BRAVO VATRENI

BRAVO VATRENI

7. rujan, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

 

U povodu pobjede nad reprezentacijom Slovačke u sklopu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, čestitku u kojoj stoji:

Bravo Vatreni!

Na takav sjajan način odnijeti sva tri boda s vrelog gostovanja u Trnavi uspjeh je koji najavljuje puno mirniji nastavak kvalifikacijskog ciklusa.

Radosni smo i ponosni zbog vaše srčanosti i vašeg pristupa igri. Pokazali ste ponovno izvrstan nogomet, mirnoću, čeličnu volju, disciplinu i spremnost da za Hrvatski dres date i zadnji atom snage. Ovim ste rezultatom vratili Hrvatsku na pravi put i ostvarili važnu pobjedu u pravo vrijeme.  

Čestitam nogometašima, izborniku  i cijelom stručnom stožeru na sjajnoj pobjedi i želim vam nove bodove protiv reprezentacije Azerbajdžana u ponedjeljak.

 Sretno Hrvatska! T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Marie Alice
  #1 Marie Alice 6 siječanj, 2020, 13:33

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
  Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bozana Topalovic
  #2 Bozana Topalovic 9 rujan, 2019, 15:04

  Trebate li zajam kako biste očistili svoj dug ili vam je potreban kapital za unapređenje vašeg poslovanja? jesu li vas odbile banke i financijske agencije. kontaktirajte nas na [email protected] nudimo kredit po kamatnoj stopi od čak 2% uz registracijsku naknadu ili dodatnu naknadu, uz guareen prijenos kredita izravno na vaš bankovni račun u roku od 15 min od zahtjeva za kredit.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.