HSP AS: PODRŠKA VLATKI VUKELIĆ

HSP AS: PODRŠKA VLATKI VUKELIĆ

25. travanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Kao utemeljitelj HSP AS, stožerne i trenutno najsnažnije pravaške stranke ali i kao visoki stranački dužnosnik, član Predsjedništva HSP AS, moram iznijeti svoj stav i stav mojih suradnika. Svjedok sam svakodnevnih političkih manipulacija i iznošenja neistina u hrvatskom medijskom prostoru. Kao čovjek koji je dosljedno baštinio i provodio pravaške ideale dajem punu potporu dopredsjednici HSP AS doc. dr. sc. Vlatki Vukelić da preuzme kormilo HSP AS ali i da nastavi započeti projekt pravaškog i domoljubnog okupljanja.

Svako tko se bavi politikom ima pravo na političke ambicije pa čak i onda kada su one nerealne i neostvarive ali nema pravo koristiti se političkim mehanizmima neprimjerenim sadašnjem političkom trenutku. U skladu s tim u ime vukovarskih starčevićanaca kao član najviših stranačkih tijela ograđujem se od vanstatutarnih aktivnosti na državnoj ili na razini Vukovarsko-srijemske županije.

Osobno nisam pozivan na tzv. sjednice Predsjedništva stranke ili Županijskog vijeća VSŽ kao i veliki broj legalno izabranih stranačkih dužnosnika. Ograđujem se od tamo nelegalno donesenih zaključaka a osuđujem i nelegalno održanu sjednicu tzv. Časnog suda.

S dužnim poštovanjem,

Bog i Hrvati!

Član Predsjedništva HSP AS

Tomislav Džanak

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 28 travanj, 2018, 19:46

  Drži se ti doktorice svoje struke, a mani se stranke.
  Iovako su ti dali nogu.
  To su ti pravi prijatelji.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. merle
  #2 merle 25 travanj, 2018, 12:11

  SAMO NOTORNI 100% LUĐACI MOGU IZBACITI HRVATSKU HEROINU IZ NEVAŽNE STRANKE I JA OVIM PUTEM MOLIM MOJU LJUBIMICU BRUNU ESIH DA SE POTRUDI I VLATKU PRIMI U SVOJ ZAGRLJAJ JER TEŠKO JE NAĆI TAKOVU OSOBU KOJOJ JE U SRCU I DUŠI SAMO JEDNO A TO JE DOMOVINA HRVATSKA!!! VLATKA UZ TEBE JE CIJELI HRVATSKI PUK JER TI SI JEDINSTVENA!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.