BANDIĆ: POVIJESNA UTAKMICA

BANDIĆ: POVIJESNA UTAKMICA

25. siječanj, 2020.
Print Friendly, PDF & Email

U povodu pobjede protiv reprezentacije Norveške u Štokholmu i ulaska u finale Europskog rukometnog prvenstva 2020., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je igračima, izborniku i stručnom stožeru Hrvatske rukometne reprezentacije čestitku, u kojoj stoji:

Bravo Kauboji!

Kakva infarktna završnica! Na čudesan način u spektakularnoj drami stigli ste na korak do jedinog zlata koje Hrvatskoj nedostaje! Znojem i na kraju suzama radosnicama natopili ste parket u Štokholmu!

Navijači u štokholmskoj areni te oni koji su disali s vama uz male ekrane svjedočili su povijesnoj utakmici. Igrom, srčanošću, energijom, zajedništvom i zaraznim entuzijazmom probudili ste „rukometnu groznicu“, a mi smo uvjereni da možete i korak dalje – do europskog trona!

Od srca vam čestitam na ovoj herojskoj predstavi.

Sretno! T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 25 siječanj, 2020, 13:03

  Što, Bandić nije u Remetincu?

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Bozana Topalovic
  #2 Bozana Topalovic 25 siječanj, 2020, 11:31

  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti isti dan ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Kontaktirajte nas sada s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Nikita Markovic
  #3 Nikita Markovic 25 siječanj, 2020, 11:27

  POTREBNA JE HITNA KREDITA?
  Posudba novca kod nas znači brzu isplatu. Poslujemo s ciljem zatvaranja posla na obostrano zadovoljstvo. U većini slučajeva novac ćete dobiti u istom danu ili čak u roku od 15 minuta od podnošenja zahtjeva. Računajući na nas možete spavati mirno i bez stresa.
      Čak i ako ste u crvenom ili imate lošu kreditnu povijest, to ne znači da vam neće biti odobren novac. U samo nekoliko koraka putem interneta i računala, tableta ili pametnog telefona ispunite zahtjev za posudbu novca koji će odmah ići na obradu. Obratite nam se s povjerenjem. Kontaktirajte nas putem e-maila [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.