BRAVO VATRENI

BRAVO VATRENI

7. rujan, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

U povodu pobjede nad reprezentacijom Slovačke u sklopu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, čestitku u kojoj stoji:

Bravo Vatreni!

Na takav sjajan način odnijeti sva tri boda s vrelog gostovanja u Trnavi uspjeh je koji najavljuje puno mirniji nastavak kvalifikacijskog ciklusa.

Radosni smo i ponosni zbog vaše srčanosti i vašeg pristupa igri. Pokazali ste ponovno izvrstan nogomet, mirnoću, čeličnu volju, disciplinu i spremnost da za Hrvatski dres date i zadnji atom snage. Ovim ste rezultatom vratili Hrvatsku na pravi put i ostvarili važnu pobjedu u pravo vrijeme.  

Čestitam nogometašima, izborniku  i cijelom stručnom stožeru na sjajnoj pobjedi i želim vam nove bodove protiv reprezentacije Azerbajdžana u ponedjeljak.

 Sretno Hrvatska! T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Bozana Topalovic
    #1 Bozana Topalovic 9 rujan, 2019, 15:04

    Trebate li zajam kako biste očistili svoj dug ili vam je potreban kapital za unapređenje vašeg poslovanja? jesu li vas odbile banke i financijske agencije. kontaktirajte nas na [email protected] nudimo kredit po kamatnoj stopi od čak 2% uz registracijsku naknadu ili dodatnu naknadu, uz guareen prijenos kredita izravno na vaš bankovni račun u roku od 15 min od zahtjeva za kredit.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.