DAN PRODAVAONICA PLOČA

DAN PRODAVAONICA PLOČA

18. travanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day) već desetu jubilarnu godinu obilježava se u cijelom svijetu četvrtu subotu u travnju.

U skladu sa svjetskom praksom i hrvatski Record Store Day podržale su dvije mlade ambasadorice Sara Renar i Mia Dimšić, dok je svjetska ambasadorica za ovu godinu također mlada ženska snaga, popularna St.Vincet.

U Zagrebu će se u subotu 22. travnja u periodu od 10 do 13 sati u glazbenim dućanima Nova ploča i Dancing Bear Music Shop održati kratki koncerti mladih diskografskih nada od Ivane Marić, Lee Mijatović, Sebastiana Popovića do bendova Mangroove, Brain Hollydays, Solarov, Producent i Pravila igre. Sve akcije i prigodne popuste popratit će i music shopovi hrvatskih diskografa u Splitu, Rijeci i Osijeku.

U Dallas music shopu u Rijeci nastupit će The Hood Fellas, Midnight Blues Trio te posebni gost iznenađenja, a okupljene će zabavljati i DJ koji će se pobrinuti da se dobra zabava produži i nakon koncerata.

Uz brojna svjetska Record store day izdanja ove godine 22. travnja u najbližem CD shopu moći će se pronaći i novi albumi grupa Pavel i Mayales, a koji će se moći poslušati i par dana ranije ekskluzivno na Deezeru.

Povodom Record Store Daya, samo u subotu 22. travnja i online shop www.cedeterija.com će uz upisivanje koda „RSD2017“ prilikom narudžbe vinila osigurati popust od 10 posto za svoje kupce. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.