BORA ČORBA: BALAŠEVIĆ ZBOG ŽENE NITI PI*A NITI SE*E

BORA ČORBA: BALAŠEVIĆ ZBOG ŽENE NITI PI*A NITI SE*E

23. veljača, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

39_1000x0

Bora Đorđević je prozvao je kolegu Đorđa Balaševića, s kojim je svojevremeno svirao u grupi „Rani mraz“. Iako su svaku saradnju prekinuli još davne 1978. godine, roker tvrdi da Balaševićev život kroji njegova supruga Olivera.
Bora je kroz stihove pesme koje je pročitao u „Pinkovim zvezdama“ na duhovit, ali oštar način potkačio Đoleta. Naime, Đorđević je želeo publici šoua, čiji je član žirija, da objasni koliko je težak život umetnika. On je opisao momenat kada je nedavno izašao iz auta u Predejanima da bi obavio malu nuždu kada su ga sačekali fanovi, a on jedva izdržao da se ne uneredi.
– Ne smem po njima da uriniram jer me oni neizmerno vole, u suprotnom draži će im biti Đole. A on od svoje Olivere niti pi*a niti se*e – pročitao je u nastavku Đorđević stihove koji se odnose na njegovog nekadašnjeg prijatelja.
Iako su se svi smejali ovoj duhovitoj opasci, „slavuj iz Mrčajevaca“ Miroslav Ilić se našao uvređen jer je Balašević njegov prijatelj.
– Ja se s tim ne slažem. Tvoja šala je brutalna. Đole je moj veliki prijatelj i želim da stavim do znanja, ukoliko on ovo gleda, da ne učestvujem u ovom ismevanju niti se slažem s izgovorenim – mrtav ozbiljan je rekao Ilić.
Dok su Marina Tucaković i Haris Džinović ubeđivali Ilića da se Bora samo šali, Đorđević se smeškao i ništa nije komentarisao očigledno uveren u istinitost svojih stihova. Kako bismo čuli šta na ovo kaže Đorđe, pozvali smo njegovu surpugu Oliveru, koja je zadužena za njegova pojavljivanja i izjave u javnosti, ali nam se ona do kraja dana nije javila na telefon niti odgovorila na našu poruku, u kojoj smo joj napisali Borin stih. S obzirom na to da nam se ni posle nekoliko sati zvanja nije javila, očigledno da njoj i pevaču Borini stihovi nisu bili smešni.
Podsećanja radi, Đorđević i Balašević su svojevremeno bili članovi grupe „Rani mraz“ zajedno sa Biljom Krstić. Grupu je posle samo dva meseca napustio Bora zbog svađe sa Balaševićem i formirao „Riblju čorbu“.
IZVOE:www.alo.rs T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. aha
  #1 aha 5 studeni, 2017, 17:08

  Legla je na haubu jednom mom ortaku.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Jusuf
  #2 Jusuf 3 ožujak, 2016, 14:51

  Očito je da Bora trača o Oliveri iz razloga što je tražio pičke, a nije dobio.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Bono Vox
  #3 Bono Vox 24 veljača, 2016, 09:34

  Istina šta Bora zbori! Surađiva sam sa Balaševićem u više navrata, ta zena nije zmaj nego nešto sto put gore! Đole je nažalost papučar, dobar je čovik ali šta njegova žena s njim radi nije humano .. govorim iz prve ruke ..

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.