ZADUŽIVANJE, PLJAČKA I IZDAJA HRVATSKE POD VODSTVOM ZORANA MILANOVIĆA

ZADUŽIVANJE, PLJAČKA I IZDAJA HRVATSKE POD VODSTVOM ZORANA MILANOVIĆA

5. svibnja, 2020.

 

Danas su u Hrvatskoj kriptokomunisti bogati a narod siromašan, u Hrvatskoj se ponašaju kao nekad feudalci. Jos uvijek optužuju hrvatsku drzavu i narod za ustaštvo premda je hrvatska država formirana u Domovinskom ratu i nema nikakve veze s ekstremnim režimima kao sto su fašizam, nacizam i komunizam. Isto tako srbski komunisti i država Srbija optuzuju Hrvatsku za ustaštvo. To čine zato samo da se ne bi Srbiju optuživalo za veliku srbsku agresiju i tražili plaćanje ratne odštete od 40 miljardi eura, plaćanje za civilne zrtve koje prelaze za više od 8 tisuća osoba, te za 30 tisuća Hrvata provedenih u srpskim koncetracionim logorima

Napisali: Marko Rudela i Marko Peharda iz Kalifornije u SAD-u

Hrvati su jako čudan narod. Imaju vise izdajica nego čitava Evropa zajedno. No na čudan način postupaju s njima. Francuzi svojim izdajicama posjeku glave giljotinom, Englezi ih povješaju po podrumima, Srbi ih jednostavno pokolju, a Hrvati ih njeguju ko najveće nacionalno bogatstvo” A. G. Matoš.

Zoran Milanović je kripto komunist, izdajica hrvatske države, hrvatskog naroda i hrvatskih nacionalnih interesa. Prezire, podcjenjuje, ignorira SAD, zato sto su nam omogučile da svorimo hrvatsku državu, pomazu Hrvatsku u naoružanju, na kraju su oslobodile Gotovinu i Markača dugogodišnje robije na koju ihje osudila Europa. Hrvatski komunisti se ne bore za hrvatsku državu već ju izdaju a bore se za ekstremni propali komunsticki sistem i provode korupciju koja je sastavni dio komunističkog sistema. Komunisti su pretvorili Hrvatsku u najsiromašniju zemlju u EU, drugu zemlju po korupciji u Uniji i vodeću u Europi po iseljavanju stanovnićtva. Hrvatski komunisti od 1990. godine pa nadalje sproveli najveću otimačinu kod pretvaranja državne imovine u privatno vlasništvo. Danas su u Hrvatskoj kriptokomunisti bogati a narod siromašan, u Hrvatskoj se ponašaju kao nekad feudalci. Jos uvijek optužuju hrvatsku drzavu i narod za ustaštvo premda je hrvatska država formirana u Domovinskom ratu i nema nikakve veze s ekstremnim režimima kao sto su fašizam, nacizam i komunizam. Isto tako srbski komunisti i država Srbija optuzuju Hrvatsku za ustaštvo. To čine zato samo da se ne bi Srbiju optuživalo za veliku srbsku agresiju i tražili plaćanje ratne odštete od 40 miljardi eura, plaćanje za civilne zrtve koje prelaze za više od 8 tisuća osoba, te za 30 tisuća Hrvata provedenih u srpskim koncetracionim logorima. Preko  tri tisuće žena u Hrvatskoj silovano od srbskih okupatora.

Ekstremno djelovanje

Kriptokomunist Stažić je izjavio da posao u 1945 godini nije temeljito obavljen, aludirajući na genocid pola milijuna pobijenih Hrvata, smatra da je bilo još više žrtava od pola milijuna ljudi. Notorni Beljak komunistički simpatizer kaže da je šteta što UDBA nije više Hrvata likvidirala u zemljama Europe jer broj od 68 ubojstava je premalen. Ekstremni komunistički sistem ostavio je ekstremne pojedince koji se još uvijek ponašaju kao u komunističkom sistemu i ekstremno djeluju. To je razlog da se zabrani  SDP  Hrvatske.

