MANJINA OD NEKOLIKO STOTINA ANTIFA TERORIZIRA ČETIRI MILIJUNA HRVATA

MANJINA OD NEKOLIKO STOTINA ANTIFA TERORIZIRA ČETIRI MILIJUNA HRVATA

30. srpnja, 2018.

 

Aveti prošlosti!, kazala bi prvakinja sisačkoga SDP-a Kristina Ikić Baniček, avet sadašnjosti, vjerojatno potaknuta imenom i djelom rigidnoga komunista i boljševika Mike Špiljaka, šogora Klasićeve bake, koji je ulaskom partizana u Zagreb, najprije s trga uklonio konjanika bana Josipa Jelačića. Simbol stoljetnih težnji Hrvata za suverenom hrvatskom državom. Poslije profesora povijesti Klasića, priogdu da nešto izvali dobio je i poznati antifa lažljivac i bivši tužni predsjednik Hrvatske Stipe Mesić. Skupinu autohtonih pravaša Dražena Keleminca, koji su ponovo protestirali protiv održavanja četničkoga pira u Srbu, Mesić je nazvao mizernom skupinom izgubljenom u vremenu i prostoru. Keleminec je uzvratio kako su ovjede, na tromeđi, najprije bili četnici, potom partizani, a sada su eto i ustanici…

Napisao: Josip Frković

Ipak se, konačno, 28 godina poslije svakodnevnih mrcvarenja javnosti (građanskim?) ratom i poraćem napaćene Republike Hrvatske (i njenih suverenih većinskih građana), veliki politički manipulator u korist zloćudnih i vojno poraženih Srba i Srbije, Milorad Pupovac, počeo mijenjati. Potaknut svojim i SDSS-ovim koalicijskim interesima u većini Plenkovićeve vlade i pozivom dogradonačelnice Gračaca Rajke Rađenović kako se trebamo sjećati svih nevinih žrtava iz Drugoga svjetskoga rata i poraća, ovaj je ratni zločinac bez trunke ljudske savjesti, zbog laži o pokrštavanju srpske djece i svjesnoga umorstva nedužnoga Pakračanina dr. Ivana Šretera u zločinačkom Bučju Veljka Džakule nazočne na obilježavanju 77. obljetnice karikaturalnoga četničkog ustanka naroda Hrvatske u Srbu pozvao da odaju počast Srbima ubijenim 1941. u Nebljusima, Suvaju, Donjem Lapcu, ali i Hrvatima mučki ubijenim u nedalekim Boričevcu i Brotnji. Izrazio je Pupovac i nadu da antifašizam ostane konstitutivan element Republike Hrvatske.

Krajnji cinizam

Prozvao je potom najviše državne dužnosnike, rekavši da oni te pozive uporno ignoriraju, misleći valjda da je dovoljno jednom godišnje pojaviti se u Brezovici. Predsjednik SABA Hrvatske Franjo Habulin ( u kojoj li je partizanskoj postrojbi taj pučkoškolac 1943. bio kurir? –op.a.) kazao je kako danas prevagu nad povijesnom istinom imaju laži i krivotvorine, dok je kao primjer dodovravanja povijesnom revizionizmu, kao izraz krajnjega cinizma, ocijenio izjavu predsjednice države Kolinde Grabar Kitarović o kolektivnom sjećanju na zločine.

