BLAGDANSKA DISKRIMINACIJA I NEPRAVDA U POSEDARJU

BLAGDANSKA DISKRIMINACIJA I NEPRAVDA U POSEDARJU

28. prosinac, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

 

U božićno vrijeme darivanja mnoge općine i gradovi se odlučuju na domjenke, božićna druženja i isplatu božićnica svojim djelatnicima – osim u Općini Posedarje, čije se vodstvo odlučilo na pomalo “nesportski” način ophođenja sa djelatnicima iz vlastitih redova. Naime, predstavnici Općine Posedarje očito rade razlike među svojim djelatnicima – nekima su tako isplatili božićnice – a nekima nisu. Bolje rečeno, božićnice su isplaćene djelatnicima Općine Posedarje, ali ne i pripadajućem Dječjem vrtiću “Cvrčak”u Posedarju, koji je također u sastavu i vlasništvu Općine Posedarje.

Obespravljeni djelatnici dječjeg vrtića u Posedarju smatraju da bi bilo ravnopravno i pošteno ukupnu svotu božićnica podijeliti na ukupan broj djelatnika, koji su zaposlenici općine Posedarje i pripadajućih općinskih tvrtki – a ne samo određenim i “povlaštenim” djelatnicima!

Opravdano se postavlja pitanje po kojem su se kriterijima tamošnji čelnici općine pritom povodili ?

Također napominju, nije čak stvar novca koliko osjećaja diskriminacije, zanemarnosti i osjećaja manje vrijednosti u svojoj radnoj okolini i zajednici kao građani drugog reda.

Koordinator MODES Posedarje

Vijećnik skupštine Zadarske županije

Ivica Klanac T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.