Srpski teroristi gradani Hrvatske digli su ustanak protiv svoje vlastite domovine i uz pomoč pridošlih srbskih terorista iz Srbije i srpske JNA okupirali su jednu trećinu Hrvatske. Okupacija je trajala 5 godina. U tom vremenu okupacije protjerano je s okupiranog podrucja 300.000 hrvatskig gradana.  Velikosrpska agresija u razdoblju od 1990. do 1995. godine na Republiku Hrvatsku uzrokovala je materijalnu štetu od 40 miljardi eura, 15.000 mrtvih osoba i preko  30.000 ranjenih. U broju 15.000 mrtvih nalaze se preko 8.000 civilnih osoba. Za vrijeme okupacije republike Hrvatske srbski teroristi odveli su 30.000 hrvatskih građana u srbske koncetracione logore. Na području Hrvatske za vrijeme Veliko srbske agresije silovano je 3,000 zena od srbskih terorista. Da bih se oslobodila okupacije od strane srbskih treorista 1995. godine Hrvatska pokreće vojno- redarstvenu akciju “OLUJA’ i oslobađa najveći dio okupirane Hrvatske od srpskih terorista. Haški sud je ustanovio da za vrijeme “OLUJE” stradale 42 civilne osobe srpske nacionalnosti.

Nakon svih ovi stradanja i razaranja od velikosrpske agresije od 1990-1995. godine u Hrvatskoj Zoran Milanović kao predsjednik Vlade Republike Hrvatske u Beogradu izjavljuje: “Ono što se dogodilo nakon Oluje naša je sramota i obveza”. Ovom izjavom Zoran Milanovic je postao izdajica povrijedio je Republiku Hrvatsku,  sve gradane Hrvatske i naravno branitelje. Kako to da nije Zoran Milanović rekao koliku je štetu velikosrpska agresija na Republiku Hrvatsku nanijele i koliko stradalih i nestalih. Od kud pravo Zoranu Milanoviću da se ispričava srpskom agresoru i Hrvatsku stavlja na stranu gubitnika. Usporedimo sada izjavu najvećeg autoriteta ministra obrane SAD-a James Matthisa:“Oluja je izmjenila tok povjesti i danas se o njoj uči u američkim vojnim školama, kao o primjeru dobro pripremljene i izvrsene vojne operacije “ (Večernji list od 10.4. 2017.).

Zaduživanje države

U četverogodisnjem mandatu vlade Zorana Milanovica Hrvatsku je zadužena za 100 miljardi kuna. Predpostavimo da Hrvatska ima oko četiri miljuna stanovnika čto znači da je svaki građanin Hrvatske zadužen za 220 tisuća kuna, ali kako nisu svi sposobni otplaćivati dugove, recimo tek njih polovica što od oko 450,000 kuna po sposobnom platiši. U tih 100 miljardi kuna zaduženja ima puno korupcije, koja se skriva prebacivanjem na državni dug.

U predstečajnoj nagodbi ministar Slavko Linić je odlučivao kome će oprostiti dug a kome ne. O žalbi opet je odlučivao ministar financija. Vlada Zorana Milanovića  je smanjila plaće liječnicima i profesorima, dok ministarstva prekoračuju iznose za plaće a ministarstva prebacuju iznose od miljardu kuna i na kraju godine vlada zadužuje hrvatsku državu za miljardu kuna. Komunisti pojedinci u ministarstvima povećavaju plaće, pa stvaraju još veći dug hrvatskoj državi. Ovakva politička praksa dovela je toga da je 250.000 hrvatskih građana napustilo Hrvatsku. ” Ljudi odlaze iz države jer žele vidjeti svijet i malo avanture.” Milanović ne kaze da je njegova vlada ekonomskom politikom prisilila gradane Hrvatske da napuste Hrvatsku.

Ministar Linić je smanjio doprinos za zdrastvo za 2% uslijed te promjene u zdrastvu na koncu godine nastao je manjak u iznosu od 5 miljardi kuna. Za taj iznos od 5 miljardi vlada Zorana Milanovica zadužuje hrvatsku državu. Komunisti na legalan način unistavaju hrvatsku državu i prisiljavaju gradane Hrvatske da ne mogu ekonomski egzistirati u Hrvatskoj te moraju napusttiti Hrvatsku.

