BISTA FRANCA PREŠERNA NA BUNDEKU

BISTA FRANCA PREŠERNA NA BUNDEKU

19. listopad, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević sastala se u srijedu 18. listopada, u Gradskoj upravi s državnom tajnicom za kulturu Republike Slovenije Damjanom Pečnik, veleposlanicom Republike Slovenije u RH Nj.E. dr. Smiljanom Knez i tajnikom Direktorata za kulturnu baštinu Ministarstva kulture Slovenije Gojkom Zupanom.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj suradnji između Slovenije i Grada Zagreba, kao i o mogućnostima za njeno daljnje razvijanje na raznim područjima.

Državna tajnica Damjana Pečnik upoznala je zamjenicu gradonačelnika s razvojem projekta postavljanja biste slovenskog pjesnika Franca Prešerna u Aleji pjesnika u parku Bundek te zamolila da Grad sufinancira hortikulturno uređenje javne površine na kojoj će biti postavljena bista.

Zaželjevši dobrodošlicu gostima, zamjenica Jelena Pavičić Vukičević izrazila je zadovoljstvo što će u Aleji pjesnika biti i bista velikog pjesnika Franca Prešerna te dodala da će Grad urediti površinu oko spomenika. Postavljanje biste još je jedan korak u razvoju naše suradnje.

Sastanku su, uz zamjenicu gradonačelnika, prisustvovali: zamjenik pročelnika za obrazovanje, kulturu i sport Tedi Lušetić, pomoćnica pročelnika Ureda gradonačelnika Vesna Šimić, tehnički direktor Podružnice Zrinjevac Jure Leko, ravnatelj Ustanove Upravljanje sportskim objektima Marinko Tomić i viša stručna savjetnica pročelnika – tajnica Povjerenstva za ploče za označavanje imena ulica i trgova, spomenika, spomen-ploča i sakralnih obilježja Mirjana Jevrić. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Josefina Valera
  #1 Josefina Valera 31 listopad, 2017, 09:34

  Bok, ja sam gospođa Josefina Valera, privatni zajmovnik koji daje zajmove životnom prilikom. Potreban vam je hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home equity zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate konsolidacijski zajam ili hipoteku? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje za sve vaše financijske probleme u prošlosti. Dajemo sredstva ljudima kojima je potrebna financijska pomoć, koja ima loše kreditne ili potrebna novca za plaćanje računa, da ulažu u posao po stopi od 5%. Želim koristiti ovaj medij da bismo informirali da pružamo pouzdanu i korisničku pomoć, a mi ćemo biti spremni ponuditi zajam. Dakle, javite nam se putem e-maila na adresu: ([email protected])

  Prijavite se sada za sve vrste kredita i hitno dobijte novac!

  * Imenovanja u rasponu od 1.000 EUR do 50.000, 000.00 EUR
  * Kamatna stopa iznosi 5%
  * Izaberite između 1 i 30 godina otplate.
  * Izaberite između mjesečnog i godišnjeg plana otplate.
  * Uvjeti i odredbe fleksibilnosti kredita.

  Svi ovi planovi i više, kontaktirajte nas.
  1. Puna imena: ……………………….
  2. Adresa za kontakt: ………………… ..
  3. Potrebni iznos zajma: ……………… ..
  4. Trajanje zajma ……………….
  5. Izravni telefonski broj: ……………
  6. Trajanje trajanja: …………………… ..

  Dakle, javite nam se putem e-maila na adresu: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.