35. ROĐENDAN BOE

35. ROĐENDAN BOE

27. ožujak, 2017.
Print Friendly, PDF & Email

 

 

Protekle subote Tvornicu kulture ispunile su pozitivne vibracije razgaljenih fanova BOE, benda koji je pokazao da je nakon gotovo četiri desetljeća djelovanja te 35 diskografskih godina itekako vitalan i u odličnoj glazbenoj formi.

Od moćnog uvoda u cijeli show koji je pratilo nekoliko kamera za live prijenos u najsuvremenijoj 4K tehnologiji pa preko bezvremenskih hitova kao što su „Stup od soli“, „Ljudožder“, „Tako lijepa“, „Milion“, „Za vezu je potrebno dvoje“ „Svi tvoji poljupci“, sve do pjesama novijih datuma kao što su „Sve što imamo“, „Kao nekad“ i „Dok glazba traje“, BOA je držala nezaustavljiv tempo na gotovo dvosatnom koncertu.

Uz spomenute pjesme, Boa je odlično izvela i pjesme “Kao mir” i “Pravda” koje je u originalu frontmen benda Mladen Puljiz otpjevao s Josipom Lisac, koju je u ovom slučaju dostojno zamijenila novija članica benda, energična Petra Oreč.

Bila je ovo večer za pamćenje koja nas je odvela u zlatne 80-e godine, jedno od najplodnijih glazbenih razdoblja na ovim prostorima, ali i pokazala da BOA ne prestaje sve dok glazba traje i zvuči ovako dobro. Prepoznala je to i brojna publika koja je ispunila Tvornicu te ovacijama pozdravljala bend koji je čak tri puta dolazio na bis. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.