CIA DOKAZALA DA GOLDSTEIN LAŽE

CIA DOKAZALA DA GOLDSTEIN LAŽE

16. svibanj, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

U Jugoslaviji je 1951. godine postojalo 39 koncentracijskih logora u kojima je bilo internirano više od 200.000 protivnika jugoslavenskog komunističkog sustava a među njima je bio i logor Jasenovac, stoji u tajnom izvješću američke CIA-e od 29. svibnja 1951.

U spomenutom je izvješću poimenično pobrojano njih osam (Nova Gradiska, Gredjani, Bela Crkva, Botovo, “Scutari Lake”, Jasenovac, “Camp near Mostar”, i Smederevska Palanka) za koje se navodi kako je riječ o većim logorima te dodaje kako je postojao još 31 manji logor “kojima su upravljale različite razine vlasti u tadašnjoj Jugoslaviji”, napisao je J. Zdunić za Hrsvijet.hr.

Riječ je o izvješću američke CIA-e, pod nazivom “Jugoslavija” iz svibnja 1951., nastalom tajnim prikupljanjem informacija od izvora u Austriji, Njemačkoj, Francuskoj, Jugoslaviji, Turskoj i Velikoj Britaniji.

Kao komunistički koncentracijski logor djelatan i 1951. u ovom se izvješću spominje i raniji ustaški logor Jasenovac. U Jasenovcu je u to vrijeme, prema ovom izvješću, bilo zatočeno oko tri tisuće protivnika tadašnjeg jugoslavenskog komunističkog sustava. T

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 19 svibanj, 2018, 18:19

  POŠTOVANA ,USTAŠKO-STEPINČEVSKO-KATOLIČKA,ŠOV INISTIČKO-ZATUCANA REDAKCIJO,IZVJEŠTAJ CIE I KATOLIČKE CRKVE , UVIJEK UZMITE KAO VRIJEDNI PAPIR ZA BRISANJE STRAŽNJICE I PAZITE GDJE ĆETE GA BACITI DA VAS BANDIĆ NE OPTUŽI ZA SMARAD ,JAVNI DRUŠTVENI I LJUDSKO-INDIV IDULANI SMARD .POŠTOVANA GOSPODO ,ZAR NISTE STEKLI INTELEKTUALNO ,DRUŠTVENO-PČOLITČKO I INFORMATIVNO ISKUSTAVO ,TKO SU MAJKA AMERIKA,ZLOČINAČKI VATIKAN ,ODNOSNO ,KATOLIČKA CRKVA ,DA SU TO DVA POŠASNA ZLA OVOG STOLJEĆA, U ČIJOJ SLUŽBI DJELUJE ,ZLOČINAČKA ORGANIZCIJA,CIA,SLUŽABA ZA TAJNO-PRIPKUPLJANJE INFORMACIJA I JAVNO-ZLOČINAČKO DJELOVANJE ,NJENIH ESKARDONA SMRT.
  PA VAŠ NASLOV, KAKO JE CIA OPALILA ŠAMARČINU POŠTOVANOM I CIJENJENOM, DR.PROFESORU GOLDSTEINU,TIČUĆI SE JASENOCVA,VAS PREDICIRA KAO PORTAL I REDAKCIJU KOJA STOLUJE JOŠ U ŠIROKOM BRIJEGU U VREMENU STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE ,DOK SU NJENI FRATRI NADGLEDALI BACANJE SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH U KRAŠKE JAME ,REZALI VRATOVE , VADILI OČI I REZALI JEZIKE.O CI-I NEĆU VAM JA GOVORITI ,VEĆ VAS UPUĆUJEM DA PROČITETE IZVJEŠATAJE I POSEBNO KN JIGU,PROFESORA CHOMSKOG ,HEGEMONIJA ILI OPSTANAK,U KOJOJ JE JAVNO INFORMATIVNO OPISAO TKO JE TAJNA ,ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA SVJETSKOG, VLADAJUĆEG ,MONOLPOLSKOG KAPITALA, I KRŠĆANSKE ZLOČINAČKE CRKVE ,KAO POKROVITELJICE TOGA MONOPOLSKOG ,V LADAJUĆEG,PLJAČKAŠKO,OSVAJAČKOG KAPITALA ,ČIJE SJEDIŠTE I CENTAR SE NALAZI U AMERICI.
  PA POŠTOVANI CHOMSKY PIŠE;AMERIKA I VATIKAN SU OD 6O-DESTIH GODINA PROŠLOG SATOLJEĆA , PA DO OBARANJA BERLINSKOG ZIDA ,U JUŽNOJ AMERICI UBILI VIŠE LJUIDI NEGO SE PRIPISUJE ISTOČNOM KOMUISTIČKOM BLOKU ZA CIJELO VRIJEME NJEGOVOG POSTOJANJA.PA JE POSEBNO INTERESANTNO,PIŠECHOMSKY, DA NIJEDNA INFORMATIVNA AGENCIJA U EVROPI ,NIKADA NIJE ZAPISALA NI JEDNOG RETKA O TIM ZLOČINIMA. PA KADA JE CIA U SURADNJI SA VATIKANOM ,NJENIM EGZARHOM WOJTILOM,PIŠE CHOMSKY,UŠLA U ŽUPNI URED SALVADORSKIH ISUSOVACA I POBILA IH , NJIH ŠESTORICU,SKUPA SA NJIHOVOM DOMAĆICOM I NJENOM KĆERKOM, NIJEDNA ZAPADNA AGENCIJA ,O TOME ,NI RIJEČI NIJE ZAPISALA. UBIJALI SU SVAKOG ONOG KOJI SE OGALSIO PROTIV AMERIČKOG FEUDALIZMA U JUŽNOJ AMERICI. A ONAJ ZLOČINAC ,WOJTILA JE POSLIJE SVAKOG TAKVOG ZLOČINA POSJETIO JUŽNU AMERIKU I POSEBNO DRŽAVU U KOJOJ SE DOGODIO ZLOČIN,TE PO IZLASKU IZ AVIONA POLJUBIO TLO TE DRŽAVE.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • Klarens
   Klarens 23 svibanj, 2018, 06:14