Hrvoje Klasić u ime sisačkih „antifašista“

Obljetnicu organizirane pobune i ustanka u Srbu nimalo slučajno nazivamo Danom ustanka. Taj se orices okončao u svibnju 1945. porazom onih koji su osramotili hrvatsko ime i narod. Lanjski božićni laureat nagrade SNV-a, Hrvat i povjesničar Hrvoje Klasić, u ime sisačkih antifašista, upitao je „je li normalno društvo u kojem se ulice imenuju po ustaškim političarima, u kojem se dižu spomenici ustaškim vojnicima, u kojem se na sportskim terenima viču isključivo ustaški pozdravi“. Aveti prošlosti!, kazala bi prvakinja sisačkoga SDP-a Kristina Ikić Baniček, avet sadašnjosti, vjerojatno potaknuta imenom i djelom rigidnoga komunista i boljševika Mike Špiljaka, šogora Klasićeve bake, koji je ulaskom partizana u Zagreb, najprije s trga uklonio konjanika bana Josipa Jelačića. Simbol stoljetnih težnji Hrvata za suverenom hrvatskom državom. Poslije profesora povijesti Klasića, priogdu da nešto izvali dobio je i poznati antifa lažljivac i bivši tužni predsjednik Hrvatske Stipe Mesić. Skupinu autohtonih pravaša Dražena Keleminca, koji su ponovo protestirali protiv održavanja četničkoga pira u Srbu, Mesić je nazvao mizernom skupinom izgubljenom u vremenu i prostoru. Keleminec je uzvratio kako su ovjede, na tromeđi, najprije bili četnici, potom partizani, a sada su eto i ustanici… Neovisno o 77. obljetnici pokolja Hrvata u Srbu, Donjem Lapcu i Boričevcu, poznata televizijska vedeta i ratna reporterka HRT-a Mirna Berend ustvrdila je kako manjina od nekoliko stotina antifa, zapravo, terorizira većinu od četiri milijuna Hrvata. T

11 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Zaljubljenik nogometa NK
    #1 Zaljubljenik nogometa NK "Banije" 29 studenoga, 2019, 09:18

    Lijepa ratno-povratnicka prica o zaljubljeniku u NK “Baniju” iz kroatofobnih Majskih Poljana, g. Grubicu, uz prigodni fotos kluba. Na njemu razabiremo (lijevo od Grubica) pok. Milana Mrkalja, a medju stojecim igracima i Ivicu Horvatica iz nesretnoga Novoga Sela Glinskoga, gdje su svetosavski krvoloci na celu s smb Dusanom Malovicem usmrtili desetke Hrvata. Radi podsjecanja trebalo je identificirati (stono bi rekao smutljivi Seks) pojedine face u dresovima NK Banije.

    Odgovorite na ovaj komentar
  2. pale
    #2 pale 9 kolovoza, 2018, 17:41

    Prvo to nije čovjek. nego četnik.

    Odgovorite na ovaj komentar
    • Anonimno
      Anonimno 9 kolovoza, 2018, 20:08

      Kako možeš tako vrijeđati čovjeka.
      sada neka te tuži i dobrano naplati ta vrijeđanja.
      Malo se skulirajte kada komentirate.

      Odgovorite na ovaj komentar
  3. zzigho
    #3 zzigho 1 kolovoza, 2018, 14:22

    Zašto vam smeta ovaj profesor povijesti, ako ništa drugo čovjek kuži građu i realno gleda.
    Druga je stvar što se istina koja izlazi na vidjelo mnogima ne sviđa.
    Mirni svaka čast, no ovaj puta je izvalila kroničnu glupost ne poštivajući činjenice.
    U što joj tolike godine, neka se sjeti kako je samo počela spikirati na sisačkom krugovalu i u čijoj sredini.
    Super glas i stas, očito nisu bili dovoljni da ju pokojni Đokica zadrži u rodnom gradu.

    Odgovorite na ovaj komentar
  4. saša leopold
    #4 saša leopold 31 srpnja, 2018, 23:02

    Kao što je nemoguće govoriti o listu, cvijetu i plodu bez govora o grančicama, granama, ograncima, stablu i korijenu, tako je nemoguće govoriti i o ustaškom pokretu, bez prethodnih događaja te bez njihova djelovanja i bez posljedica toga djelovanja i ponašanja kroz četiri godine hrvatskog državnog života.
    Svaki pokret ima uzroke svog nastanka, svoja djela i posljedice svoga djelovanja. I ustaški.
    Nepoznat mi je ustaški zločin nad Srbima prije četničkog zločina nad Hrvatima.
    8. travnja 1941. proglašena je Hrvatska država u Bjelovaru, po siščaninu Ivanu Mrak, pričuvnom satniku. Nijemci tada nisu ni bili blizu Bjelovara. Isto tako dana 10. travnja 1941. na Veliki četvrtak u 16 sati Slavko Kvaternik proglašava uspostavu NDH. Prethodnica njemačke Druge vojske u Zagreb ulazi tek pola sata kasnije.
    Uspostava hrvatske države u travnju 1941. djelo je cijelog hrvatskog naroda u kojem su poduhvatu ravnopravno sudjelovale sve stranke, pokreti i organizacije.
    Iz knjige Srećka Rovera “Svjedočanstva i sjećanja”.

