DOK SE NE ISPRIČAJU SRBIJANSKI POLITIČKI VRH NEMA ŠTO TRAŽITI U HRVATSKOJ

DOK SE NE ISPRIČAJU SRBIJANSKI POLITIČKI VRH NEMA ŠTO TRAŽITI U HRVATSKOJ

27. siječanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Majstorski su iskoristili gostoprimstvo Ujedinjenih naroda da prikriju zločine koje su Srbi obavljali tijekom Domovinskog rata, ali i ne samo njega, te im je glavni cilj bio, vraćajući se 75 godina natrag, sakriti i prikriti Srbiju kao agresora na Republiku Hrvatsku. Sve po onom- napad je najbolja obrana

Napisao: Mladen Pavković

Ono što smo očekivali da će se dogoditi nakon otvorenja izložbe „Jasenovac – pravo na nezaborav“ u Ujedinjenim narodima to se i dogodilo. Ta izložba koju su postavili Srbi, a otvorio je Ivica Dačić, ministar vanjskih poslova Republike Srbije, na kraju se pretvorila u optužbe protiv Hrvatske. Naime, „Mali Sloba“, kako ga zovu, među ostalim je rekao da ova izložba prikazuje istinu o holokaustu i genocidu koji se odvijao u logoru Jasenovac i drugim logorima smrti na teritoriji NDH nad Židovima, Srbima i Romima. Zločine nad Hrvatima, kojih je također bilo i u ovom logoru naravno ne spominje.

Dačićeve laži

Kad su ga pitali, je li bi trebalo organizirati sličnu izložbu i za Srebrenicu, Dačić je istaknuo da su te dvije stvari neusporedive i da postavljanje takvih pitanja predstavlja relativizaciju zločina koji su počinjeni prema Srbima. (sic!).

Srbija je uvijek bila za istragu zločina koji su počinjeni u ratovima devedesetih, ali to ne može da se mjeri sa ovim brojkama, jer je ovdje riječ o stotinama tisuća ljudi u sistematskom genocidu“ – lagao je Dačić, jer u Jasenovcu je stradalo ipak mnogo manje osoba, što naravno ne umanjuje ustaške zločine.

Pozvao je i Andreja Plenkovića, predsjednika Vlade RH, da ode u Jasenovac i tamo se poklonili stradalima i da jasno kaže tko su žrtve i je li ih bilo 50, 100 ili 700. Isto tako, spomenuo je da srpski narod ima dovoljno smjelosti, hrabrosti i morala da sagleda svoje greške u prošlosti, da kazni, uhiti i osudi one koji su vršili zločine nad drugim narodima. (Da pukneš od smijeha!)

Dačić je zamjerio Hrvatima što i danas „prisvajaju“ Nikolu Teslu, a prema njegovim riječima, ubijali su i članove njegove obitelji!

Na riječi šefa srbijanske diplomacije odmah se nadovezao i mladi četnik, ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin. Rekao je: „Onaj tko pokušava sakriti Jasenovac, taj sutra slavi Oluju, a onaj tko pokušava sakriti ustaške zločine, taj ponovno obnavlja ustaše u Hrvatskoj koju danas vidimo!“ Naglasio je i da su se sve zemlje koje su imale takvu nacističku prošlost sa njom i razračunale, osim – Hrvatske te da je naša država jedina u Europi u kojoj se antifašisti moraju izvinjavati fašistima!

Nemaju više što tražiti u Hrvatskoj

Što „malom i velikom Slobi“ odgovoriti na sve to? Majstorski su iskoristili gostoprimstvo Ujedinjenih naroda da prikriju zločine koje su Srbi obavljali tijekom Domovinskog rata, ali i ne samo njega, te im je glavni cilj bio, vraćajući se 75 godina natrag, sakriti i prikriti Srbiju kao agresora na Republiku Hrvatsku. Sve po onom- napad je najbolja obrana!

Da su htjeli drugačije onda ne bi ustašku državu povezivali s današnjom.

