72,2 MILIJUNA KUNA ZA 235 PROJEKATA LOKALNIH ZAJEDNICA

72,2 MILIJUNA KUNA ZA 235 PROJEKATA LOKALNIH ZAJEDNICA

29. ožujak, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

U petak 31. ožujka 2017. u 11.00 sati, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije s korisnicima će potpisati ugovore o sufinanciranju projekata po Programu održivog razvoja lokalne zajednice za 2017. godinu.

Svečano potpisivanje održat će se u Zagrebu u velikoj dvorani Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture (Prisavlje 14).

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije ove će godine financirati 235 projekata u iznosu od 72,7 milijuna kuna. Prije samog potpisivanja ugovora, uzvanicima će se obratiti ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac.

Program održivog razvoja lokalne zajednice nacionalna je mjera za ostvarenje regionalnoga razvoja u skladu s načelima održivog razvoja i socijalne uključenosti. Program je odgovor na razvojne prioritete lokalne i područne razine i predstavlja podršku gospodarskoj i socijalnoj revitalizaciji slabije razvijenih područja te jačanju socijalne kohezije i održivog razvoja. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. FRANO
    #1 FRANO 29 ožujak, 2017, 21:56

    KAKVE SRAMOTE I KAVE ZABLUDE KOJOM VARAMO NAŠE GRAĐANE.. 72 MILJUNA KUNA KOJE NAM ,TOBOŽ, DARUJE ,KATOLIČKI OSJEĆAJNA EVROPSKA UNIJA,JE SAMO PLJUSKA NAŠEM UMU I RAZUMU KOJI NAS JE OPREDIJELIO DA SE UDRUŽIMO SA SUPERIORNIJIM BEZ IKAKVIH UVJETA ,S’NAŠE STRANE,KOJIM BI KOMPENZIRALI DESTRUKCIJU NAŠE INDUSTRIJE, DA BI BILI ČLAN KATOLIČKE KAPIATLISTIČKE ,TOBOŽ DEMOKRATSKE EVROPE . I UMJESTO DA OBJASNIMO NA,ŠIM GRAĐANIMA DA SMO ZAMJENILI SAMOUPRAVLJANJE ZA DOBROVOLJNO ROBOVANJE, UZ NEKU MINIMALNU KOMPENZACIJU ZA OBRISAT GUZICU S’NJOM, I JOŠ NAM NEKE ČINOVNICE KAO ONA MALETIČKA KOJA NAM SE USLIKA SA MITOVIMA O TIM EVROPSKIM FONDOVIMA KAO POSEBNIM DAROM,KOJI NISU DOVOLJUNI NI DA NAM KOMPENZIRAJU CARINU ZA UVEZENU ROBU .

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.