    Odgovorite na ovaj komentar
  5. merle
    #5 merle 31 srpnja, 2018, 14:26

    hrvoje klasić??? MA KO TO GOVNO UOPĆE SHVAĆA OSOVNO??? TO JE IZROD KOJI NEZNA NI OD KUDA I GDJE JE DOŠAO!!! TO jugokomunisičko stvorenje(NEMOGU GA NAZVATI ČOVJEKOM JER ON TO NIJE!!!) LAŽNO PREZENTIRA PROŠLOST A DA NEMA POJMA O STVARNIM DOGAĐAJIMA!!! TO LEGLO MRZOTELJA HRVATSKE I NJEZINE POVIJESTI TREBA ZAUVIJEK IGNORIRATI I KADA SE TAKVI JAVE TREBA SE SLATKO NASMIJATI JER NJIHOV ROK TRAJANJA POLAKO ALI SIGURNO ODUMIRE!!! Je… VAS VAŠ ČOPAVI I SKORO ĆETE ZA NJIM BOGU NA ISPOVJED!!! ZA HRVATSKU I HRVATSKI DOM UVIJEK SPREMNI!!!

    Odgovorite na ovaj komentar
    • Anonimno
      Anonimno 5 kolovoza, 2018, 13:49

      Ti si tako jako pismen da uopće ne kužiš pojam povijest.
      Možda da malo posjetiš psihijatra, pa da ti da dijagnozu kako treba komentirati događaje.
      Ovaj profesor povijesti ima i godine i IQ i realnosti.
      Shvatite da živite u državi u kojoj su temelje kapitalizma udarili oni koji o tome nisu imali pojma, umjesto da su uvezli nekoga iz vana tko će potpisati temelj i napraviti elaborat” kako napraviti kapitalističku državu”.
      E to je već tema za EU parlamentarce ali one iznad 70 godina, koji su sve to prešli.

      Odgovorite na ovaj komentar
  6. nakurnjak
    #6 nakurnjak 31 srpnja, 2018, 10:36

    Najveći zločinac na ovim prostorima , upitno dije rođen,
    bravar tito / ljubičica crvena od krvi.
    Odgojila naraštaje u lažnoj povijesti,koji ni danas nažalost ne znaju pravu istinu partizanskih zločina do 45 g., istinu Ustaških zločina do 45 g.,istinu antifašističkih zločina od 45 g. – 95 g..Ta laž je bila gorivo za četničko klanje devedesetih godina.I stvorila kordu agresivnih lažljivih yugozombija.Točno par stotina agresivnih budala uz pomoč medija i odobravanje vladajuče politike matretira i sramoti cilu državu.

