HSP: PUPOVAC JE GLAS VELIKOSRPSKE POLITIKE

HSP: PUPOVAC JE GLAS VELIKOSRPSKE POLITIKE

21. rujan, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Jučerašnje zasjedanje Sabora i aktualni sat kojem smo imali prilike svjedočiti samo je još jedan argument za tvrdnje HSP-a kako Hrvatskoj treba kompletno „resetiranje“, prije svega ukupnog političkog sustava.

Vlada je na manje ili više faraonski način odgovarala zastupnicima, a vladajuću većinu i svoju poziciju i vlast održava po novom „Arhimedovom zakonu“ koji prilagođeno za ovu saborsku većinu glasi „što je političar više uronjen u probleme s pravosuđem, to je veća istisnuta ljubav za ostanak na vlasti.”

Tu veliku ljubav je iskazao i Milorad Pupovac u svome obraćanju u Saboru RH gdje se otvoreno pojavljuje kao glasnogovornik velikosrpske politike u Hrvatskoj, koristi i istu retoriku i istu terminologiju kao srbijanski predsjednik Vučić.

Iz ovoga istupa glavnog HDZ-ovog koalicijskog partnera, može se ustvrditi da je ova koalicija čvrsta kao beton, a za svoje tri ruke u Saboru, iduće godine Milorad Pupovac od bratske koalicije  dobiti će svoju komemoraciju “Oluje” u Kninu, što HSP nikako i nikada neće dopustiti, po bilo koju cijenu.

Političko stanje u Hrvatskoj na godišnjoj razini određuju gospodarsko koruptivne afere koje Hrvate koštaju milijarde kuna. Teško ih je sve i nabrojati, od Agrokora, Uljanika, 3. Maja, INA-e, Perokemije, Brodotrogira,…. sve koštaju hrvatsku državu. Vrijeme je da se takvo stanje prekine, i da se novac krene koristiti svrsishodno.

Kada bi hrvatska država samo ispoštivala programska načela Hrvatske stranke prava, kada bi krenula u temeljitu i ozbiljnu reformu političkog sustava za vrlo kratko vrijeme bi država stala na noge, porasla bi stvarna zaposlenost u Hrvatskoj, a umjesto odlazaka u inozemstvo uslijedio bi ostanak onih koji planiraju otići i povratak onih koji su otišli.

Ono što se i u ovakvom političkom sustavu može riješiti u vrlo kratkom roku je uvođenje reda u dva od tri stupa države, ako postoji snažna volja za rasčišćavanje stanja. U pravosuđu i policiji.

Ne može DORH raditi istrage shodno nahođenju i pod pritiscima političkih moćnika već po zakonima koji vladaju u Hrvatskoj, kakvi god oni bili.

Premijeru, treba vratiti opljačkano, vinovnike za kriminal kazniti, stvoriti mehanizam opoziva političara i korjenito promijeniti POLITIČKI SUSTAV. HSP to zna hoće i može. Stojimo na raspolaganju

Hrvatska stranka prava
Karlo Starčević, predsjednik T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 17 listopad, 2018, 19:29

  nn

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. .FRANO
  #2 .FRANO 27 rujan, 2018, 23:42

  HRVATSKI NACIONALNI BRIGOVATELJI BRIGUJU DA HRVATSKA OSTANE STEPINČEVSKA BOŽJA DRŽAVA !!!!

  TU SE UBRAJAJU ,UČENI ZATUCANI POVIJESNIČAR ANTUN NAZOR,IVO BANAC,I NOVINARI KOJI SU SVI REDOM ZAVRŠILI VJERNAUČKO OBRAZAOVANJE ZA PROIZVODNJU NACI-KATOLIČKE MRŽNJE I FALCIFICIRANJE POVIJESNIH ISTINA:MARKO LJUBIĆ TE LJUBI ,AKO SI KATOLIK SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA, HOLJEVAC-MARCEL-PROSTAK, ČOVO IZNIMNE UČENOSTI KOJU JE POSTIGAO U ŽUPNOM UREDU KOD FRA-KOŠIĆA, PA ,JOZO ,ČETIRDESMILIJUNTI DIO EKVATORA ILI POLUTRA ,INAČE MOMAK PUN DINARSKIH HAJDUČKO-GUSLARSKIH INVENCIOZNOSTI I NA KRAJU, IZNIMNO AKTIVNI, IMOTSKO- POLJARSKI INFORMATOR, ANTONIJE GUGLAVAC. SV I POTOMCI STEPINČVIH KRIŽARA KOLJAČA ,SVI IZ DINARSKI KATUNA I HERCEGOVAČKO-POSKOČKE I IMOTSKE NAHIJE. MAŠALA!!!!
  ETO , SKORO ZABORAVIN SPOMENUTI NAŠEG MILOG ,BDADATO STEPINČEVSKOG, VOJNIKA, MIHOLJEKA. NEKA ,I ZA NJEG ĆU KAZATI ,MAŠALA!!!

