najvažnijeg poslovnog partnera došao preko svoje ljubavnice, Markove sestre. Marko je u vrijeme kad ga je sestra upoznala bio vlasnik male tvrtke EMPORIO d.o.o. koja se bavila uvozom hrane za životinje i imala tri zaposlene osobe. Ivo Josipović i Marko Vojković su se dogovorili da tvrtka “Emporio” vodi analizu emitiranja pjesama, te vrši obračun u ime ZAMP-a kako bi se
naplatilo emitiranje i reproduciranje glazbe i pjesama na račun ZAMP-a.

Tvrtka “Emporio” u kojoj udjele kasnije ima i Ivo Josipović širi se na poslove
građevinarstva, a i na prodaju poslovnih prostora i sl. “Emporio” je
osnovao tvrtku “ADRIATICA.NET” te su kupovali turističke agencije
(”Atlas”, “Kompas”, Globtour i dr.). Za savjetnicu u
Adriatic.netu Josipović je doveo već potrošenu Pave Župan Rusković. Polovinu
dionica “Adriatica.neta” Josipović je ponudio Nini Paviću koji ih je
pokušao prodati Ivici Todoriću. Za protuuslugu Pavić je u svojim
novinama afirmativno pisao i oglašavao usluge Adriatica.neta.

Nedavno je Emporio iznajmio poslovni prostor ZAMP-a u Heinzelovoj
ulici, a ugovor je inicirao Ivo Josipović. Arhitektonski, ali i građevinski, zgrade EPH i Adriatica.neta u Zagrebu, iako lokacijski na različtim mjestima gotovo su identične.
Sandin i Markov otac, Juraj Vojković, radio je u MORH-u u građevinskom odjelu. Zajedno s Vladimirom Zagorcem optužen je u slučaju Šporer (obnova vikendice), te je potkraj prošle godine i nepravomoćno osuđen. Međutim, jedna druga kaznena prijava koja je temeljem novog Kaznenog Zakona RH stupila na snagu prošle godine a koja je podnesena protiv Marka Vojkovića i družine iz turističe tvrtke Atlas Airtours zbog nezakonitog preuzimanja tog jedinog preostalog hrvatskog touroperatora, probudila je strahove na Pantovčaku, a i šire. Jedini medij koji je obznanio taj događaj bio je Portaloko iz Dubrovnika  budući je jedna od glavnih protagonistica te prijave upravo iz Dubrovnika. Sadržaj tog članka može se pronaći na internetskim stranicama tog portala ( http://www.portaloko.hr/clanak/kaznena-prijava-protiv-pave-%C5%BEupan-ruskovic/0/15692/ ).

 

BRAT ZNA SVE TAJNE

Nekoliko dana nakon tih objavljenih vijesti kamera fotoreportera portala Dalje uhvatila je u šetnji dvojac  Josipović-Vojković po zagrebačkim ulicama kako zabrinuto i lica izgužvanih zbog neprospavanih noći povjerljivo, ali ipak javno, razgovaraju bez obzira što je Vojković, prema pisanju Novog lista, predmet policijske istrage zbog pranja novca. Stječe se dojam da je ta javna promenada učinjena s razlogom i porukom – „Nitko nam ništa ne može...“ Također, detalje te vijesti svaki čitatelj može pronaći na internetskim stranicama, odnosno na linku : http://dalje.com/hr-zagreb/foto--ivo-josipovic-prosetao-spicom-sa-markom-vojkovicem/372653 .

Iz dosadašnje prikupljene građe na kraju može se vrlo jednostavno zaključiti da bi temeljita istraga o preuzimanju nekih medijskih kuća u RH preko Hypo-Alpe-Adria vrijednosnica i Adriatica.neta mogla zatresti temelje samog vrha političko-tajkunsko-medijske piramide, budući da Marko Vojković vrlo dobro zna kako je isisavan novac iz svih do sada pobrojenih tvrtki i gdje je završavao, a  spominju se i daleki britanski Djevičanski otoci te off shore tvrtka Coxon Investment Management Ltd.

