“GARAVI” IMAJU TRI ŽELJE

“GARAVI” IMAJU TRI ŽELJE

16. ožujak, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

U petak, 22. ožujka u 17 sati “Garavi” imaju zagrebačko predstavljanje albuma u Caffe Baru & Music shopu Nova ploča u Bogovićevoj 5.

Šestorica veselih Slavonaca koji čine tamburaški sastav “Garavi”, javnosti poznati kao dečki koji se svim silama trude da u Hrvatskoj stvore ugodan život za sebe i svoje obitelji, sada za to imaju još jedan razlog. Od danas je u prodaji njihov novi studijski album “Tri želje” koji su stvarali punih pet godina. Malo po malo, korak po korak i njihova želja da album ugleda svjetlo dana pojavila se u obliku “Tri želje”, albuma koji nosi upravo to ime, a na kojem su radili producenti Tihomir Ivanetić, Željko Nikolin te Zvonimir Domazet.
Drugi album tamburaškog sastava Garavi broji 11 pjesama među kojima su one poznatog Branislava Bane Krstića iz benda Garavi Sokak, zaslužan za hitove “Četkica” te “Ajde dođi mi”. Uz njih, Garavi su publiku osvojili i singlovima “Za ljubav nisam kriv”, “Tri želje”, “Prva i zadnja ljubavi” te brojnim drugim, a uskoro im izlazi i nova pjesma i spot “Noćas” (redatelj Mario Šulina) koja će zasigurno njihovu vjernu publiku osvojiti na prvu.

“Tri želje” – https://www.youtube.com/watch?v=jGKU759SarU    

T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.