HOĆEMO LI PUPOVCA VIDJETI S DELEGACIJOM U BLEIBURGU?

HOĆEMO LI PUPOVCA VIDJETI S DELEGACIJOM U BLEIBURGU?

28. travanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Jadni i žalosni Pupovac, koji si već umišlja da je i „šef hrvatske vlade“, u Beogradu i Banjoj Luci, na određeni način iznosio neistine i laži o hrvatskom narodu, ali umjesto da i njega (da se malo našalimo) Hrvati proglase personom non grata on je, da ti pamet stane, uvijek dobro došao i rado viđen u društvu hrvatskih političara i politikanata, pa i u najvišim hrvatskim delegacijama

Napisao: Mladen Pavković

Vlada Srbije ja na sjednici usvojila mjere reciprociteta prema Hrvatskoj kojima potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane, jedan od Junaka hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata Damir Krstičević do daljnjega nije dobro došao u Hrvatsku. Mjere reciprociteta srbijanska Vlada je donijela kao odgovor na notu Ministarstva vanjskih i europskih poslova Hrvatske, od 21. travnja, o zabrani ulaska ministra obrane Srbije Aleksandra Vulina u Hrvatsku. Vlada Srbije smatra, ističe se u priopćenju poslije sjednice, da su ovakvi postupci Hrvatske suprotni duhu dobrosusjedske suradnje i poštovanju osnovnih vrijednosti, u koje spada i sloboda kretanja ljudi.

Da nije smiješno, bilo bi žalosno!

Pljuvanje domaćina

Sad je vjerojatno jasno, i „vrapcima na grani“, da iza neprimjerenih, sramnih, pa u neku ruku i „fašističkih“ izjava Aleksandra Vulina stoji „glavom i bradom“ predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, zajedno sa svojim bližnjim i daljnjim suradnicima.

Kao prvo, razlika između Vulina i Krstičevića je već u startu ogromna. General Krstičević se u Domovinskom ratu borio na strani pobjednika, tj. protiv srbijanskih i inih agresora, dok su Vulin i slični, uključujući i Vučića, od prvih dana bili uz balkanske krvnike, poput Miloševića, Šešelja, Karadžića, Mladića i druge. I za to se nikada nisu ni pokajali!

Pored toga, Krstičević nikada nije javno iznosi ništa o „srbijanskom smeću“!

Žalosno je da sa svojim neprimjerenim, lažnim i uvredljivim izjavama pojedini srbijanski ministri (po zadatku!) neprestano dolijevaju ulje na vatru. Nije li tako bilo i na početku Domovinskoga rata, nije li tako, „vatrenim“ govorima, počeo i krvavi obračun Srba sa Hrvatima?

Drugo, koja bi država dozvolila da je posjeti neki ministar i da, kao Vulin, recimo u Šibeniku, ili Dodik u Karlovcu javno počne blati i pljuvati svoje domaćine, nazivajući ih ustašama, fašistima i sličnima?

Treće, neka nam netko navede primjer da je neki hrvatski političar u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, odnosno u Srbiji tako govorio protiv svojih domaćina kao Vulin, Dodik, Vučić…u Hrvatskoj?

Ili, što bi se dogodilo Vulinu ili Dačiću da dođu u Ameriku ili Izrael i javno pljuju po njihovim nacionalnim vrijednostima’

Dobrosusjedski odnosi

Koliko nam je poznato, jedino je jadni i žalosni Pupovac, koji si već umišlja da je i „šef hrvatske vlade“, u Beogradu i Banjoj Luci, na određeni način iznosio neistine i laži o hrvatskom narodu, ali umjesto da i njega (da se malo našalimo) Hrvati proglase personom non grata on je, da ti pamet stane, uvijek dobro došao i rado viđen u društvu hrvatskih političara i politikanata, pa i u najvišim hrvatskim delegacijama!

Hoćemo li ga možebitno vidjeti i u delegaciji Hrvatskog sabora u Bleiburgu, tim prije što se on i njegovi drugovi neprestano „zalažu“ i za nevine žrtve, a tamo ih je uistinu bilo mnogo?

