HSP: OLUJA JE TEMELJ HRVATSKE DRŽAVE

HSP: OLUJA JE TEMELJ HRVATSKE DRŽAVE

2. kolovoz, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

Postoje u Hrvatskoj Udruge osnovane samo s jednim ciljem da se jednom godišnje jave da stupidnim idejama  koje redovito idu protiv interesa hrvatskog naroda i hrvatske države.
Jedna od takvih je i Inicijativa mladih za ljudska prava koja se javno oglasila se idejom  isprike predsjednice hrvatske države i premijera Vlade, de facto zbog  provođenja operacije “Oluja”, pri tom su napravili i neki naputak, kako to treba učiniti.

Ne zanimaju nas u ovom trenutku ni najmanje  stupidarije podružnice jedne jugoslavenske udruge, koliko odnos najviših hrvatskih dužnosnika, predsjednice  i premijera spram VRO “Oluja”.

“Oluja” je temelj hrvatske države i to trebaju znati svi i predsjednici i premijeri, bez obzira tko su u bilo kojem trenutku.

Valjda nije potrebno nikome ponavljati tko je napao Hrvatsku, okupirao trećinu teritorija, protjerao ljude, one koji su ostali maltretirao, mučio, silovao i ubijao.

Ne treba ponavljati što je operacija ” Oluja” značila i znači za Hrvatsku, ne treba ponavljati da rat nije prirodno stanje odnosa, da se u ratu gine i umire, da je u “Oluji” poginulo 200 hrvatskih vitezova.

Nisu jurišali na Zaječar, Valjevo ili Kragujevac!

U “Oluju” smo išli osloboditi svoje, ako je bilo kolateralnih žrtava bile su neizbježne i na njih nismo mogli utjecati i ne treba se predsjednica Republike Hrvatske ili premijer nikome ispričavati.

A ovom jugokomunistčkom udrugom koju financiraju jugokomunističke falange baviti ćemo se nakon proslave “OLUJE”!

“Ništa nam taj dan ne smi’ pokvarit!”

Hrvatska stranka prava

prof. dr. sc. Zvonko Čapko T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRNO
  #1 FRNO 17 kolovoz, 2018, 21:50

  OLUJNI RATNICI SU SVE STEPINČEVSKI KATOLIK DO KATOLIKA,SVE POTOMCI STEPINČEVIH DRAKULA I V AMPIRFA KOJI SU IZGORJELI U DRUGOM SVJETSKOM RATU KAO KRVOLOČNI VUCI U SLUŽBI STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE I LATIFUNDIJE III-ĆEG REICHA-.SVE SU UČINILI DA OPRAVDJAU POSTOJANJE ,NJENE ZLOČINE I NJENU PROPAST KAO OSNOVNU IDEJU UTEMELJNJA ,NEKE HRVATSKE KATOLIČKE IZOPAČENE ,KRVOLOČN O-NACISTIČKO-RASISTIČKO-ŠOV INISTIČKE DRŽAVE ČISTE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH.NARVNO, TO JE KRŠAĆNSKA ,ZLOČINAČKA CRKVA I NJENA POLITIKA ŽIVLJENJA KOJA JE KROZ CIJELU SVOJU POVIJEST VODILA RATOVE ZA ZGRTANJE BOGATSTAVA ,VLADANJE SVJETOVNIM ŽIVOTOM I APSOLUTNOM ČISTOČOM I POSLUŠNOSĆIU SVOJIH SLJEDBENIKA,TO JE IZGOVORIO,PAPA U OSTAVCI,BENEDIKT , JAVNO ,NA JEDNOM MEĐURELIGIJSKOM SKUPU U TALIJANSKOM GRADU ASSISSIU I TRAŽIO OPROST OD KATLOLIČKIH SLJEDNIKA ZBOG TIH VREMENA I DJELOVANAJ KATOLIČKE CRKVE, PORUČUJUĆI SADAŠNJIM I BUDUĆIM VJERNICIMA ,DA DANAŠNAJ CRKVA NIJE VIŠE TA KOJA ŽELI ZGRTANJE BOGATSTAVA I SVJETOVNO VLADANJE . SAMO TAKO JOJ TO GARANTIRA NJEN OPSTANAK .TVRDIM JA ,ČITAJTE MOJE KOM ENTARE KOJI SU NASLONJENI NA FILOZOFSKU ZNANOST,JER CRKVA NIŠTA PERSPEKTIVNO I MATERIJALISTIČKI DOKAZIVO NE NUDI ,OSIM MITOVA I LAŽI ,PA JU SIMBIOZA VLADANJA SA KAPITAL ODNOSIMA ODRŽAVA DA POSTOJI.ONA SE I DALJE DRŽI TIH UZUSA I PRAKSE ,DA I DALJE BUDE BOGATA I DA VLADA SVIJETOM,TO JE POKAZALA I U VJERSKOM RATU U HRVATSKOJ. INAČE DRUGE ALTERNATIVE ONA NEMA !!PA TAKO I NAŠI RUŠITELJI SOCIJALIZAM SU NJENI SLJEDBENICI,ODNOSNO, POTOMCI STEPINČEVIH DRAKULA I VAMPIRA ,KOJI HTJEDOŠE OPRATI SVOJE PRETKE OD POVJESNO ZANIH I ČVRSTO DOKAZIVI KRVOLOČNIH ZLOČINA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno XX
  #2 Anonimno XX 2 kolovoz, 2018, 17:48

  Pa nije stvaranje hrvatske države krenulo od oluje.
  Ne brkajte činjenice.
  kao da hrvatska nije postojala i ranije bez obzira u kojem sastavu.
  kao što ni ustaše nisu nastale u NDH.
  pročačkajte malo po dokumentima pa će te vidjeti da se ustaše spominju još u 19. stoljeću.
  Ne slažem se da je Oluja temelj…ako je onda su oni prethodni temelji loše postavljeni, pa ih treba nekako sanirati.
  Kako…to je valjda samo bitno HSP-u.
  Poslušajte onu tamburašku “Ponosna Hrvatska”, koja je čak i bolja od”Moje domovine”.
  Šteta što nije izvađana puno, a mogla bi biti.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.