Marko Vojković također zna ili bi morao znati pod kojim je okolnostima propao pokušaj spašavanja Adriatica.neta novcem poreznih obveznika RH i kakvu su tu ulogu odigrali pojedinci poput Marka Arbutina, odnosno Miroslav Kovačić – partner Ratka Mačeka.

A o svemu tome mogla bi ponešto znati i Dijana Čuljak, sadašnja vlasnica stana na nekadašnjoj adresi tvrtke „Cantus d.o.o.“ u ulici Baruna Trenka 5 u Zagrebu, čija je direktorica bila  Sanda Vojković ili hrvatska Monica Lewinsky, kako je nazivaju u kuloarima... TKomentari

 
# marko 2012-01-04 12:40
Ma nemože biti! Zar predsjednik Josipović nije peder?
 
 
# Hollywoodski frizer 2012-01-04 13:47
http://www.index.hr/vijesti/clanak/crnogorski-mediji-upitali-predsjednika-josipovica-zasto-se-u-hrvatskoj-stite-pavic-i-todoric/591906.aspx
 
 
# Stari pjesnik 2012-01-05 07:10
Opasan je i opako kvarno poduzetaj taj bjeloglavi sup Josipović, taj je i predsjednik Društva hrvatsko kanadskog prijateljstva Nikad nije bio u Kanadi. Svašta nešto je taj Josipović, pa čak je dogurao do predsjednika jedne male evroske državice, koja stoljećima stanje pod tuđim jarmom,a odnedavno pod svojim komunističkim, partizanskim. U toj državici na svim važnijim položajina su djeca i unuci hrvatskih komunista, partizana, udbaša, kosovaca...Dokl e tako krvavo im podnebesje!
 
 
# nikolaj 2012-01-08 15:03
Citat Stari pjesnik:
U toj državici na svim važnijim položajina su djeca i unuci hrvatskih komunista, partizana, udbaša, kosovaca...Dokle tako krvavo im podnebesje!

ko bi reko. a meni se čini da su u sisku na vlasti svi potomci ndh-ovih ljudi
 
 
# drivoo 2012-01-10 10:46
Citat nikolaj:
Citat Stari pjesnik:
U toj državici na svim važnijim položajina su djeca i unuci hrvatskih komunista, partizana, udbaša, kosovaca...Dokle tako krvavo im podnebesje!

ko bi reko. a meni se čini da su u sisku na vlasti svi potomci ndh-ovih ljudi


misliš kao npr. županica marina lovrić?
 
 
# gustirna 2012-01-05 23:54
i zamislite cuda.na jednom portalu sam procitao da poznatiji hrvatski zvizdaci pisu prituzbu i traze pomoc od BLEDOG JOVE jer da i poslije izbora hrvatskom vlada mafija.
 
 
# BARBADOS 2012-01-06 08:47
http://www.portaloko.hr/clanak/adriaticanet-od-medija-za-provjetravanje-novca-do-privatizacijske-hobotnice-utopljene-u-agrokor/0/7873/
 
 
# Trotl 2012-01-07 09:24
Komad je bez veze... Mislim da jedan sef drzave zasluzuje boljeg komada,recimo s dimenzijama 90-60-90.Mozda bi trebao nazvati Pancha da mu nesto ponudi sa svog lagera...
 
 
# nena 2012-01-07 10:08
Jadna ta pave ruskovic...
 
 
# Rudy 2012-01-07 12:15
Citat nena:
Jadna ta pave ruskovic...

Kazu da je u Dubrovniku zovu "Vuk s pi...ckom"
 
 
# Gruber 2012-01-07 14:52
Citat Rudy:
Citat nena:
Jadna ta pave ruskovic...

Kazu da je u Dubrovniku zovu "Vuk s pi...ckom"

Takodjer vele da je pukovnica KOS-a i beogradska krtica.Da sam min.policije RH priveo bih je da hrvatskoj javnosti a i sire pojasni te nebulozne rasisticke izjave u vezi australaca i novozelandjana. Tko zna mozda nesto zna i o mladoj australki koja je tako misteriozno nestala prije nekoliko godina...Smjesn o da toj gospoji daju toliko medijskog prostora da i dalje radi stetu hrvatskom turizmu.Njoj je mjesto u hotelu Kopaonik a ne u Dubrovniku.Jada n Ante Markovic s njom.Pokoj mu dusi...
 