  NAPRED KATOLIČKI DUŠOBRIZNICI ZA ČISTOĆU DINARSKOG, HRVATSKOG KATOLIČANSTVA I HRVATSKOG IDENTITETA. DA NEMA VAS
  TKO BI U IME KATOČKOG DINARSKOG TRIBALIZMA, VODIO KRIŽARSKE RATOVE SA PATRICAMA OKO VRTA I PRAVIO ZLOČINE PROTIV ČOVJEČNOSTI I OSTAVLJAO CRNE RUPE U POVIJESTI, ONOM DRUGOM, NAJVEĆEM DIJELU HTRVATSKOG, CIVILIZIRANOG PUKA.

  OVA DINARSKA ,KATOLIČKA, ZATUCANA MANJINA,POTOMCI ZLOČINAČKIH STEPINČEVIH KOLJAČA ,SE OBAVEZNO JAVLJAJU U ČOPORU, PRIMJERENO NJIHOVOJ SVIJESTI ,I TRADICIJI, PA ONAKO INDOKTRINIRANO KATOLIČKI SU UVJEK NA USLUZI KATOLIČKOJ ZLOČINAČKOJ I PLJAČKAŠKOJ CRKVI U HRAVTA, SVOJIH DUHOVNIH GOSPODARA, DA LAJU , U SVIM PRILIKAMA KADA SE HRVATSKI NAROD MANIFESTNO-SKUPLJA NA POVIJESNI MJESTIMA IZ NOB-A. TADA SE OKUPLJAJU DINARSKI TRIBALNI ČOPORI TALIBANA DA SE OGLESE UVREDAMA I KATOLIČKOM MRŽNJOM.??? ONI SU UJEDNO I NAJNEPRODUKTIVNIJI DIO OVE NAŠE NACIJE ,ALI NAJRASTROŠNIJI, KADA IM SE PRUŽI PRILIKA ,DA KAO VUKOVI POHRLE ZA PLIJENOM,NA URLIK CRKVENOG POZIVA DA JE KATOLIČKO HRVATSTVO UGROŽENO. A TAJ TRIBALNI ČOPOR NE ZNA NI ŠTO JE TO NACIJA NI ŠTO JE TO ETNITET,OSIM DA SU ZATUCANI VJERNICI KOJI SU ,UVJEK U SLUŽBI CRKVE KAO NJENI ESKADRONI SMRTI KAKVI SU SE POKAZALI NJIHOVI OČEVI I DJEDOVI OD 1941 DO 1945 GODNE KADA SU SVI ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI.
  SREĆA JE ŠTO SU NAKON OVE TUĐMANOVE KATOLIČKE REVOLUCIJE ,IPAK, OSTALI U MANJINI, JER SE SVE VIŠE HRVATA OTRIJEZNILO OD NEKOG KATOLIČKOG ZLOČINAČKOG RODOLJUBLJA KOJEG JE KATOLIČKA CRKVA, KAO GLAVNI SUDIONIK ORGANIZACIJE VJERSKOG RATA,U PRVIM POČECIMA, NAMETNULA KAO RAT ZA NACIONALNU OPSTOJNOST, ALI SA PATRICAMA OKO VRATA ,ŠTO JE NAJBOLJI DOKAZ DA JE TAJ RAT BIO U SLUŽBI ISKLJUČIVO KATOLIČKE OSVETE ZA ONU SRAMOTU ,CRKVE ,STEPINCA I USTAŠKOG POKRETA KAO NJEZINOG VOJNOG I POLITIČKOG OSLONCA ZA STAVRANJE KATOLIČKE SREDNJOVJEKOVNE ,STEPINČEVE DRŽAVE U KOJOJ ĆE ŽIVIJETI SAMO KATOLIČKI HRAVTI, DUHOVNOG I KULTURNOG FORMATA, DINARSKOG TRIBALIDA ,EMASKULIRANOG MOZGIĆA. SVEGA SE SJEĆA ,NE SAMO POVIJEST NEGO NAJVEĆI DIO HRVATSKOG NARODA KAKO JE I GDJE JE BILA DOVEDENA TA STEPINČEVA DRŽAVA ,KOJA JE 1945 GODINE DOŽIVILA SVOJU KATASTROFU U CRNOJ RUPI , SLIČNU BARBAROSINOM ČOPORU BAVARSKIH KATOLIKA U POHODU NA OSLOBAĐANJE ISUSOVOG GROBA U 12- STOM STOLJEĆU I NESTALIH U MOČVARAMA ANADOLIJE. ALI CRKVA NE MIRUJE .OVA ZLOČINAKA , DINARSKIH TRIBALNIH ANTROPIDA, JER JEDINO NJIH IMAJU VJERNE SLJEDBENIKE ,ČANDALE, PA SVAKOG DANA OSJEĆA POMANJKANJE PODRŠKE U HRVATSKOM NARODU ,ZBOG ČEGA SE PRIHVATILA TOG DINARSKOG TRIBALNOG ČOPORA DA SE PREKO NJEGA ,AGRESIVNO,NACIFAŠISTIČKI, PREDICIRA KAO ČUVARICA VJERE I NACIONALNOG IDENTITETA HRVATSKOG GRAĐANINA .