Brojni primjeri korupcije

Slovenska narodna banka uplaćuje u državni proračun tri miljarrde kuna a Hrvatska narodna banka uplaćuje u proračun miljardu kuna. Hrvatska narodna banka je institucija koja promvira interes stranih banaka kroz razne forme.

  • Komunisticka vlada Milanovica financira srbske novine : Novosti :, koje pisu izricito protiv hrvatske drzave I hrvatskog naroda. Hrvatska imigracija koja je toliko pridonijela stvaranju hrvatske drzave ne moze dobiti financiranje od hrvatske vlade za iseljenicki hrvatski tjednik.
  • Šef mladezi komunista SDPa na Korculi kaže: “ Konačno mogu otvoreno i s ponosom reći da ja ovu drzavu ne volim.To je klasican primjer kako komunisti ruse hrvatsku drzavu.
  • Tihomir j Jakovina je tajnim ugovorom dodijelio 5,5 miljuna kuna predsjedniku Uprave Hrvatskih šuma Ivanu Paveliću i članovima uprave Mariji Zekić i Ivanu Istok. Milanovic za ove korucijske afere kaze “ To je propust tako je “. To je vrsta čiste korupcije za koju treba suditi zatvoriti Jakovinu i Milanovića za tu korupciju. Ovo je primjer kako se ljevičari bogate i uništavaju hrvatsku državu.
  • Takoder Tihomir Jakovina preko fiktivne firme “ Krula “ te preko hrvatskih šuma i članova nazornog odbora HSU navodno dodijelila Kruli u zakup 136 apartmana i pansiona. Poduzeće Krula nastalo  je nešto manje od mjesec dana prije raspisivanja natječaja i poslali su  ponudu oko 300.000 kuna manju od drugih poduzeca. HSU je koalicijski partnera SDP-a.
  • Poduzeće Miglu autopraone supruge Krešimira Milanovića, pokojni brat sadašnjeg  predsjednika, dobila je povoljan kredit od 1,9 milijuna kuna od HROR. Firma nije postojala ni godinu dana. Jedan dio kredita otplatila je”Podravka” za oglašavanje na Big Bordima uz auto praonu.
  • Ivan Vrdoljak svoj udio u firmi ATO Ingenering d.o.o. prepisuje na ime bivše supruge. ATO je poslovala  s HEP-om i Đurom Đakovićem, a obadva sustava su  pripadale Vrdoljakovom resursu. Promet ATO Ingeniring d.oo porastao je od dva do tri puta, a dobit navodno do osam puta.
  • Pusić Vesna bivsa ministrica vanjskih poslova doznacila je iz MVP iznos od 250.000 kuna bratu Zoranu Pusić  i Dokumenti.
  • Zdenko Antešić SDP-ovac pomčnik bivšeg ministra Hajdasa Dončića za vrijeme kad je bio gradonačelnik Raba je promjenom prostornog plana svojih 25.000 hektara zemljišta promijenio od poljoprivrednog u građevinsko zemljiste. Na taj način je podigao cijenu svog zemljičta s  83 na 500 do 1000 kuna po hektaru. 
  • Segan Branko SDP-ovac pomočnik ministra Linica u tom vremenu kad je bio pomočnik Linića dobio je kredit od 32,2 miljuna kuna po vrlo povoljnim uvjetima od HABOR-a. Komunisti su u Hrvatskoj priviligirana klasa i koriste Hrvatsku za bogaćenje i korupciju
  • Anka Mrak Teritaš HNS-ova bivsa ministrica zaposlila je muža u Plinacru mimo natječaja, Savezu jedriličara dodijelila je 50.000 kuna.
  • Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić dodjelila je časopisu Zarez 1,2 miljuna kuna čiji je suvlasnik.
  • Branku Grčiću bivšem ministru gospodarstva zakazao je  software 2013. godine te je Hrvatska ostala bez 1,1 milijardi eura iz fondova EU.
  • Hrvatsko komunističko sudstvo istražuje samo hrvatske zločine ali ne i srpske u Domovinskom Ratu…

20 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Mediokriteta Zorana Milanovića treba žurno svrgnuti
    #1 Mediokriteta Zorana Milanovića treba žurno svrgnuti 12 svibnja, 2020, 10:48

