FIKRET ABDIĆ POSJETIO U PETRINJU

FIKRET ABDIĆ POSJETIO U PETRINJU

23. listopad, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Načelnik velikokladuške općine u Unsko-sanskoj županiji BiH, Fikret Abdić Babo, stigao je u ponedjeljak, 21. listopada, u službeni posjet Petrinji, gdje ga je primio gradonačelnik Darinko Dumbović sa suradnicima.

Od domaćina, nazočili su privremeni pročelnici EU fondova i poljoprivrede, Edisa Mašinović i Ante Marić, te direktor “Komunlca”, Vlado Lovreković.

Tom prilikom prezentiran je dugoročni projekt poljoprivredne proizvodnje putem fondova Europske unije, na temelju međunarodnog sporazuma o suradnji Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora. Inicijativa je objeručke prihvaćena od strane domaćina, jer postoje pozitivna zajednička iskustva u projektu promocije i zaštite kestena nositelja općine Velike Kladuše, a jedan od partnera je grad Petrinja.

Savjetnik velikokladuškoga načelnika Ervin Abdić prezentirao je prednosti ove inicijative i značaj za lokalne zajednice i regije putem europskih fondova. Operativni sastanak predstavnika dviju regija BiH i RH uskoro će se održati u Velikoj Kladuši. T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Linda Mark
  #1 Linda Mark 11 veljača, 2020, 12:25

  KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… ([email protected]) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu u vezi sa osiguravanjem zajma bez osiguranja, tada se danas obratite gospodinu Davidu Wilsonu za vaš zajam

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
  E-pošta ………. ([email protected])
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je David Wilson financijski zajam mjesto na kojem ga možete uputiti, samo mu recite da ja gospođa Linda McDonald usmjeravam vam sreću ………………. ….

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Sve je djabe ako nema Babe!
  #2 Sve je djabe ako nema Babe! 23 listopad, 2019, 16:38

  Jasta je, ziv i zivahan, a u ratu protiv srbijanskih fasista, sjecate se, prolazio je crtu razgranicenja izmedju HV-a i cetnika u okupiranoj Petrinj i Banovini. Sve je nadzirao glinski bandit Nikola Suznjevic, tzv. sudac okruznoga suda sao krajine. Tada se, bez sumnje, Babou poznao sa zapovjednikom obrane Moscenice koji ga sada docekuje u kabinetu grada.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 23 listopad, 2019, 07:57

  Jel Babo još živ?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.