BANDIĆ U RIMU NA KONFERENCIJI O HRANI

BANDIĆ U RIMU NA KONFERENCIJI O HRANI

14. listopad, 2016.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Na poziv glavnog direktora Organizacije za hranu i poljoprivredu UN-a (FAO) Josea Graziana de Silve, u petak, 14. listopada, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sudjelovat će na Konferenciji FAO-a u Rimu, koju će otvoriti premijer Matteo Renzi, te na Okruglom stolu gradonačelnika na temu Pakt o politici prehrane u urbanim sredinama.

Konferencija se održava u povodu obilježavanja 36. obljetnice Svjetskog dana hrane i 71. obljetnice utemeljenja Organizacije za prehranu i poljoprivredu UN-a – FAO. Grad Zagreb potpisnik je Pakta o politici prehrane u urbanim sredinama, Pakta koji je jedna od najvažnijih ostavština Svjetske izložbe EXPO 2015. održane u Milanu, na kojoj se predstavio i Grad Zagreb.

Programom je, prije početka Okruglog stola, predviđen susret gradonačelnika Milana Bandića s novoizabranom gradonačelnicom Rima Virginiom Raggi, a u okviru službenog posjeta zagrebački gradonačelnik sastat će se i s direktoricom Dječjeg muzeja Explora u Rimu Patriciom Tomasich, te posjetiti Hrvatsku školu u Rimu, gdje će učenicima uručiti knjige iz hrvatskog jezika i književnosti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.