ČAČIĆ KAO JOHN WAYNE HRVATSKE POLITIKE

ČAČIĆ KAO JOHN WAYNE HRVATSKE POLITIKE

19. svibanj, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

Prosljeđujući tekst priopćenja najrazličitijim tiskovnim, elektroničkim, agencijskim i internetskim medijima o tisuću i prvom javnom bezobrazluku Letičina prvoga hrvatskog ratnog profitera, auto-napuhana junaka varaždinske obrane 1991., valbandonskog knjižničara i tenisača, nekažnjena cestovnoga prijestupnika, Radimira Čačića, konsternirani tajnik HNS-ova LD Kluba zastupnika Stanko Borić, ne može se iščuditi tonu negdašnjega naglo obogaćena cestograditelja u Vladi Ivice Račana i donedavna čelnika HNS-a. “Sam svoj majstor” i na jedvite jade, promilima potpore i ušicama igle, do Markova trga provučeni jedini zastupnik hibridne Narodne stranke reformista, kojem je dr. Savka Dabčević Kučar darovnicom povjerila HNS (neki vele hrvatsku nepotrebnu stranku – op.a.) na pasja je kola napao HNS-ovu saborsku zastupnicu HNS-a Božicu Makar. Povišena tona i teatralnih pokreta, ajnštajnovski namreškana čela genijalca, prvi čovjek negdašnjeg “Coninga” koji je potpuno naplatio nezavršeni dom umirovljenika u Dubrovniku, zabrljao u Izraelu, a u Zadru dvaput naplatio gradnju stručne škole, odvalio je “da gđa Makar nema pojma, neka ne lupeta gluposti i što ona uopće radi u Saboru…”

U tom su se trenutku mnogi hrvatski političari i promatrači prisjetili televizijskoga džonvejnovskoga hoda umišljena šarmera Radimira-Gazimira Čačića i početka dijaloga s policajcem pri dolasku RČ-a do pogrešno parkirana automobile HNS-a. Još neki dan izustio je kako HNS s devet posvojenih mandata, za razliku od NSR-a, nije imao hrabrosti samostalno izaći na parlamentarne izbore. Pripominjući kako se najnoviji skandal umišljene intelektualne superiornosti zbio za predstavljanja projekata i planova općine Martijanec što ga je prezentirao načelnik Marijan Horvat, tajnik HNS-ova saborskoga Kluba zastupnika Stanko Borić zaključuje “kako su osobne frustracije i tenzije Radimiru Čačiću daleko ispred općih interesa naših građana…” U svakom slučaju, mudar zaključak teatralnog bogataša. (V.H.)

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 24 svibanj, 2016, 05:58

  Bivši zatvorenik, ubojica 2 ljudi-hobi kriminal!
  NO COMMENT!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 23 svibanj, 2016, 00:52

  O ovom liku mi je ispod razine komentirati! Da ima imalo obraza nebi izašao na svjetlo dana već bi bio u mišjoj rupi! Sramota za sve koji su mu ikad dali glas!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.