Nakon ovih podmetanja i cirkusa, za prvu ruku bilo bi dovoljno Dačića i Vulina proglasiti nepoželjnim osobama u Hrvatskoj, ne zbog holokausta, već zbog njihovih laži, kleveta i uvreda te preokretanja povijesnih činjenica, a najviše zbog toga što su jednu izložbu smišljeno iskoristili da Hrvatsku u svijetu predstave kao fašističku državu, a Srbiju kao zemlju koja luk nije jela ni mirisala.

Sve dok se ne ispriča, srpski politički vrh nema što tražiti u Hrvatskoj, a još manje predsjednica Republike i predsjednik Vlade RH „tamo daleko“! T

11 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Black Jack
  #1 Black Jack 29 siječanj, 2018, 16:12

  Ti serbende su jadni!
  A sta ce jadan narod kojega su turci iskorjenli ha Kosovskom polju!

  U Jasenovcu su ubijeni vise cuvara udbaša nego sto su Srbi umrli od bolesti!
  Nikakvoga planiranog ubijanja nije bilo.
  Planirano ubojstvo je izum iskorjenutih srba!
  To se vidi na bleiburgu, hudinih jama ili srbrenici itd.itd.

  Hrvat u ratu zarobljenika strpa u logor dok srbenda zatvorenike baca u jame ili u iskopane masovne grobnice.

  A tko ce organizirati izložbu jama u UN?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. MERLE
  #2 MERLE 29 siječanj, 2018, 14:02

  NE MOGU VJEROVATI DA “mali sloba” I DVA “OVJEKOVEČENA četnika vučić I “vojvoda nikolić” NAMA DIJELE LEKCIJE A DA “NAŠA??? DIPLOMACIJA” NEMA MUDA DA PRIKAŽE AUTENTIČNU SNIMKU četnika vučića IZ GLINE TE “KRŠTENJE I PROGLAŠENJE “vojvode nikolića” OD STRANE NAGLO OZDRAVLJENOG I JEDNOG OD NAJODVRATNIJIH SPODOBA GNJIDU šešelja!!! JOŠ JEDNOM VELIKA MOJA PODRŠKA BRUNI I ZLATKU!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Joe Kanader
  #3 Joe Kanader 29 siječanj, 2018, 04:17

  Ne vjerujem, da ce hrvatska vlada ili neka nevladina udruga u skoroj buducnosti snaci snage i volje toj prici stati na rep. Naime otkopavanja u Jasenovcu su vec tri puta pocela, ali kako su prvi nalazi bili porazavajuci za “sluzbenu dogmatiku” od toga se je odustalo. Naravno da je to sigurna indijkacija, da jos zive akteru poslijeratnih zbivanja na tom podrucju, i njima nije u interesu iskopati opasace hrvatskih vojnika iz NDH, koji su poslije rata u Jasenovcu pogubljeni bez “suda i porote”. Stga nam je sutiti i trpjeti zulum Srbijanaca, koji su “istinu o Jasenovcu” i stvorili, kako bi Hrvate drzali na dugackoj uzici…

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. SMRT TIFUSARIMA
  #4 SMRT TIFUSARIMA 28 siječanj, 2018, 09:15

  Sinko moj ,Tifus je neizlječiva bolest,svi su veliki vladari takve prokuhavali a ti pišeš,pišeš….napiši i dedi kakvo pismo da zna da ima istomišljenika koji djeluje,djeluje….