Zanimljivo je da Vlada Srbije u svojem priopćenju i ovaj puta naglašava da ostaje opredijeljena za izgradnju dobrosusjedskih odnosa sa Hrvatskom, uzdržavajući se od postupaka koji mogu doprinijeti narušavanju odnosa sa susjedima.“(sic!)

Takve i slične izjave lijepo zvuče na papiru, ali u praksi ne funkcioniraju.

Ono što su izgubili u ratu, Srbi na ovakve i druge načine, očito, nastoje vratiti u – miru!

E, „nećete r..……i“ rekao bi Zdravko Mamić da je kojim slučaj na vlasti! T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. merle
  #1 merle 30 travanj, 2018, 19:08

  E milorade srpski strvinaru ŽALOSNO JE ŠTO VI IZ smrdije UOPĆE NEMATE POVIJEST I ZA VAS I SADA U 21 VIJEKU NIJE POZNATO TKO VAS JE OKOTIO JER TAKVE GAMADI SVIJET NE POZNAJE!!! A ŠTO SE TIČE ENGLEZA PA KRETENU ONI SU VAM SADA NAJVEĆI PROTIVNICI I KAŽI MI TKO JE VAŠ SVIJETSKI PRIJATELJ KAD SU VAS ODJEBALI I VAŠI VI MISLITE ZAGOVORNICI RUSI???!!! ODE KOSOVO A USKORO ĆE I VOJVODINA!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Milord Pupak
  #2 Milord Pupak 30 travanj, 2018, 05:40

  Jeste glupi vi hrvati,s vama smo jame napunili,imovinu vam opljačkali,lažima vam uši napunili,jebemo vas u zdrav mozak ,doslovno,nije Plenković od onih koji se zlatom plaćaju već onaj koji Zlatom plaća,da bi bio na čelu tvz.Hrvatske.S vama upravljaju deca oficira JNA ,oni su garancija da će kosti vaših predaka ostati pod zemljom dok ne istrunu u prah i pepeo.Tada će englezi moći otvoriti poslije ratne arhive.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. zzigho
  #3 zzigho 28 travanj, 2018, 20:06

  U ovoj Našoj Lijepoj sve moguće.
  Pa vidite za sjede za istim stolom Šonjo(Pupi) i Njonjo(Jandroković), bez obzira gdje ovo bilo snimljeno.

  Javno se prepucavaju i blate, a tajno ljube i šuruju.
  Što ćete kada su kućni ljubimci.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. FRANO
  #4 FRANO 28 travanj, 2018, 19:51

