MB 365: U SISKU VELIKI INTERES ZA ČLANSTVOM U STRANCI

MB 365: U SISKU VELIKI INTERES ZA ČLANSTVOM U STRANCI

10. svibnja, 2016.

 

U Sisačko-moslavačkoj županiji veliki je interes za članstvom u stranci Bandić Milan 365 – Stranci rada i solidarnosti. Na sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije,održanoj 10. svibnja, napravljen je i korak više.
Naime, u utorak, 10.svibnja
u Hrvatskoj Kostajnici na sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije osnovan je Klub vijećnika stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti kojemu su pristupila četiri člana iz aktualne oporbe.
To su zastupnica u Skupštini Mirjana Golubić, koja je prošle godine napustila SDP i godinu dana bila nezavisni vijećnik te se nedavno priključila Stranci rada i solidarnosti,
predsjednica Umirovljeničke demokratske unije Sabina Ferderber, zatim nezavisni zastupnik Darko Simić, te zastupnik Đuro Belovarić iz Autohtone seljačke stranke.
Očekuje se još nekoliko zastupnika iz drugih stranaka koji bi se uskoro trebali priključiti Klubu vijećnika stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti.
O razlozima pristupanja Stranci rada i solidarnosti zastupnica Mirjana Golubić ističe:

“Presudno je to što je Milan Bandić jedini čovjek ovoj državi koji radi. Ovdje kod nas stoje projekti, sve jako sporo ide ili se uopće ne pokreće. Prema tome, trebalo bi se ugledati na takvu osobu i krenuti poboljšavati stvari u ovoj županiji. Očekujem ponovno pokretanje projekata koji su u županiji zastali.“ T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code