FIKRET ABDIĆ POSJETIO U PETRINJU

FIKRET ABDIĆ POSJETIO U PETRINJU

23. listopad, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Načelnik velikokladuške općine u Unsko-sanskoj županiji BiH, Fikret Abdić Babo, stigao je u ponedjeljak, 21. listopada, u službeni posjet Petrinji, gdje ga je primio gradonačelnik Darinko Dumbović sa suradnicima.

Od domaćina, nazočili su privremeni pročelnici EU fondova i poljoprivrede, Edisa Mašinović i Ante Marić, te direktor “Komunlca”, Vlado Lovreković.

Tom prilikom prezentiran je dugoročni projekt poljoprivredne proizvodnje putem fondova Europske unije, na temelju međunarodnog sporazuma o suradnji Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora. Inicijativa je objeručke prihvaćena od strane domaćina, jer postoje pozitivna zajednička iskustva u projektu promocije i zaštite kestena nositelja općine Velike Kladuše, a jedan od partnera je grad Petrinja.

Savjetnik velikokladuškoga načelnika Ervin Abdić prezentirao je prednosti ove inicijative i značaj za lokalne zajednice i regije putem europskih fondova. Operativni sastanak predstavnika dviju regija BiH i RH uskoro će se održati u Velikoj Kladuši. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Sve je djabe ako nema Babe!
  #1 Sve je djabe ako nema Babe! 23 listopad, 2019, 16:38

  Jasta je, ziv i zivahan, a u ratu protiv srbijanskih fasista, sjecate se, prolazio je crtu razgranicenja izmedju HV-a i cetnika u okupiranoj Petrinj i Banovini. Sve je nadzirao glinski bandit Nikola Suznjevic, tzv. sudac okruznoga suda sao krajine. Tada se, bez sumnje, Babou poznao sa zapovjednikom obrane Moscenice koji ga sada docekuje u kabinetu grada.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 23 listopad, 2019, 07:57

  Jel Babo još živ?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.