 
# Krstina 2012-01-08 22:31
Kladim se da je Josipović kapetan broda iz zvjezdanih ratova, a Pave rusković, kako joj to i ime kaže ruska pukovnica, komandant NKVD-a.
 
 
# Simfonicar 2012-01-07 15:09
Ova curica izgleda nesigurno na ovoj fotografiji.U praksi to ne izgleda tako.Drma li ga ,drma!!!
 
 
# sisak 2012-01-08 12:35
http://www.sisak.info/forum/showthread.php?13637-JOSIPOVI%C4%86EVA-LJUBAVNICA-DRMA-HRT-om..tko-je-hrvatska-Monica-Lewinsky
 
 
# jura 2012-01-08 15:30
i onda neš pil, nezna se ko je pošteniji naši ili vaši
 
 
# nes ti Josipovic 2012-01-08 18:02
ìma ljubavnicu??? nikad se nisam iznenadila kada cujem da netko ima ljubavnicu, ali sada i za gospona Ocenaseka prosto da ne povjerujem da i oni delaju tako necega!!!!???? ja ne vjerujem.
 
 
# Trač rubrika 2012-01-09 22:39
Nije mi jasno zašto se baš sada izlazi sa tračem starim dvije godine, o kojem se raspravljalo u medijima i u kojem nema ničeg novog ili nepoznatog. Dapače, tvorci ovog trača su bili i tema jedne sjednice VONS-a.
 
 
# bos 2012-01-10 09:17
Pa nedavno je postala drmatorica na HRT-u to je sada nepotizam, nije to slučajno postala baš ona. Kužiš?
 
 
# šutljivi građanin 2012-01-10 11:38
http://www.vecernji.hr/vijesti/ivo-josipovic-presutio-da-je-izrazio-sucut-povodu-smrti-dragog-vode-clanak-364419
 
 
# HRosa 2012-01-11 00:22
čitam neke komentare pa se naježih......i njemačka se stidi svojih fašista i punih 60 godina zapinje iz petnih žila da koliko toliko ublaži negativnu percepciju,a naši "domoljubi" "naše" fašiste ,ne da kriju,nego ih serviraju svijetu u velikom stilu i na sva zvona.Ionako,ka snimo za razvijenim svijetom 50 godina min. i još treba da nas primitivci,ovak ve ili onakve vrste,gurnu u još veći jaz i da nam još više razmaknu obalu od obale modernog svijeta u koju stalno gledamo.Bar neka nam pogled bude jasan,bez magle primitivizma i nazadnosti.
 
 
# ajzenbaner 2012-01-14 12:21
josipovicu,da li si spreman za remetinec? znas,ono - cetkica za zube i drugo...
 
 
# RINGISPIL 2012-01-14 15:50
SLUCAJNO ILI NE,RAKAROVA UGOSTITELJSKA RADNJA ZVANA VJETRENJACA NEMA NA SVOM CUVENOM INTERNETSKOM POPISU OVIH NEKOLIKO SPOMINJANIH TVRTKI U CLANKU.
 
 
# C. Bukowski 2012-01-14 16:09
Mislim da je naslov trebao biti "Duboko grlo s Pantovcaka"
 
 
# Violončelo 2012-01-15 11:05
"EU uvijek uspoređujem s violinom. Imate one koji znaju svirati violinu i one koji ne znaju svirati, ali svirati sigurno nećete ako nemate violinu", zaključio je Josipović,a prenosi Index.hr
 
 
# sinergija 2012-01-15 15:11
Da stvari sa Adriaticom ne stoje najbolje, poznato je već neko vrijeme. Lani se tako otkrilo da svoje partnere podmiruju kompenzacijama u vidu deterdženata, brašna, šećera i sapuna, čega već ima u skladištima suvlasnika. Uz svečarske tonove nakon netom izvršene prve dokapitalizacij e, predsjednica Nadzornog odbora Adriatice Ljerka Puljić iz Agrokora istaknula je potrebu za povezivanjem hrvatske poljoprivrede, prehrambene industrije i turizma, no vjerojatno pri tome nije imala na umu ovakav oblik sinergije. Ili možda jest? Povratak robnoj razmjeni?
 
