HDZ IZGUBIO ČETIRI MJESNA ODBORA U ZALEĐU ZADRA

HDZ IZGUBIO ČETIRI MJESNA ODBORA U ZALEĐU ZADRA

25. svibanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

 Za područje izborne jedinice Prović, biračko mjesto 32., upisano je 95 birača, glasovalo je 50, što iznosi 52,63% birača, nevažećim je proglašeno 2 listića. Od toga je: HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA – HDZ dobila 11 glasa, odnosno 1 vijećnika: Mate Kardum

Tekst: SHZ

 Izbori za članove mjesnih odbora na području Grada Benkovca održani su dana 20. svibnja 2018. godine. HDZ na mjesnim izborima osim u Vukšiću, doživio je krah i u Lepurima, Proviću i Bukoviću.  

Izborna jedinica Lepuri

Za područje izborne jedinice Lepuri, biračko mjesto 20., upisano je 165 birača, glasovalo je 106, što iznosi 64,24% birača, nevažećih listića nije bilo. Od toga je:

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA – HDZ dobila 6 glasova, odnosno 0 vijećnika.

KANDIDACIJSKA LISTA GRUPE BIRAČA nositelj liste Anđelko Lepur dobila je 83 glasova, odnosno 4 vijećnika: Anđelko Lepur, Sandra Mijić, Luka Ojurović i Martina Miletić.

KANDIDACIJSKA LISTA GRUPE BIRAČA nositelj liste Sanja Perica dobila je 17 glasova, odnosno 1 vijećnika: Sanja Perica. 

Izborna jedinica Prović

 Za područje izborne jedinice Prović, biračko mjesto 32., upisano je 95 birača, glasovalo je 50, što iznosi 52,63% birača, nevažećim je proglašeno 2 listića. Od toga je:

 
HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA – HDZ dobila 11 glasa, odnosno             1 vijećnika: Mate Kardum. 

KANDIDACIJSKA LISTA GRUPE BIRAČA nositelj liste Dražen Klarić dobila je 23 glasova, odnosno 3 vijećnika: Dražen Klarić, Miro Dimlić i Krešimir Dimlić.

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA – SHZ dobila 14 glasova, odnosno 1 vijećnika: Anđelko Kardum.

   Za područje izborne jedinice Buković, biračko mjesto 4., upisano je 691 birača, glasovalo je 171, što iznosi 24,74% birača, nevažećim je proglašeno 3 listića. Od toga je:


HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA – HDZ dobila 64 glasa, odnosno             3 vijećnika: Josip Opačak, Zoran Rukavina i Tomislav Vukančić.

KANDIDACIJSKA LISTA GRUPE BIRAČA nositelj liste Dušanka Volarević dobila je 104 glasa, odnosno 4 vijećnika: Dušanka Volarević, Damjan Ivanišević, Djuka Katarina Vrcelj i Tatjana Mimić.

 STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA
PODRUŽNICA ZADARSKE ŽUPANIJE
T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. NATWEST LOANCOMPANY
  #1 NATWEST LOANCOMPANY 12 kolovoz, 2018, 19:27

  zdravo
  Ovo je informirati javnost da je Natwest kreditna tvrtka Otvorila financijsku priliku da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti račune s dugim i kratkoročnim trajanjem po izboru s niskom kamatnom stopom na 2% godišnje za pojedince i tvrtke.please kontaktirajte nas danas putem e-maila: ([email protected]) Biblija kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim vas, ovo je za ozbiljno mišljenje i božanstvo od ljudi Primajte naše iskrene pozdrave iz Natwest kredita tvrtke, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. patrick
  #2 patrick 14 srpanj, 2018, 01:10

  PATRICK CREDIT FIRM.
  Trebate hitni zajam za financiranje Vašeg posla ili u bilo koju svrhu?
  Mi smo certificirani i legitimni i međunarodni zajmoprimatelj zajmova.
  Nudimo zajmove poslovnim tvrtkama, veliki problem klijentima koji imaju financijski problem i koji su im potrebni za rješenje po prihvatljivoj kamatnoj stopi? Obrađeno u roku od 3 od 6 radnih dana.
  Mi smo certificirani, pouzdan, pouzdan, učinkovit, brz i dinamičan. I surađujte s financijama za nekretnine i sve vrste financiranja poslovanja, kontaktirajte nas danas na e-mail tvrtke: [email protected]

  Trebate 100% FINANCIJE .. dajemo zajmove s povoljnom kamatnom stopom od 4% ([email protected])

  Naše usluge uključuju sljedeće:

  1.Home krediti.
  2. Poslovni zajmovi
  3.Mortgage
  4. zajmovi za odobravanje kredita
  5. Kućni zajmovi
  6. Zajam zajmova
  7. Osobni zajmovi
  8.Debt konsolidacija kredita
  9. Car zajmovi
  10. Zajmovi za obrazovanje

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. merle
  #3 merle 25 svibanj, 2018, 15:47

  JA ĆU BITI VRLO KRATAK PA ĆU PITATI DALI DANAS UOPĆE POSTOJI STRANKA HDZ???

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. zzigho
  #4 zzigho 25 svibanj, 2018, 13:18

  Jeli to došal vrag po svoje.
  To je ono Hajdmo Drpit Zajedno.
  Valjda je DORH i USKOK sada progledal.
  Bilo im je već i vreme.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Velebit
  #5 Velebit 25 svibanj, 2018, 12:35

  Ako drug Plenkovic ostane u H D Z igubitcemo i Hrvatsku drzavu.Pupi ce nam vladati kao i sada.Otvorimo oci Hrvatski narode vidimo sto nam rade sutra ce nam biti kasno.Nedajmo nakazama da nas uvjek lazu.Recim Jednom za uvijek vani lopovi IZDAJICE Hrvatskoga naroda.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.