    U kontekstu Zorana Milanovića i njegovih ispada pokazuje se ne samo da ga Bog nije obdario inteligencijom, pogotovo socijalnom inteligencijom nego ni moralom ni savjesnošću potrebnom za funkciju koju obavlja. Odmah recimo da nije samo njegova „zasluga“ da je tu gdje jest. Stjecaj slučajnih okolnosti doveo ga je na položaj „slučajnog predsjednika“ „slučajne države“ po kojoj „slučajno“ pljuje. Nije to rezultat samo njegova mediokritetstva nego više rezultat nas samih. Mi kao narod, barem većina, nismo željeli i sada ne želimo promjene, jer bolje je po starom, bez obveza i odgovornosti, a ipak kako-tako dobro živjeti na odprije „ugrabljenim“ pozicijama.

    Novost donosi rizike i bolje je proživotariti u nekoj sigurnosti pa makar i lošije nego u rizik. Toliko HKV, Hrvatima preostaje pet godina gruntanja.

    Odgovorite na ovaj komentar
  2. Velika Hrvatska na sjećanje malumnima
    #2 Velika Hrvatska na sjećanje malumnima 11 svibnja, 2020, 12:08

    Čitajte pažljivo što poručuju navodni državnici: Uvređen i iznenađen je poštanskom makedonskom markicom Republici Hrvatskoj u znak zahvalnosti za EU, bio je srpsko ruski junak Aleksandar Vučić, valjda zbog otete Vojvodine i Zemuna, Srijema i još koječega. Ljutit je i podrumski muslimanski džihadist Bakir Izmetbegović, jer je Bosna i Hercegovina od JBT-a izmišljena na hrvatskom tlu. Stari Hrvati nazivahu se Bošnjacima, a onda to preuze Alija Izmetbegović u izmišljenoj muslimanskoj džamahiriji. Taj je, čujemo, BiH u amanet dao taipu erdgosranu, koji razdire evropsko kršćanstvo.

    Odgovorite na ovaj komentar
  3. Milanović uživa u Teznom
    #3 Milanović uživa u Teznom 11 svibnja, 2020, 08:50

    Je li vam sada jasno zbog čega Zoran Milanović komemorira samo na Teznom? Perverzno uživa u stradanjima sunarodnjaka.

    Odgovorite na ovaj komentar
  4. Vampirska doglavnica postrojila i policiju?
    #4 Vampirska doglavnica postrojila i policiju? 11 svibnja, 2020, 08:47

    Z. Hodak:”I na kraju završna perverzija koja je moguća samo u zemlji Hrvatskoj. Za ovogodišnji dan “oslobođenja” grada Siska gledam na slici hrvatske policajce kako u policijskim uniformama salutiraju srpskoj 45. udarnoj diviziji i pale joj svijeću s hrvatskom trobojnicom!!! Ima li taj vampirski spektakl uzročne veze s legendarnom gradonačelnicom Siska Ikačom? Udar na zdrav razum! Kakve progresivne, stranačke, NOB i uopće uzročne veze imaju hrvatski policajci sa srpskom 45. udarnom divizijom ?!
    Pazite, mladi Hrvati: Vlaški su idioti, kroatomrsci, toga svibnja/maja pucali na sve što se kreće. Nestale su tisuće nedužnih, pa i onih iz logora Viktorovca. U Petrinji pak dojučerašnji četnici strijeljali su 60 slobodnomislećih kod kupališta i tijela im “poslali Kupom i Savom”. Blažen je i neperverzan bijes životinja u usporedbi sa smrdljivim svetosavskim vojnicima s kokardom i petokrakom zvijezdom. Vodio ih je navodni general Koča Kostadin Popović, kasniji ministar inostranih dela, kojega povijest pamti po mariborskom Teznom. Ondje je taj martološki humanitarac domobrane zakapao u kilometar dug topnički rov do vrata,a onda brnačama trgao ljudske glave. Toliko o bratstvu i jedinstvu Zorangutana s Pantovčaka i sisačkoj partijskoj doglavnici-savjetnici koja se – da je rođena 1938. – mogla raspitati i o hrvatskim žrtvama dijelova svoje bosanske familije.

