HSP: NASTAVAK JALOVE POLITIKE PREMA SUSJEDIMA

HSP: NASTAVAK JALOVE POLITIKE PREMA SUSJEDIMA

12. veljača, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Hrvatska stranka prava podržava svaki civilizirani prosvjed protiv dolaska u posjet Hrvatskoj predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Slijedom toga podržavamo i prosvjed na Markovu trgu u ponedjeljak 12. veljače 2018. godine u 10,00 sati u Organizaciji Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Zagrebačke županije

HSP je u svome priopćenju od 2. veljače jasno i nedvosmisleno istaknuo pod kojim uvjetima smo spremni prihvatiti posjetu srbijanskog predsjednika Vučića koje opet ponavljamo:
1) Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić mora se ispričati Hrvatskom narodu, Republici Hrvatskoj i svim žrtvama velikosrpske agresije na Republiku Hrvatsku

2) Prilikom dolaska u službeni posjet mora dati sve podatke o grobištima na kojima se nalaze posmrtni ostatci žrtava velikosrpske agresije i pozvati svoje sunarodnjake u Hrvatskoj, na koje očigledno ima utjecaj, da surađuju sa hrvatskim vlastima i također daju podatke o svim grobištima u Hrvatskoj, Srbiji i B i H.

3) Vratiti oteto kulturno i umjetničko blago koje je otuđeno u velikosrpskoj agresiji te vratiti svu arhivsku građu koja pripada Hrvatskoj, a nalazi se na teritoriju Srbije od 1918 godine pa do kraja Domovinskog rata.

4) Izraziti bezuvjetnu spremnost za isplatu ratne odštete koju je počinila velikosrpska armija na teritoriju Republike Hrvatske u iznosu većem od 43 milijarde eura

5) Izraziti spremnost na reciprocitetnu zastupljenost nacionalnih manjina (hrvatske u Srbiji i srpske u Hrvatskoj) u nacionalnim parlamentima.

Sve dok se ne ispune ovi uvjeti bilo koji predsjednik ili premijer iz Srbije nije dobro došao u Hrvatsku, jer sve drugo bilo bi nastavak jalove hrvatske politike prema državama u okruženju.
Pozivamo pravaše i sve koji podržavaju stav HSP-a da se odazovu pozivu i priključe prosvjedu, te pokažu da u Hrvatskoj još uvijek ima suverenista koji ne pristaju na jalovu politiku nacionalnih oligarhija.

Hrvatska stranka prava
Karlo Starčević, predsjednik T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 12 veljača, 2018, 17:37

  ALAŠA STEPINČEVSKIH KATOLKA ,DINARSKIH ,TRIBALNO-ANTROLPIDNIH TALIBANA ,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE,NASELJENI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA KAO,JOŠ RIMSKI GRANIČARI ,SE OPET PROTIVE SVAKOM ZAJEDN IŠTVU ŽIVLJENEJA OVIM AUTOHTONIM SLAVNESKIM PELEMENIMA NASELJENI NA OVOM BALKANU !!!
  OPET SE DIGLA STEPINČEVSKA KASTA POTOMAKA NJEGOVIH DRAKULA I VAMPIRA IZ ONOG NJEGOVOG VREMENA , KADA SU TI ZLOČINAČKI KATOLICI IMALI ,ODNOSNO PROGALSILI SREDNJO-VJKEKOVNU -KRV OLOČNO-KRIŽARSKU DRAŽVU ,NAZAVNU BOŽJOM DRŽAVOMA,KADA SE POD KRIŽOM I RASPELOM,INSIGNIJMA MITSKIH HIMERA,KAKO IH NAZIVA VELIKI FILOZIOF HEGEL, PROGONILO,PALILO ,KLALO ,U GASNIM KOMORAMA GUŠILO ,JER SU DRUGI I DRUGAČIJI.I OPET SE POVIJEST PONOVILA KAKKO TO BIVA ,ŠTO BI REKAO ,A I KAŽE ,VELIKI FILOZOF HEGEL, PODIGAO SE NARDNI DUH ,I SVOJOM REVOLUCIONARNOM SNAGOM UMA I RAZUMA,OČISTIO TE GUBAVCE ,TE ZLOČINAČKE KASTE ,KRŠĆANSKE ,POSLAO IH NEKE NA ONAJ SVIJET A MNOGE NA ROBOVANJE DA OTPLATE ,MAKAR SVOJOM FIZIČKOM SNAGOM ONO ŠTO SU SVJESNO RUŠILI I PALILI .
  I GLE PARADOKSA ,ONOG POVIJESNOG ,KOJI ĆE SE BRZO ISPRAVITI,JER POVIJEST LJUDSKOG UMA I DUHA,DAKLE, DIJALKEKTIČKI DUH NALAŽE, DA SE DINARSKI TRIBALNO-ANTROPOIDNI MALUKAT OSV IJESTI , DA SE SKORAŠNJI KRVOLOČNI POHOD STEPINČEVIH DRAKULA I VAMPIRA PROTIV ONE STRANE , SVETOSASVSKO, BRADARTIH ANDROIDA , NE PONOVI I PRODUŽE OVU AGONIJU ,KRIŽARSKIH ZAKONA NOŽA ,RASPELA , VATRE I GASNIH KOMORA ,KOJI JE DOSKORA VLADAO NA OVIM PROSTORIMA ,DA NALAŠA STEPINČEVIH KRVOLOČNIH KATOLIKA ,DINARSKIH,TRIBALNIH ANTROPOIDA ,OPET SE A OVOM BALAKANSKOM OSTRVU,POLITIČKOM OSTRVU, NE PRODUŽE BIVSTVOVANJE REINKARNIRANE STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE ,KAKVU NASLINO NAMEĆU OVOJ ANTIFAŠISTIČKOJ NAJVEĆOJ VEĆINI, OVA ,JUTROS ,OKUPLJENA ALAŠA STEPINČEVIH KRVOLOČNIH KATOLIKA KOJU ČINE OKUPLJENIH JUTROS NA TRGU REPUBLIKE DINARSKI, TRIBALNI ,ANTROPOIDNI TALIBANI , NARAVNO,BLAGOSLOVLJENI OD KAPTOLSKIH KRVOLOČNIH VAMPIRA I DRAKULA , S’ CILJEM DA SE NA OVOM NAŠEM BALKANU ODRŽI ZAKON NOŽA ,KRVI I RASPELA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.