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. FRANO
  #5 FRANO 28 siječanj, 2018, 01:01

  DANAS JE DAN SJEČANJA NA STEPINČEVSKU BOŽJU ,KRVOLOČNO ,SATANSKU DRŽAVU ,FORMIRANU 1O -TOG TRAVN JA 1941 GODIJNE, POD OKRILJEM III-ĆEG REICHA , NJEMAČKIH NIBELUNGA, KADA SU DINARSKI TRIBALNI,ANTROPIDNI TALIBANI,POTOMCI ALTAJSKO-MONGOLSKIH DOSLJENIKA SA DINARTSKIH OSOJA I PORISOJA ,KAO GRANIČARI RIMSKE PROPALE CAREVINE,USTOLIČILI SE NA DINRSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA, POSLIJE SLUŽEĆI SVIM ERVOPSKIM CARSKIM I KARALJEVSKIM DINASTIJAMA,KAO HORDA PLAĆENIKA ,ZA SVE POSLOVE REPRESIVNOG KARAKTERA ,PA TAKO SE , 1O-TOG TRAVNJA 1941 GODNE,POD OKRILJE III-ĆEG REICHA REGRUTIŠE KAO STEPINČEVSKA VOJSKA ČUVARA ,NOVO -STVORENE KLERIKALNO-NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKE DRAŽVE, KOJU JE STEPINAC ,TAJ IDIOT,ZLOČINAC NON-PUS-ULTRA, NAZVAO BOŽJOM DRŽAVOM,HRVATA, OD POKRŠTENIH BALIJA ,ALTAJSKO-MOGOLSKIH DOSELJENIH TALIBANA, KAO RIMSKIH GRANIKČNIH STRAŽARA , DA POSTANU VOJSKA TE ZLOČINAČKE ,KATOLIČKE DRŽAVE , KOJU JE STEPINAC NAZVAO BOŽJOM ,A KOJA MORA BITI ČISTA OD SVIH DRUGIH I DRUGHAČIJIH ,OSIM INDOKTRINIRANIH ,KATOLIČKO-NACISTIČKO-ŠOVINISTIČKIH ALATAJSKIH TRIBALNO-ANTROPIDNIH TALIBANA,POKRŠTENIH STEPŠINČEVSKIH BALKIJA I DA JU ČUVAJU I BRANE KAO BOŽJU STEPINČEVSKU ,KLERIKLNO KRVOLOČNU, ČISTU OD SV IH DRUGIH I DRUGAČIJIH.
  TAKO SE ,POVIJESTI JE POZNATO ,USTOLIČILA NAJZLOČINAČKIJA SATRAPIJA,KRVOLOČNO-NACISTIČKO-KLERIKALNO,ŠOVINISTČKOG KARAKTERA ,STEPINČEVA BOŽJA DRŽAVA ,OD POKRŠTENIH ,ALTAJSKO-MONGOSLKIH TALIBANA ,RIMSKIH ,GHARANIČNIH STRAŽARA , NAZVANIH STEPINČEVSKIM HRVATIMA,ČIJI JE OSNOVNI PROGRAM BIO ,OČISTITI TU DRŽAVU OD AUTOHTONIH SLAVENSKIH GRAĐANA ,I SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH KOJI ŽIVLJAHU U TOJ ZAJEDNICI NARODA. I TAKO BIJAŠE!!! DA BI OČISTILI TU STEPINČEVSKU TRIBALNO-ANTROPIDNU BOŽJU DRŽAVU OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH,STEPINAC JE ,PO UZORU NA KRVOLOČNE ORGIJE RIMASKE CRKVE ,KOJA JE ,TAKOĐER, USTOLIČENA NA ZLOČINIMA,NA PRIGONIMA I LOMAČAMA, OSNOVAO KONCENTRACIONE LOGORE U KOJIMA SE FIZIČKI UNIŠTAVALO SVA LJUDSKA BIĆA KOJA SU DRUGA I DRUGAČIJA OD STEPINČEVIH ,TRIBALNO,ANTROPOIDNIH TALIBANA ,ALATAJSKO-MONGOLSKE PASMINE,POKRŠTENIH HRVATA . TAKO SU NASTALI LOGORI DILJEM TE STEPINČEVSKE B OŽJE DRŽAVE GDJE SE PROGINILO I UBIJALO .PA OSIM KONCENTACIONIH LOGIRA SMIŠLJENA SU EFIKASNIJA SREDSTVA UNIŠTAVANJA DRUGIH I DRIGAČIJIH ,BACANJEM ŽIVIH LJUDSKIH BIĆA U KRAŠKE JAME, KAO ŠTO SU NAJPOZNATIJE, KORIČKA JAMA U ISTOČNOJ HERCEGOVINI I ŠURMANCI U JUŽNOJ HERCEGOVINI.A U LICI JE POZNATA ŠARANOVA KRAŠKA JAMA. PO NEKIM PODACIMA,U ŠURMANICMA I KORIČKOJ JAMI SMRT SU NAŠILI CC-A 4.8OO NEPOŽELJNIH GRAĐANA ,A U ŠARANOVOJ JAMI CC-A 6- TISUĆA . A U KONCENTRACIONIM LOGORIMA DESETINE PUTA VIŠE.
  PA DANAŠNJI DAN BI TREBAO BITI DAN SIJEČANJA ,POSEBNO ŠTO SMO DANAS OPET ,NA JEDAN ZAGONETAN NAČI ,POVIJESTI ILJUDKOM UMU ,PONOVNO ,U REINKRNIRANOJ B OŽJOJ STEPINČEVSKOJ DRAŽVI U KOJOJ SU SE PROBUDILI POTOMCI STEPINČEVIH DRAKULA I VAMPIRA IZ VREMENA III-ĆEG REICHA I PONOVMNO NAM NUDE NEKU NOVU,TAKOĐERT ,ŠOVINISTIČKU HRVATSKU ,SADA PO ZAPADNIM DRUŠTVENO-POLITIČKIM ,KLASNO KATOLIČKO-KLERIKALNO-PLJAČKAKŠKIM UZUSIMA.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Joe Kanader
   Joe Kanader 29 siječanj, 2018, 04:08