    Odgovorite na ovaj komentar
  7. FRANO
    #7 FRANO 30 srpnja, 2018, 20:59

    GOJKO ŠUŠAK,MINISTAR RAT I UTEMELJITELJ LOGORA SMRTI!!
    ZAMISLITE ,SE DRAGI HRVATI,DA VAM JE MINISTAR OBRANE U TUĐMANOVOJ SATRAPIJI, STEPINČEVSKE REINKARNIRANE BOŽJE DRŽAVE ,BIO GOJKO ŠUŠAK,ČOVO ANTROPOIDNO-TRIBALNO-TALIBANSKE SVIJESTI ,STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA.
    PA TKO JE TAJ GOJKO ŠUŠAK??? ČOVO SREDNJOVJEKOVNE SVIJESTI,KOJA NIJE JEDNAKA ONOJ HEGELOVOJ ,NESRETNOJ SVIJESTI ,JER PO NJEGOVOM DJELOVANJU GA SE NAJPRIMJERENIJE DA SPRATITI ,KAKO REKOH, U SREDNJOVJEKOVNU TRIBALNO-ANTROPOIDNU KRIŽARSKU SVIJEST KOJA JE KRASILA VOĐU PLJAČKAŠKO-KRVOLOČNO- KOLJAČKIH HORDI , BAVARSKIH ANTRTOPOIDA,BARBA-ROSSU, KOJI SE U AGONIJI SVOJE KRŠAĆNSKE MRŽNJE, OSVETE I MATERIJALNE POHLEPE UPUTIO ,SA BAVARSKIM HORDAMA ANTROPOIDA ,NA SREDNJI ISTOK ,TADA U OSLOBAĐANJE TAKOZVANOG ISUSOVA GROBA KOJI SE NALAZI , VAŽNO JE REĆI,KAKO SU DO BARBA-ROSSE DOPIRALE VIJESTI, U BOGATOJ POKRAINI ARAPSKE KULTURE I PROGRESA, GDJE SE DA NAMIRITI SVE NEZAJAŽLJIVE POHLEPE KRŠĆANSKE ANTROPOIDNE SVIJESTI.PA TA KRŠĆANSKA POHLEPA I MRŽNJA PREMA SVAKOM DRUGOM I DRUGAČIJEM JE BILA OSNOVNA I GLAVNA POKRETAČKA SNAGA KOJA JE POTICALA HORDE KRŠĆANSKIH ANTROPOIDA DILJEM EVROPE , NA OVAKAVE POHODE PLJAČKE I OSVETE DRUGIH I DRUGAČIJIH. PA NAŠEG GOJKA SE MORA SMJESTITI U BIĆA ANTROPOIDNE SVIJESTI ZA KOJU HEGEL TVRDI DA JE SPREMAN NOGA GAZITI KORJENE LJUDKE HUMANOSTI, ŠTO SE I POTVRDILO U DJELOVANJU NAŠEG ,HERCEGOVAČKOG BARBA -ROSSE KOJI JE SLJEDNIK SVOJIH PREDAKA, STEPINČEVIH DRAKULA I VAMPIRA, PA JE KAO MINISTAR VOJNI, ORGANIZOIRAO LOGORE SMRTI,LORU ,DRETELJ,GABELU,AERODROM ,ZAGREBAČI VELESAJAM,SISAČKE ORGIJE I MNOGA DRUGA MJESTA NA KOIMA SE ČISTILA NACIJA I VJERA OD DRUGIH I DRUGAČIJIH.PA SE DA ZAKLJUČITI DA JE NAŠ GOJKO ,KAO POTOMAK STEPINČEVSKIH DRAKULLA I VAMPIRA TAKO SE I PONAŠAO ,JER JE ,KAO ČOVO NA NAJODGOVORNIJEM VOJNOM POLOŽAJU ,KOJI JE U RATNIM PRILKAMA APSOLUTNO DOMINIRAJUĆA I ODGOVORNA FIGURA U SVIM PODRUČJIMA RATNIH DJELOVANJA I ODLUČIVANJA, TIČUĆI SE VOĐENJA RATA , PA I SVE NEVOLJE O KOJIMA DANAS ZBORIMO ,A KOJE SU SE DESILE KAO NEPREDVIĐENE ,SU DJELO NAŠEG MINISTRA-RATA. PA LOGORI POHERCEGOVINI,DALAMCIJI I KONTONENTALNOM DIJELU HRFVATSKE SU DJELO ZLOČINAČKOG DUHA GOJKA ŠUŠKA KOJI JE SAM PO SEDBI ZLOČINAC NON -PLUS ULTRA.FR

    Odgovorite na ovaj komentar
  8. Ante
    #8 Ante 30 srpnja, 2018, 12:50

    Nisu krve manjine Ni Rusi ni Amerikanci kriva je Hrvatska vlada Plenkovic HDZ koji je dove Hrvatsku upropast.Gospodin je zanmario Hrvatski nacionalne interese .Posta sluga Europe .

    Odgovorite na ovaj komentar
  9. grunf
    #9 grunf 30 srpnja, 2018, 11:07

    Opet te idiotarije o nekoliko stotina antifa, pa tuđmanovih nekakvih 25%. A tko to onda bira mesiće, josipoviće, bandiće.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code