  NA KRAJU TREBA REĆI ,DA JE OVA I MNOGE DRUGE AKCIJE ,KOJE OKUPLJAJU NAJZATUCANIJE TRIBALNO-ANTROPIDNE DINARSKE POTOMKE STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA,KRVOLKA , DA SE ČOPORATIVNO SKUPLJAJU SA PROTESTIMA, NA PROSLAVAMA ANTIFAŠISTIČKIH, POVIJESNIH DATUAM ,UVJEK PREDVOĐENIH ILI INSPIRIRANIH ZATUCANIM ,KLERIKALNO-NACISTČKIM NOVINARIMA KAKVI SU ANTE GUGO, MARKO LJUBIĆ ,HOLJEVAC,DAMIR MIHOLJEK I JOŠ CIJELA GALERIJA ZATUCANIH ,NEUKIH PISKARALA KOJI SVAKOG DANA SVOJIM PISANIJAMA PROIZVODE ONU STEPINČEVSKU ,KRVOLOČNU MRŽNJU MAKAR NJIHOVO OGLAŠAVANJE SVE MANJE POSTIŽE SVOJ UČINAK DA RASPROSTIRU USTAŠKO-KATOLIČKU MRŽNU. INTERESANTNO JE DA OVA GALERIJA DINARSKIH ZATUCANIH NOVINARA UPORNO SE JAVLJAJU SA POSEBNIM KOLUMNAMA U KOJIMA , NE SAMO RASPIRUJU MRŽNJU ,ONU KATOLIČKU,VEĆ POVIJESNE ČINJENICE PRETVARAJU U MRŽNJU HRVATSKOG NARODA, POZIVAJUĆI SE NA INSTITUT KATOLIČKIH PSEUDOPOVIJESNIČARA =IVO-ZATUCANI KATOLIČKIČI-PILAR DRVA= I AMERIČKOG POVIJESNČARA IVU BANCA KOJI NIKADA NIJE NIŠTA NAPISAO O SVOJOJ NOVOJ I ŽIVUĆOJ DOMOVINI, AMERICI , KOJA TERORIZIRA SVIJET RATNIM RAZARANJIMA,PLJAČKOM I MASOVNIM LIKVIDACIJAMA NEPOSLUŠNIH GRAĐANA ,PIŠE CHOMSKY.ALI SE POSEBNIO BRINE DA FALCIFICIRA POVIJEST NARDNO-OSLOBODILAČKOG RATA ,ČIJU POBJEDU JE PRIZANLA ANTIHITKLEROVSKA KOALICIJA. ALI ZATO ,KATOLIČKI= IVO, PILAR-DRVA=,LEGLO KLERIKALNIH , PSEUDOPOVIJESNIČARA, NACI-KATOLIKA, NIJE SVOJE SLJEDBENIKE INFORMIRAO O MRŽNJI BOŽJE DRŽAVE KOJU JE DUHOVNO USTOLIČIO ,KLRVOLOČNI STEPINAC, ČIJA JE MRŽNAJA PREMA DRUGIM I DRUGAČIJIM PUNILA KRAŠKE JAME ,NJEMAČKE KONCEN TRACIONE LOGORE, A VIŠAK SE ČEKIĆIMA I NOŽEVIMA SMANJIVAO PO DOMAĆIM LOGORIMA,JASENOVCU KOPRIVNICI, ZAGREBAČKOM SAJMU,VITEZU,KRUŠČICI ,PAGU ,SLANOM I JOŠ NA MNOGIM DRUGIM MJESTIMA

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 21 rujan, 2018, 20:54

  Ako je glasnogovornik i podržava vladajuće onda su i oni….
  Ako vladajući uvažavaju njega onda je i on….
  Ako uvažavaju jedni druge, a nisu oporba, onda su….
  Logika zaključka: Svi su vladajući isti i Bogom dani..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.