    Odgovorite na ovaj komentar
  5. žrdina
    #5 žrdina 10 svibnja, 2020, 23:48

    Točno radi ono zbog čega sam u drugom krugu glasao za tu bitangu.
    On je voda na mlin koji će samljeti jugoslovenske tifusare.
    ZA HRVATSKU BEZ JUGOSLOVENA !

    Odgovorite na ovaj komentar
  6. Brane
    #6 Brane 10 svibnja, 2020, 10:31

    Milanović u izbornoj kampanji reče da će biti predsjednik svih građana, a onda narod podijeli po ideološkoj matrici dok si rekao keks, i to nakon što se, po tom pitanju, narod dobrano smirio. Danas je sasvim jasno da su najveći zločini učinjeni pod crvenom zvijezdom petokrakom, i u Drugom svjetskom i u Domovinskom ratu, ali Milanovića taj simbol ne iritira. Za samozvane antifašiste crvena petokraka iz rata devedesetih, nije ista ona crvena petokraka iz Drugog svjetskog rata, ali je pozdrav Za dom spremni iz devedesetih, isti onaj pozdrav Za dom spremni iz Drugog svjetskog rata. Dakle, crvena petokraka, koju su nosili Veljko Kadijević, Simo Dubajić i drugi u Drugom svjetskom ratu, nije ista ona koju su navedeni likovi nosili devedesetih u ratu protiv Hrvatske. Tako to izgleda istina kad ju prezentiraju samozvani, domaći antifašisti. I zato komunistički antifašizam nije ništa drugo nego fašizam u drugom pakovanju.

    Odgovorite na ovaj komentar
  7. Srbi profućkali knjaževine i kraljevine, pa i ratnu SCG
    #7 Srbi profućkali knjaževine i kraljevine, pa i ratnu SCG 10 svibnja, 2020, 10:24

    Ah, ti srbi (ništarije se pišu malim početnim slovom), popušili svoje knjaževine od Obrenovića nadalje, popušili SHS državu, kraljevinu jugosloviju kljunastoga Aleksandra Karađorđevića iz Marseillesa, lažnoga bravara Šapajeva JBT-a, Miloševića SRJ, SCG, srbije itd. Stvarno besni, ali pameću tesni – do Vučića vojvode

    Odgovorite na ovaj komentar
  8. Jelić Grnović u Čapljane?
    #8 Jelić Grnović u Čapljane? 10 svibnja, 2020, 10:15

    Pojedini mještani sela Čapljani realizovali su ovih dana ideju da se obnovi stari seoski bunar, javlja Vijeće srpske nacionalne manjine Općine Sunja. Poseban doprinos, svojim stručnim znanjem i majstorskim iskustvom, dali su Janko Pletikosić i Dragan Majstorović. Donaciju za nabavku opreme i potrebnog materijala za ponovnu sigurnu funkciju bunara dao je predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Pero Kuzmanović.

    Izgradnja bunara na raskršćima seoskih puteva na području Banijskog trokuta počela je 1939. godine prema ideji osnivača službe za javno zdravstvo dr Andrije Štampara. Ove bunare su gradili iskusni bunardžije iz kajkavskih krajeva i mještani organizovani u tzv. Narodni odbor sela. Na inicijativu Mjesnog odbora i mještana sela Čapljani bunar je prvi put obnovljen 1957. godine.
    Evo korisna prijedloga: najbolje je da bunar svečano i opetovano otvori drug Mićo Jelić Grnović, samozvani ministar vlaške (ne)kulture

    Odgovorite na ovaj komentar
  9. Nikogović Milanović
    #9 Nikogović Milanović 10 svibnja, 2020, 10:01

    Dajte, molim vas gospodo iz internetskih portala, zaustavite komunjarsko-udbaškoga portrčka, predsjednika sabnje Musić Milanović. Ne citirajte govno od čovjeka, jer Hrvatska defitivno nema predsjednika. Hrvatska država postoji, postoji i narod, ali predsjednika nema. Kome on treba i može soliti. Ti su preko Dunava i neka zajedno broje što je tzv. JBT oduzeo hrvatskom etničkom prostoru iz sastava bivše, nimalo zločinčke, nego civilizirane europske države NDH. O tome što je četnikolika Sevija, zločinačka država svih martologa turskih osvajača, saznat će i kulutna i civilizirana Europa.