  ZLOČINAČKA ,KLATOLIČKA,KRVOLOČNO-KOLJAČKA POŠAST SE OPET POMAMILA,POBJESNILA OD KRVOLOČNOG NAGONA,MRŽNJE I OSVETE , PA ORGANIZIRA HODOČASNO SJEĆANJE POTOMAKA TIH KRVOLOČNO-KATOLIČKIH VAMPIRA I DRAKULA DA U PROCESIJAMA HODOČASTE NJIHOVA MJESTA POGULJENJA OD ONE NAJVEĆE I NAJSVJESNIJE STRANE, CIVILIZACIJSKE EVROPE GRAĐANA ,KOJI SU TU KATOLIČKU POŠAST OSUJETILI ,JER SU NADIŠLI SEBE I SVIJET MRŽNJE,PA SU TU KRŠĆANSKU ,KRVOLOČNO-RIMOKATOLIČKU EVROPU ZAUSTAVILI ,SPREČILI NJEN KRVOLOČNO-KOLJAČKI POHOD I KAZNILI JU FIZIČKIM UNIŠTAVANJEM TIH RAZULARTENIH HORDI OSVETNIKA KRVOLKA U SLUŽBNI ZLOČINAČKE RIMSKE CRKVE. PA OVAJ PONOVNI POKRET KOJI ORGANIZIRA OVA ZLOČINAČKA RIMSKA CRKVA,DA PONOVNO REINKARNIRA DUH NACI-KLERIKALIZMA I RASIZMA, MORA BIT KAŽNJEN UPRAVO OD POTOMAKA ANTIFAŠISTIČKE EVROPSKE ZAJEDNICE KOJA JE NACI-KLERIKALNI-RASIZAM I ŠOVINIZAM JEDNOM PORAZILA,UNIŠTAVAJUĆI TEMELJE TIH LJUDSKIH POŠASNIH PORIVA. ALI KATOLIČKA CRKVA,ODNOSNO ,RIMSKA SATRAPIJA, KOJA JE NACI-KLERIKALNI-RASIZAM I ŠOVINIZAM GAJILA CIJELO VRIJEME SVOGA POVIJESNOG BIVSTVOVANJA, KAO GRANCIJU SVOGA SIGURNOG EGZISTIRANJA, KOJIM SE SLUŽILA ,UPRAVO KAO KASTNSKA DRUŠTVENA ZAJEDNICA SVOJIH RELIGIOZNIH SLJEDBENIKA , VODILA JE STALNE RATOVE ,PA INQUISICIJE, O ČEMU JE JEDNOM PRILIKOM OPŠIRNO GOVORIO PAPA U OSTAVCI,NA JEDNOM MEĐU-RELIGIJSKOM SKUPU U TALIJANSKOM GRDAUI ASSISSIU ,KOJOM PRILIKOM JE OSUDIO NEDAVNU KRŠĆANSKU POVIJEST KOJA JE SISKLČJUČIVO BIVSTVOVALA NA PLJAČKI ,BOGAČENJU I VLADANJU,PA JE TOM PRIIKOM TRAŽIO OD SADAŠNJE KATOLIČKE PASTVE OPROST I POSLAO PORUKU DA SADAŠNJA CRKVA NIJE VIŠE TAKVA ,JER NIJE JOJ VIŠE ,KAO NEKDA, INTERES BOGAČENJE I VLADANJE, VEĆ DANAS U PRVOM PLANU ČOVJEK,VJERNIK I NJEGOV ŽIVOT.. MOJA PARAFRAZA GOVORA POŠTOVANOG PAPE U OSTAVCI.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. m
  #5 m 28 travanj, 2018, 18:18

  pupovec u BLEIBURGU? PA BUDITE PAMETNI JEDAN ORTODOKSNI četnik DA DOĐE NA NAJVEĆE STRATIŠTE HRVATA? PA TAKAV SCENARIJ NEBI PROŠAO NI U SF FILMOVIMA! OTIČI ĆE ON U ZAGRLJAJ SVJETSKOG LAŽLJIVCA BROJ JEDAN KOD SVOG save štrbca MOŽDA I NA RAKU NJEGOVOG ČELNIKA KOJEMU JE ON JOŠ UVIJEK ODAN RATNOM ZLOČINCU hadžiću! PA ON JE POTPRESJEDNIK četničke stranke KOJA PARTICIPIRA U HRVATSKOJ VLADI uz anemičnog I njonju!

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Iz Hrvatskoga sabora
  #6 Iz Hrvatskoga sabora 28 travanj, 2018, 15:00

  Nemojte biti glupi kao Hrvatska vlada .Hrvatska vlada leti u Beograd pupi u Jasenovac .

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Anonimno
  #7 Anonimno 28 travanj, 2018, 10:55

  Doći će on i u Bleiburg da se pokloni nevinim žrtvama. Majka ovakvog čedu još nije izlegla. vjerujte.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. merle
  #8 merle 28 travanj, 2018, 08:47

  pupovac??? GAD KOJI JOŠ NIKADA NIJE KROČIO LIJEPOM NAŠOM!!! SMRAD KOJI SA SVOJOM BRATIJOM četničkih praznoglavaca MISLI DA PREDSTAVLJA NEŠTO U HRVATSKOJ! MONGOLOID KOJI NIJE VRIJEDAN SPOMENA A MI GA STALNO REKLAMIRAMO UMJESTO DA GOVNO PUSTIMO DA SE SAMO RASPADNE I KONAČNO PRESTANE SMRDITI TE GA EXPEDITIRATI ZA VJEČNA VREMENA U NJEGOVU “smrdiju”!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Benkovački čedo
  #9 Benkovački čedo 28 travanj, 2018, 08:10

  Je’l to onaj treći brat dvojice četnika benkovačkih, nakladnik srbobrana i pljuvača po svemu hrvatskom, s izuzetkom konvertibilne kune. K tome i prota ateist s popadijom slavicom lukić u manjinskom hnd-u alekse lekovića?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.