   Ti veleumni majstore nisi jos izgurao niti prvi razred pucke skole, jer dalje od “velikih slova”nisistigao, a “istoriju” si ucio od narodnog guslara, zvanog “Opaj petar”.Makni se, budalo s ovog foruma, gdje stoka tvoga kalibra i provenijencije ne pripada ! No kuzeci tvoj intelektualni kapacitet, siguran sam, da ovo ne mozes razumjeti. Stoga cemo te u buduce ignorirati….

   Odgovorite na ovaj komentar
 6. Miljan
  #6 Miljan 27 siječanj, 2018, 13:43

  Tko treba staviti istinu na papir?

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. AZ DOM
  #7 AZ DOM 27 siječanj, 2018, 10:07

  Niti jsu Dačić i Vulin srbi niti je poznati povjesničar iz Izraela židov niti njih zanima istina.Srbija je jedina zemlja u EU koja je imala više stanovnika poslije nego prije 2 svjetska rata,s tim da su pobili što protjerali 500 000 njemaca,ostale neću ni spominjati .Ne vežu cioniste i srbe interes nego LAŽ koja znači opstanak.Kad bi samo jedna generacija učila istinu o njima oni bi se raspali kao kula od karata.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Mislav
  #8 Mislav 27 siječanj, 2018, 09:59

  Zamislite, bivši šugoslav zabrinut za Šugosloviju, sada brine i o holokaustu Židova. A prvi su javili u Berlin kako je “jevrejsko pitanje rešeno”. Kolektivni zločinci, opijeni bunikom i dalje bi na Šešeljevu i Vučićevu liniju Virovitica-Karlovac-Karlobag. I opet će dobiti po šupljim tikvama!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Anonimno
  #9 Anonimno 27 siječanj, 2018, 08:14

  Kad ce Hrvatska vlada raditi za Hrvatsku i njen narod ?

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Anonimno
  #10 Anonimno 27 siječanj, 2018, 07:33

  Opet ta prekogranična prepucavanja.
  Dajte već jednom napravite kompromis i stavite istinu na papir.
  lako se njima prepucavati dok ih financira običan narod.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.