A–HSP: HDZ MORA RASKINUTI KOALICIJU S PUPOVCEM

A–HSP: HDZ MORA RASKINUTI KOALICIJU S PUPOVCEM

7. kolovoz, 2018.
Print Friendly, PDF & Email

 

Hrvatska je od Srba okupirana, rušena, paljena, a hrvatski civili su ubijani i protjerani od Sinja, Knina, Škabrnje, Gline pa sve do Karlovca.

Hrvatski narod i Hrvatska vojska imala je pravo svoj okupirani teritorij osloboditi 1995. godine.

Sada Pupavac i Vučić kažu da smo zločinci i nacisti !

Stoga Autohtona – Hrvatska stranka prava zbog Vučićevog i Pupavčevog skupa u Bačkoj Palanci traži sljedeće :

Pošto je Milorad Pupavac i njegova zločinačka stranka SDSS koalicijski partner HDZ –a tražimo sljedeće :

1.      HDZ da raskine koaliciju sa SDSS – om i Miloradom Pupavcem strankom koja je učinila agresiju na Hrvatsku,

2.      HDZ kao vladajuća stranka,  da preko Državnog odvjetništva  pokrene oduzimanjem Hrvatskog državljanstva , izbacivanjem iz Hrvatskog državnog sabora i protjerivanjem iz Hrvatske Milorada Pupavca,

3.      HDZ kao vladajuća stranka da prekine financirati SNV u milijunskim iznosima, te zabrani proslavu četničkih zločina u Srbu nad djecom i civilima onog kraja.

Ukoliko HDZ kao vladajuća stranka to ne učini, proglasit ćemo stranku HDZ izdajničkom, stranku koja podržava četništvo u Hrvatskoj i pokrenuti lavinu demokratskih prosvjeda ispred sjedišta Vlade RH i sjedišta stranke.

Politika laži izgubit će ovu bitku, peta kolona komunista, velikosrba i četnika izgubit će ovaj rat!

Bog i Hrvati!

Za dom spremni!

Autohtona – Hrvatska stranka prava

Dražen Keleminec T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. .FRANO
  #1 .FRANO 18 kolovoz, 2018, 02:59

  JASENOVAC ,NACI-RASIZAM, NCIONALIZAM ,KATOLIČKA ZLOČINAČKA ČUD ,JE SVE ISKAZANO U JASENOVCU I TO SE NEDA PROMJENITI, NITI ĆE SE PROMJENITI ,MAKAR IM AMERIKANCI,ZLOČINAČIKI DIO ZAPADNOG,LATINSKOG ,PROPPALOG , ZLOČINAČKOG KRŠĆANSTVA PONUDIO BILO-KKAKVE FALCIFIKATE KOJI BI POMOGLI DA SE PROMJENI ONO ŠTO SE DEŠAVALO U STEPINČEVSKOJ BOŽJOJ DRŽAVI,ONO SJEĆANJE I FAKTA KOJA I DANAS IMA SVOJE FIZIČKE I PISANE TRAGOVE, S’ CILJEM DA SE PROMJENI POVIJEST KOJA SE TEMELJI NA REČENOM. PA TI STEPINČEVSKI SLJEDBENICI, POTOMCI ALATAJSKO-MONGOLSKIH POKRŠTENIH BALIJA,SA DINRSKIH OSOJA I PRISOJA, DANAŠNJE I ONDAŠNJE HERCEG-POSKOČIJE ,DALAMTINSKE ZAGORE I LIKE, BI HTJELI DA SE JASENOVCEM I OSTALIM ZLOČINIMA ,KOJE SU ČINILI KROZ SVOJU POVIJETS ,KAO LATINSKA AL-KAIDA, PA POSLIJE PROPASTI LATINSKOG CARSTVA POSTAJU AL-KAIDA EVROPSKI CARSKIH I KRALJEVSKIH FEUDALNIH DINASTIJA, SVE DO DANAŠNJIH DANA ,UŠTO TREBA UBROJITI I RAZDOBLJE STEPINČEVSKE BOŽJ EDRŽAVE ,KAO LATIFUNDIJE ,OPET UDRUŽENOG ZAPADNOG KRŠĆANSKOG CARSTVA,DA SE TO SVE ZABORAVI I POBRIŠE KAO DA ONI KAO TAKVA ZLOČINAČKA PASMINA NIKDA NISU NI POSTOJALI.E NE MOŽE SE TO DESTI JER POVIJEST JE POVIJEST KOJU SU PISALI VRSNI HRVATSKI I DRUGI POVIJESNIAČARI KOJI IMAJU INTERES ONAJ,MATERIJALKISTIČKO-ZNANSTVENI..
  PA SVI POKUŠAJI TIH POTOMAKA POKRŠTENIH BALIJA, PROFESIONALNIH UBOJIC ,PLJAČAKAŠA I KRŠĆANSKIH SLJEDNIKA BI HTJELI DA SVOJU DESET -STOLJETNU ZLOČINAČKU POVIJEST MIJENJAJU JEDNIM AMERIČKIM CIC-INM FALCIFIKATOM I DA POSTANU ,A ŠTA DRUGO NEGO ONO ŠTO SU KROZ CIJELU SVOJU POVIJEST BILI,SAMO POD RUGIM IMENOM ,HRVTSKIM, A ONI NISU HRVATI ,KAKO SE DA SAZNATI IZ OVOG KRTAKOG OPISA , O ČEMU SAM REKAO SVE. NJIH SU PROZVALI HRVATIMA,JER SU NASTANJIVALI DIO HRVATSKOG TERITORIJA KOJI JE PRIPADAO LATINSKOM PROPALOM CARSTV A GRANIČIO SA TURSKIM NA KOJEM SU ŽIVJELI SLAVENSKI HRVATI. PA OD TIH VREMENA ON I NOSE HRVATSKO IME KOJE SU SVOJIM ŽIVLJENJEM I DJELOVANJEM U SLUŽBI EVROPSKIH CARSKIH I KRALJEVSKIH DINASTIJA ,KAO HORDA RAZBOJNIKA ,PLJAČKAŠA I UBOJICA NA KOE SU OSTAVILI RUŽNE TRAGOVE I PO EVROPSKIM PROSATORIMA GDJE SU SLUŽBOVALI U TOM SVOJSTVU.PA NIJE ZANEMARIVO NAVESTI I JEDNU SENTENCIUJU KOJA JE NAPISANA U CRKVI GRDA JENE U NJEMAČKOJ KOJA GALASI; DA NAS BOG SAČUVA KUGE ,GLADA I RATA I OPAKIH HRVATA=. TAKO SU NAŠE IME ,HRVAT, NA NAJBRUTALNIJI NAČIN OKALJAVALI DILJEM EVROPSKIH PROSTORA. PA BI SAVJETOVAO OVOJ STEPINČEVSKOJ HORDI KATOLIČKIH INDOKTRINIRANIH ,APOZICIJSKIH HRVATA, DA SE PRIHVATE POSLA I ISTRAŽE ,OPET SVOJE, JOŠVEĆE ZLOČINE IZ VJERSKOG RATA;NAPRIMJER,LORU ,SISAK ,KULINE, DRETELJ ,PAKRAČKU POLJANU,ZAGREBAČKI VELESAJAM ,A POSEBNO VUKOVARSKE ZLOČINE POD VODSTVOM IMOTSKOG BALIJE ,MERČEPA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Rodovic
  #2 Rodovic 16 kolovoz, 2018, 05:33

