BRAĆA KVESIĆ KOD BANDIĆA

BRAĆA KVESIĆ KOD BANDIĆA

2. srpanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

U srijedu, 3. srpnja, u 12,30 sati, u zgradi Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primit će karatiste braću Ivana i Anđela Kvesića u povodu osvajanja zlatne i srebrne medalje na Europskim igrama u Minsku. Rođeni su u Širokom Brijegu, a članovi su Karate kluba Hercegovina iz Zagreba.

Svjetski prvak Ivan Kvesić u finalu kategorije do 84 kilograma odlukom sudaca pobijedio je Turčina Ugura Aktasa, nakon što je borba završila 0-0.

Ivan Kvesić ostvario je tri pobjede u isto toliko nastupa u svojoj skupini te se kao pobjednik skupine plasirao u polufinale. Redom je pobjeđivao Kosovara Alvina Karaqija s 5-0, Crnogorca Nikolu Malovića s 2-0 i Ukrajinca Valerija Čobotara sa 3-0, a u polufinalu je svladao Talijana Michelea Martina s 8-0.

Njegov brat Anđelo Kvesić u kategoriji preko 84 kilograma osvojio je srebro nakon što je u finalu izgubio od Asimana Gurbanlija iz Azerbajdžana s 0-1.

Anđelo Kvesić također je osvojio prvo mjesto u svojoj skupini. On je svladao Srbina Slobodana Bitevića s 2-0, zatim je sudačkim preglasavanjem upisao i pobjedu protiv Bjelorusa Alekseja Vodčica iako je dvoboj okončan rezultatom 2-2, da bi u završnoj borbi održao 0-0 protiv Gruzijca Gogite Arkanije, a to je obojici boraca bilo dovoljno za plasman u polufinale.

U polufinalu je Anđelo Kvesić svladao Nijemca Jonathana Hornea s 1-0, da bi u finalu izgubio od Asimana Gurbanlija iz Azerbajdžana rezultatom 0-1. T

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 8 kolovoz, 2019, 13:18

  Pozdrav prijatelji, ja sam Maria Guadalupe, tu sam da pomognem svima informirati o svemu što sam doživio na mreži kada sam tražio zajam. Izgubio sam puno novca tražeci kredit dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKU INVESTICIJU. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da se savjetujete i obratite joj se putem e-maila: ([email protected]) ili
  Kontaktirajte WhatsApp: +16014560144 za kreditni zahtjev, hvala na vašem vremenu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Maria Guadalupe
  #2 Maria Guadalupe 3 kolovoz, 2019, 02:02

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.