BANDIĆ NOVINARIMA NA PRIJEMU PONUDIO ŠTAPIĆE I NAPOLITANKE

BANDIĆ NOVINARIMA NA PRIJEMU PONUDIO ŠTAPIĆE I NAPOLITANKE

25. siječanj, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

IMG_4451Gradonačelnik Zagreba gospodin Milan Bandić je i ove godine u siječnju priredio tradicionalni novogodišnji prijem za novinare. Predstavnici brojnih medijskih kuća ponovno su se okupili u palači Dverce, u utorak 24. siječnja, očekujući da će kao i prethodnih godina biti lijepo dočekani i počešćeni.

Ali, ovoga puta, čak, kao prethodnih nekoliko godina, nije bilo ni štrukli, što je bio standard za skromnije prijeme. Na stolovima gdje su prije tri-četiri godine bile posude s toplim specijalitetima, raznim narescima, sezonskim i kiselim salatama… ove godine novinare su dočekali štapići, napolitanke i kava. Konobari nisu kao prethodnih godina nosili ni vino, nego samo sokove.

U svojoj dugogodišnjoj novinarskoj praksi ne sjećam se da sam vidio skromniju ponudu na prijemu nekoga zvaničnika na operativnoj funkciji. Sjećam se kada su početkom devedesetih po novinama derali Dragu Diklića nakon što se na domjenku nakon jednog Zagrebfesta na stolu našao narezani parizer. Taj davni Diklićev domjenak za ovogodišnji Bandićev prijem za novinare bio oličenje raskoši.

Zbog više nego skromne ponude ovogodišnji novogodišnji Bandićev prijem za novinare bio je najkraći do sada. Kolege su se razišli već nakon petnaestak minuta. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.