HRVATSKA NOĆ U FRANKFURTU

HRVATSKA NOĆ U FRANKFURTU

13. studeni, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Miroslav Škoro, Prljavo kazalište, Jole, Mate Bulić, grupa Vigor, Magazin, Petar Grašo i drugi…dok su kroz program vodili Dalibor Petko i fra Marinko Vukman.

Iseljeni Hrvati na ovaj nezaboravni glazbeni spektakl stigli su iz mnogih njemačkih gradova i susjednih zemalja, Austrije, Švicarske, Nizozemske pa i mladost iz Lijepe naše, jer ne sreće se ni doma svaki dan toliko hrvatskih zvijezda na okupu. Nezaboravna hrvatska fešta trajala je sve do zore

Napisali: Zoran Paškov i Nives Milardović

Fotografije: Marko Lažeta

Krcata dvorana Fraportove Arene u Frankfurtu cijele je subotnje noći pozdravljala brojne glazbene zvijezde koji su došli uveličati Hrvatsku noć 2017, najveći glazbeni spektakl van granica Hrvatske koji s uspjehom organizira poznata glazbena agencija Rokaro Numen iz Neussa. Atmosfera je u impozantnoj dvorani bila paklena dok su se na centralnoj bini izmjenjivali brojni izvođači: Miroslav Škoro, Prljavo kazalište, Jole, Mate Bulić, grupa Vigor, Magazin, Petar Grašo i drugi…dok su kroz program vodili Dalibor Petko i fra Marinko Vukman. Iako je stari morski vuk Oliver Dragojević ove godine zbog bolesti bio spriječen da nastupi u Frankfurtu, kolege i publika su ga se rado prisjetili, poslali mu pozdrave i potporu za što brže ozdravljenje uz izvedbu pjesme Cesarica, što je za publiku bilo vrlo emotivno.

Iz mnogih gradova

Svaka čast organizatorima iz agencije “Rokaro Numen” iz Neusa koji su se tako potrudili i uspjeli organizirati jedan ovakav glazbeni događaj koji za nas puno znači i koji nas mlade ovdje u Njemačkoj povezuje sa Hrvatskom. Pa vidite koliko je tu došlo ljudi.Jedna krasna domoljubna atmosfera, puna zajedništva!! A to je zbog toga jer svi mi u iseljeništvu, ma gdje se god nalazili u Australiji, Njemačkoj, Kanadi, Irskoj ili drugdje slušamo našu glazbu i veselimo se koncertima naših pjevača. A ovoliko njih sresti i vidjeti na jednom mjestu je zaista lijepo“, pričaju nam hrvatski mladi koje smo susreli ove večeri u Fraportovoj Areni, a koji su svaku prigodu koristili za fotkanje sa svojim prijateljima i omiljenim poznatim domaćim pjevačima.

A iseljeni Hrvati na ovaj nezaboravni glazbeni spektakl stigli su iz mnogih njemačkih gradova i susjednih zemalja, Austrije, Švicarske, Nizozemske pa i mladost iz Lijepe naše, jer ne sreće se ni doma svaki dan toliko hrvatskih zvijezda na okupu.

Nezaboravna hrvatska fešta trajala je sve do zore.

Rokaro Numen

Na kraju što kazati osim svaka čast organizatorima iz agencije „Rokaro Numen“ koju vodi poznati glazbeni menadžer Robert Martinović sa svojim suradnicima Karlom Martinovićem i Tomislavom Pericom uz poruku bilo brojne publike: Bilo je nezaboravno vidimo se i naredne godine u Frankfurtu. T

2 komentara

Jump into a conversation
 1. Velbit
  #1 Velbit 13 studeni, 2017, 14:17

  Pupovac sprema Hrvatima novi poklon sa Plenkovicem izdajnikom Hrvatske.Za Dom Spremni

  Reply this comment
 2. Ante
  #2 Ante 13 studeni, 2017, 08:41

  Da u Hrvatskoj to sve nesmijemo pjevat to smeta Pupovcu I jugoslavenskoj vladi.

  Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.