 
# Pretplatnik 2012-01-17 06:38
http://www.nacional.hr/clanak/123468/predsjednik-pogresnim-lijecnicima-dodijelio-odlikovanja-za-predaju-vojne-bolnice
 
 
# proljećar 2012-01-17 12:15
Ovih je dana naciju oduševio Ivan Zvonimir Čičak. U prošli utorak je u TV-emisiji In medias res, posvećenoj Hrvatskom proljeću, razveselio Petra Vlahova i hrvatsku Javnost zanimljivim podacima: Proljećare je hapsio otac Radimira Čačića, a sudio ih je otac Ive Josipovića! Čačić i Josipović danas predstavljaju sam vrh vlasti u RH - pametnome dosta.
 
 
# bracna idila u areni 2012-01-18 00:41
http://www.tportal.hr/sport/ostalisportovi/170967/Predsjednik-Josipovic-sa-suprugom-navija-za-medvjede.html
 
 
# čitatelj 2012-01-20 08:18
http://www.vecernji.hr/vijesti/povlastena-mirovina-ostaje-samo-josipovicu-clanak-367740
 
 
# Posrednik 2012-01-20 12:26
SAŠA RADOVIĆ PROGOVARA O SLUČAJU IZNUDE:'Čermak mi je nudio nagodbu preko Josipa Perkovića, a sa svime je bio upoznat i Ivo Josipović'
 
 
# Simeon II 2012-01-21 12:29
E,moj Josipovicu...
 
 
# sitna boranija 2012-01-21 23:14
http://www.nacional.hr/clanak/123740/nova-pohlepnost
 
 
# MUDRICA 2012-01-22 08:57
http://www.index.hr/vijesti/clanak/za-josipovica-je-povecanje-pdva-mudro/594965.aspx
 
 
# povlašteni 2012-01-23 11:07
http://www.vecernji.hr/vijesti/pantovcak-zar-cemo-sefa-drzave-slati-burzu-clanak-368771
 
 
# Greenpeace 2012-01-25 20:01
Lijevo i desno ne postoji. Ono što samo postoji su poslovne grupacije. Hrvatska je njihov biznis. Naši porezi su njihovi prihodi. Mediji su njihov glas.Ne bojte se reći istinu...
 
 
# Žika 2012-01-25 20:19
Prema informacijama do kojih su došle e-Novine, iz Kabineta hrvatskog predsednika Ive Josipovića u HRT je stigao nalog da se obustavi izveštavanje o slučaju Kamensko, firme koja je devastirana nakon što je privatizacijom došla u posed tajkuna Miroslava Kutle, a preko firme Ninoslava Pavića .Ovu informaciju objavljujemo svega nekoliko dana nakon što je na HTV-u stopiran prilog o objavljivanju ugovora između Ninoslava Pavića i firme Vilinske poljane, dokumenta koji potvrđuje da je ovaj tajkun tesno povezan sa privatizacijom nekada nadaleko poznate tekstilne firme.
Kako saznajemo iz izvora bliskih HTV, veza između predsednika Josipovića i Pavića je Marko Vojković, čovek koji je svojevremeno bio suvlasnik kompanije Adriatica net, a inače je kućni prijatelj sa Josipovićem. Vojković je, kako su ranije pisale Novosti, i sam obuhvaćen policijskom istragom koja se tiče Nina Pavića i EPH.
 
