BRAĆA KVESIĆ KOD BANDIĆA

BRAĆA KVESIĆ KOD BANDIĆA

2. srpanj, 2019.
Print Friendly, PDF & Email

U srijedu, 3. srpnja, u 12,30 sati, u zgradi Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primit će karatiste braću Ivana i Anđela Kvesića u povodu osvajanja zlatne i srebrne medalje na Europskim igrama u Minsku. Rođeni su u Širokom Brijegu, a članovi su Karate kluba Hercegovina iz Zagreba.

Svjetski prvak Ivan Kvesić u finalu kategorije do 84 kilograma odlukom sudaca pobijedio je Turčina Ugura Aktasa, nakon što je borba završila 0-0.

Ivan Kvesić ostvario je tri pobjede u isto toliko nastupa u svojoj skupini te se kao pobjednik skupine plasirao u polufinale. Redom je pobjeđivao Kosovara Alvina Karaqija s 5-0, Crnogorca Nikolu Malovića s 2-0 i Ukrajinca Valerija Čobotara sa 3-0, a u polufinalu je svladao Talijana Michelea Martina s 8-0.

Njegov brat Anđelo Kvesić u kategoriji preko 84 kilograma osvojio je srebro nakon što je u finalu izgubio od Asimana Gurbanlija iz Azerbajdžana s 0-1.

Anđelo Kvesić također je osvojio prvo mjesto u svojoj skupini. On je svladao Srbina Slobodana Bitevića s 2-0, zatim je sudačkim preglasavanjem upisao i pobjedu protiv Bjelorusa Alekseja Vodčica iako je dvoboj okončan rezultatom 2-2, da bi u završnoj borbi održao 0-0 protiv Gruzijca Gogite Arkanije, a to je obojici boraca bilo dovoljno za plasman u polufinale.

U polufinalu je Anđelo Kvesić svladao Nijemca Jonathana Hornea s 1-0, da bi u finalu izgubio od Asimana Gurbanlija iz Azerbajdžana rezultatom 0-1. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.