BRAVO ZA KOLAKUŠIĆA

BRAVO ZA KOLAKUŠIĆA

27. svibanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

Definitivno najveći gubitnici izbora definitivno su iz Mosta. Ispod izbornog praga, neće imati niti jednog predstavnika u EU parlamentu… Također, među gubitnike se može svesti Bruna Esih, tj. njezini ‘Nezavisni za Hrvatsku’ koji su ispali najveći gubitnici raskola desnice.

Prema prvim neslužbenim rezultatima izbora za Europski parlament, koje je u nedjelju u 23 sata objavilo Državno izborno povjerenstvo (DIP), HDZ je osvojio 5 mandata, SDP 3, a Hrvatski suverenisti, Mislav Kolakušić, Živi zid i Amsterdamska koalicija po jedan mandat .

HDZ je dobio 23,21 posto glasova, lista SDP-a osvojila je 18,36 posto glasova, a na trećem mjestu su Suverenisti sa 8,29 posto.

Nezavisna lista Mislava Kolakušića dobila je 7,67 posto glasova, Živi zid 5,81, a Amsterdamska koalicija 5,62 posto.

Podaci su dobiveni temeljem obrade 89,69 posto biračkih mjesta, a obrađeno je 83,71 posto glasova. Na obrađenim biračkim mjestima odazvalo se 914.664 birača, odnosno 29,57 posto birača… T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. pepe
  #1 pepe 28 svibanj, 2019, 05:18

  dakle, na uobičajenih lažiranih i namještanih izborih u balkanskoj koloniji hrvatskoj prëdvođenoj UDBA-om i dokazano prekruptnim petokolonaškim sustavom, gdje je sivo i crno u znaku sveprisutnoga “kuvertiranja” i “podmićivanja” ustaljena svakodnevica, sve je opet proteklo uobičajeno i očekivano. dapače, sada bruxelles, pariz, london i berlin opet zadovoljno trljaju ruke, jer bo su iz svoje razprodane balkanske kolonije hrvatske dobīli novu pošiljku unapried izbranih ter određenih 11-12 podguznih muh. hrvatska i nadalje taje i tone sve dublje, dočim sāmo svevišnji zna kada će konačno ista pasti na dno, i ondje trajno ostati. hrvati zadnjih tridesetak godin uporno dokazuju da su nevjerojatno glup (među najglupljimi i svakako najnepismenijimi u svakojem smislu) balkanski narod, i tiem se jošte ponose misleći da će jih nëkakov razbibrižni nogomet dugoročno spasiti od gubitka svega. najgorje od svega jest kada se probudiš u noćnoj mori, i shvatiš da je to stvarnost iz koje spasa ni biega nema, ali hrvati se jošte nisu prënuli iz sna, vjendar hoće u skoro.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 27 svibanj, 2019, 18:55

  Sve televizije i glavni mediji drže mu otvorena vrata
  i promoviraju ga. To je siguran znak da je miljenik komunističke buržoazije.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Boris
  #3 Boris 27 svibanj, 2019, 15:34

  Čestitke g. Kolakušić !
  Konačno je jedan znalac problema koji muče Hrvatsku
  hrabro i odlučno ušao u hrvatsku politiku.
  Kao predsjednik neće se sakrivati iza predsjedničkih
  savjetnika kao Kolinda G.K. Vjerujem da nema namjeru
  praviti kompromise sa postojećim centrima moći u i
  izvan Hrvatske. Zato traži buđenje i podršku građana.
  Kao predsjednik mati će sve medije na raspolaganju.
  Treba ih koristiti za pokretanje projekata važnih za
  narod i državu. To predsjednica nije činila a mogla je.
  PODRŠKA !

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.