DJ MAHMUT ORHAN STIŽE U BOL NA BRAČU

DJ MAHMUT ORHAN STIŽE U BOL NA BRAČU

22. srpanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Veliko uzbuđenje poznavatelja urbane glazbe vlada ususret nastupu velike turske DJ zvijezde Mahmuta Orhana koji je posljednjih godina postao miljenik hrvatske publike. On će u “585 clubu”, u Bolu, nastupiti u četvrtak, 26. srpnja. Na Brač dolazi s nastupa iz Turske, a neposredno prije toga svirao je na prestižnom EXIT festivalu u Novom Sadu.

Mahmut Orhan mladi je turski DJ koji posljednjih godina plijeni sve više pažnje. Njegov hit Feel, nastao u suradnji s pjevačicom Senom Sener, neizostavni je dio repertoara svakog dobrog partija. Mahmut neumorno radi na novim hitovima koji redovito zauzimaju visoka mjesta na ljestvicama najslušanijih pjesama elektroničke glazbe diljem svijeta. Ovog ljeta nastupa na prestižnim svjetskim destinacijama zabave, a nastup u “585 clubu” zaigurno će privući pažnju kako publike tako i medija.

“585 club” neizostavna je party destinacija ovog ljeta za sve ljubitelje elektroničke i urbane glazbe. Nakon nastupa jednog od najboljih DJ-a svijeta Black Coffeea, tu su još program Toolroom kao i nastupi zvjezdanih DJ-a Pete Tonga, Terry Francisa i David Moralesa. Brojni posjetitelji kao i glazbeni gosti oduševljeni su samim konceptom i uređenjem kluba. Naime, 585 je jedan od rijetkih klubova na otvorenom na Mediteranu u čijem se kreiranju i samom uređenju vodilo računa o sinergiji s prirodom. Klub je sagrađen od materijala karakterističnih za otok Brač, a potpuno je usklađen s okruženjem u kojem se nalazi tik do svjetski poznate plaže Zlatni rat. T

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.