HSP: HDZ-OVA VLADA IDE STOPAMA RANKA OSTOJIĆA

HSP: HDZ-OVA VLADA IDE STOPAMA RANKA OSTOJIĆA

15. travanj, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

Srb-pozvao-clanove-i-simpatizere-HSP-a-da-daju-glas-Grabar-Kitarovic_ca_large

Kada je prošle godine ministar policije Ostojić htio maknuti grb Republike Hrvatske s registarskih pločica žestoko smo se usprotivili, prosvjedovali na svim razinama i tražili ostanak grba na registarskim pločicama. Bili smo prvi koju su reagirali, a poslije su se priključili i svi ostali politički čimbenici i zainteresirana javnost.

Nova HDZ-eova Vlada je umjesto najavljenih reformi krenula stopama ministra Ostojića i uz poskupljenja u zdravstvu krenula na brisanje nacionalnog identiteta sa zdravstvenih iskaznica. Brisanje stiliziranih “kockica” hrvatskog grba  sa zdravstvenih  iskaznica je  valjda jedna od reformi.

Pa dokle više? Ministre Nakiću ovo se događa u Vašem resoru. Po čemu ste Vi drugačiji od bivšeg ministra Ostojića? Po čemu je Vaša Vlada drugačija od SDP-ove Vlade koju su Vaši stranački jurišnici na temi pločica žestoko napadali u javnosti.

Vjerojatno ćemo slušati neka nemušta objašnjenja kao i u slučaju registarskih pločica. Kao dobra isprika mogla bi poslužiti neka uredba iz EU, u koju ste nas svi vi zajedno uvukli na prevaru. Tako da su nam od državnosti HDZ i SDP uzeli sve. Prodali ste narod koji je bio u stanju obraniti se i pobijediti u Domovinskom ratu.

Ostavite nam državne simbole, makar stilizirane, kako bi mogli reći: MI HRVATI. Drugo nam ionako nije preostalo.

U cijeloj situaciji ne čudi nas ništa više s obzirom da je HDZ-ova Vlada podržala Vesnu Pusić za čelno mjesto u Ujedinjenim narodima.

Što je slijedeće?

Daniel Srb, predsjednik T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.