HUMANITARNA PRIREDBA “PRIČAJ MI”

HUMANITARNA PRIREDBA “PRIČAJ MI”

24. studeni, 2015.
Print Friendly, PDF & Email

Centar Pričaj mi 2
Centar za stručnu psihološku pomoć djeci i roditeljima „Pričaj mi“ u suradnji s LC Kontesa Nera priprema humanitarnu priredbu „Pričaj mi“ 14. prosinca ove godine u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. „U vrijeme Božića, vjerujem da svi razmišljamo kako uveseliti one najmanje, ali i one koji njih uveseljavaju tijekom cijele godine. Iz tog razloga, odlučili smo napraviti priredbu koja će spojiti razne umjetnosti poput glazbe, fotografije i književnosti kako bi ukazili da ne postoje granice u dječjem svijetu i onome što mi možemo učiniti za njih“, najavila je priredbu članica kluba i voditeljica Zagrebačkog ansambla flauta Renata Penezić.
Humanitarnu priredbu će voditi glumica Mila Elegović, a u programu sudjeluju Zagrebački ansambl flauta, mezzosopranistica Dubravka Šeparović-Mušović, tenor Domagoj Dorotić, mariachi bend Los Caballeros, pijanist Mario Čopor, Ricardo&friends te mnogi drugi.
Osim glazbenog dijela, posjetitelji će moći uživati u izložbi fotografija „Kad glazba priča…“ Tomislava Veića te u čitanju bajkovnice „Vile s flautama“, koju je napisala Ivana Bjelica, a ilustrirale Dara Pantelić i Lorena Matić.
Cilj je ovog projekta osvjestiti javnost na mogućnost olakšavanja i uljepšavanja boravka njihove djece u bolnicama te će  prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Centru „Pričaj mi“, ali i manjim humanitarnim projektima LC Kontesa Nera tijekom iduće godine.T

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.