   njofra krme lenjinovo zgleda da i ti
   ===========================
   Bolujesh od iste bolesti
   ===========================
   STILIFIFILISA
   ===========================
   Vijugavice ti se odavno ukrutishe
   ===========================
   Od tebe ni KPJ nema shto
   ===========================
   Ochekivat, more bit da podjesh
   ===========================
   Stazom Boshka Buhe ??????????

   Odgovorite na ovaj komentar
 2. grunf
  #2 grunf 18 svibanj, 2018, 12:00

  Ugledao se na druga Krivoustog, koji je držao trg svog idola Tituša.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. merle
  #3 merle 16 svibanj, 2018, 12:39

  A ŠTO SPOMINJETE TOG ŽIDOVSKOG ŠTAKORA KOJI JE ZAJEDNO SA SVOJIM hva.. BOGU POKOJNIM OCEM ŠIRIO BESRAMNE LAŽI DO ZADNJEG TRENUTKA IMAO SLIKU čopavog SVJETSKOG ZLIKOVCA U SVOM HRAMU U PARIZU GDJE JE TREBAO ĆUVATI DIGNITET HRVATSKE NO ON JE BIO U FRANCUSKOJ DA NIJE NI ZNAO FRANCUSKI A NEKI KAŽU NI ENGLESKI JEZIK PA JE VJEROJATNO KAO NJEGOV POKROVITELJ smrad stipe KOJI GA JE TU I USTOLIČIO GOVORIO ruski PA GA OKOLINA NIJE RAZUMJELA!!! ON I DALJE ŠIRI LAŽI I predaje NA HRVATSKOM FAKSU “istinu” HRVATSKOJ DJECI!!! O ZEMLJO OTVORI SE!!! ZDS!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.