 
# kontakt 2012-01-27 07:36
Josipović kao Ferdelji - on je na Ferdeljijevu tragu, ali puno blažim riječima, poručio kako mu nije baš jasna gospodarska strategija nove Vlade, kako ne vidi prostor za investicije i da se po svemu sudeći ne ide u rezove.Tko zna, možda bi mu strategija bila jasnija da mu premijer Milanović nije ovih dana zaprijetio oduzimanjem povlaštene mirovine, ali to je stara priča. Kad mu je Jadranka Kosor prigovorila na troškovima njegova Ureda, odmah je osjetio potrebu da kritizira Vladin program reformi.
 
 
# Đurđica Mrkajić 2012-01-31 10:51
No comment!!!
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.

ANKETA

Tko je najbolji predsjednički kandidat?

ANKETA

Tko će postati novi predsjednik Republike Hrvatske?

NAJKOMENTARI

PISMA POSJETITELJA

 • DEMANTI NIVENA I GEORGA ZANKOVA- po odvjetniku Milku Križanoviću iz Zagreba

  Podjeli

  nvodnikLČitajući intervju koji je gospođa Ruža Soldo dala za vaš medij, pod naslovom "Za bogatog liječnika nisam se udala na prevaru", dana 13. listopada 2014., jednostavno nismo mogli doći k sebi od opetovanog niza lažnih optužbi iznesenih na naš račun.navodnikD

   
 • IMA LI JOSIPOVIĆEVO LICEMJERE GRANICA?-pismo Vesne Balenović iz Zagreba

  Podjeli

  nvodnikLPredsjednik Josipović još jednim reagiranjem pokazao je da ima dvostruke kriterije i silno licemjerje kad je u pitanju pravda i zaštita ugroženih pojedinaca.navodnikD

   

 • PRAVO NA LAŽ- pismo inženjera Ivana Kabalina iz Zagreba

  Podjeli

  nvodnikLU  objavljenom članku „LAŽI ŽELJKA TOPIĆA U MUNCHENU“ na internetskim stranicama portala Tjedno ističe se i dokazuje tvrdnja da je protiv Željka Topića podnešeno najmanje šest kaznenih prijava od kojih da su neke u obradi kao i kazneni postupci, i dokazuje se to i fotografijom.navodnikD

   

 • ZVIŽDAČI SU TAOCI DORH-a - pismo Vesne Balenović iz Zagreba

  Podjeli

  nvodnikLNedavno se se na optuženičkoj klupi Općinskog kaznenog suda u Zagrebu još jednom našao zviždač Vlatko Klarić, koji je prije tri godine DORH-u  prijavio nepravilnosti, malverzacije i kriminal u zagrebačkom gradskom poduzeću URIHO, pa od ravnatelja te ustanove Josipa Držaića isti tren dobio izvanredan otkaz. navodnikD

   

 • UDRUGA FRANAK – otvorena inicijativa za izmjenu Zakona o potrošačkom kreditiranju u Republici Hrvatskoj

  Podjeli

  nvodnikLUdruga Franak je 10. studenoga 2014. uputila inicijativu za izmjene Zakona o potrošačkom kreditiranju Vladi RH, Ministarstvu financija, svim saborskim zastupnicima te saborskim odborima za financije i za zakonodavstvo.navodnikD

   

 • STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA: Čekamo pune četiri godine prostor za stranački rad – pismo mr.sc. Miljenka Marića, predsjednika podružnice SHZ-a Zadar

  Podjeli

  nvodnikLPrema informaciji u mediju Zadarski list, dana 9. 11. 2014. godine u tekstu pod naslovom„Tri stranke čekaju prostor, Grad daje samo jedan“, molimo objavu.navodnikD

   

   
 • SINOVIMA VELEBITSKIH OLUJA – pismo prof. dr. sc. Ivana Biondića

  Podjeli

  nvodnikLRazdoblje je između dvaju svjetskih ratova (1918. – 1941.), u Europi i svijetu, karakterizirala je žestoka suprostavljenost između, često himbenih,  demokratskog sustava i totalitarnih doktrina komunističko-boljševičke i nacional-fašističke posvjedočenosti.navodnikD

   

Facebook