  Zdravo,

  Jeste li zainteresirani za dobivanje pomoći od privatnog zajmodavca?
  Jeste li tražili pouzdanog zajmodavca s kojim se možete pouzdati i raditi s punim povjerenjem?
  Jeste li odbijali vašu banku u vezi s dobivanjem kredita?
  Želite li otvoriti tvrtku ili proširiti postojeće tvrtke?
  Imate li hitnu ili kritičku medicinsku situaciju i trebate hitni zajam?
  Imate li dugove za čišćenje i trebate zajam?
  Jeste li student i treba studentski kredit?
  Trebate li zajam za osobne potrebe?

  Ovo je privatni zajmodavac po imenu gospodin Rod Alfred; registriran za posudbu širom svijeta. Ja sam sposoban izdavati sve vrste zajmova s ​​maksimalnim iznosom od 35 milijuna dolara. Pružam 24 sata online gotovinskih kredita s neprekidnom službom za korisnike na čekanju da prisustvujem vama. Bez obzira na vaš posao (zaposleni ili nezaposleni) i dalje ćete dobiti zajam. Dajemo kratkoročne i dugoročne zajmove. Sve ove usluge zajma su kamatna stopa od 3%. Molimo, ako vam treba zajam, kontaktirajte nas dolje ..

  E-adresa: [email protected]
  WhatsApp: + 2 3 4 8 0 2 5 9 3 4 6 9 9

  Ovdje ste uvijek dobrodošli. Dobit ćete svoj zajam ovdje i mi ćemo obrišiti vaše suze. Imamo dobru poslovnu reputaciju. Slobodno nas posjetite danas.

  Hvala vam.
  Direktor.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Nečastiva Ikićbaniček
  #3 Nečastiva Ikićbaniček 7 kolovoz, 2018, 13:07

  Žale se posavske udovice Domovinskoga rata na incident što ga je 4.8. izazvao čarobni partijski trio Krička-Ikić-Rendulić iz gradske nečastive sisačke vlasti. Spomenuti uzurpatori su u selu Gušću, gdje sdp vodi mjesni odbor, potpuno isprevrtali napisani protokol vijenaca, svijeća i molitve. Članove obitelji potpuno su ignorirali i prvi se naguzili ispred spomen-obilježja, na što su udovice protestirale i odustale od polaganja vijenaca. Pridružio im se i HDZ-ov gradski stranački dužnosnik, onaj koji je već otrpio pljuvanje komunističke povijesne osobe Daroslava Baničeka Bednjanskoga, druga sisačke prve pisarice. Njena mati je pretrpjela neugodnosti na tržnici, jer su je veseli mladići optužili da je rodila monstruma.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Hrvoje janjičar
  #4 Hrvoje janjičar 7 kolovoz, 2018, 12:55

  Bravo, Dražene Keleminec! Hrvatima je dosta četništva u njihovoj vlasti, kompanijama, udrugama. Pročitajte samo onaj degutantni feralski “srbobran” iliti “novosti” snv-a. Ondje neki Hrvoje Šimičević,koji je “otkrio” Hrvata katoličke vjeroispovijesti Zlatka Hasanbegovića s ustaškom kapom među hosovcima, proziva i predsjednicu KGK da pomaže “Hrvatski domobran” i širenje ustašluka. I sve zato što se nije odazvala pozivu velikoga “cajtungsšmirera” iz pupavčevog protuhrvatskoga lista-govna na razgovor. Ne čini li vam se da je u pitanju hrvoje janjičar čirilični.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.