    Odgovorite na ovaj komentar
  10. Marš Milanoviću udbaškom zaštitniku
    #10 Marš Milanoviću udbaškom zaštitniku 9 svibnja, 2020, 20:02

    Evo, dragi Hrvati, umro je još jedan junak obrane Vukovara, Siniša Mataija Rambo, dijete ličkoga krša, veliki prijatelj hosovca Damira Markuša, kojem je glumačko udbaško govno od predsjednika neke države u Okučanima doviknulo “marš”. Marš, Milanoviću, udbaška gnjido!

    Odgovorite na ovaj komentar
  11. Sanja Musić i Zorangutan musavac
    #11 Sanja Musić i Zorangutan musavac 9 svibnja, 2020, 08:22

    Neka objasni lažni predsjednik slučajne države je li i kada vratio ogroman kredit Ljubljanske banke. Zbog njega je Kranjcima šutio na opačine oko hrvatskih štediša. Ili je, možda, milovidna Musićka na onoj stvari zaradila za stan u Krajiškoj?

    Odgovorite na ovaj komentar
  12. Habulin kao vazelin
    #12 Habulin kao vazelin 8 svibnja, 2020, 15:58

    Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je u petak izaslanstvo Saveza antifašističkih boraca i antifašista Hrvatske u povodu obilježavanja 75. obljetnice Dana pobjede nad fašizmom, a predsjednik Saveza Franjo Habulin istaknuo je važnost antifašizma za modernu Hrvatsku.
    Je li to onaj partizan iz 1955., suborac ćaće Zorana Milanovića? Imaju puno toga zajedničkoga. Govno do dreka i drek do govna.

    Odgovorite na ovaj komentar
  13. Savjet za katinsku šumu od drua Plenkovića
    #13 Savjet za katinsku šumu od drua Plenkovića 8 svibnja, 2020, 14:11

    Poljski ministar kulture izrazio je nezadovoljstvo svoje države nakon što su dvije ploče u spomen žrtvama masakra u Katinskoj šumi uklonjene s fasade bivšeg sjedišta sovjetske tajne policije NKVD u zapadnom ruskom gradu.

    “To nije dobro i odlučno ćemo prosvjedovati protiv toga“, kazao je Piotr Glinski, koji je i potpredsjednik poljske vlade, za radio Trojka.

    Ruski mediji su prenijeli kako su ploče u gradu Tveru uklonjene u četvrtak.

    Tver se nalazi oko 160 kilometara sjeverozapadno od Moskve i nekoliko stotina kilometara od Katinske šume.
    Predlažemo da Poljaci konsultuju druga udbaša Milanovića, koji če preporučiti kamo i kako baciti ploče tisuća nesretnika ubijenih od KGB i Berije u Katinskoj šumi u SSSR-u.

    Odgovorite na ovaj komentar
  14. Brzojav nesretnim roditeljima pilota
    #14 Brzojav nesretnim roditeljima pilota 8 svibnja, 2020, 12:20

    Možete li zamisliti kakvih su osjećaja nesretni roditelji stradalih mladih časnika HRZ-a u Biljanama Donjim (četničko zavičajno selo triju kokardaša iz brloga Pupavčevih?) dpčekali izraze sućuti potpisane od Zorangutana? E, dragi moji sunarodnjaci, dozvoliste ipak da neljudi iz esdepeja falsificiraju izborni tijek i njegove rezultate. ZDS, rošava budaletino iz najteže hrvatske prošlosti!

    Odgovorite na ovaj komentar
  15. Ratna pobjednička vojska i Milanović?
    #15 Ratna pobjednička vojska i Milanović? 7 svibnja, 2020, 16:36

    Bio sam u ratnoj odori HV-a viüe od godine dana. I sada mogu zamisliti situaciju da se crnoga “mercedesa” pojavi ovo govno od öovjeka i politikanta. Vojniöki ga nikad ne bih podravio taman da mi prijete sancije vojnoga suda. Smrad boljševički i njegova družba, Tedesechi, Sanja Musić i ostala bagra.

    Odgovorite na ovaj komentar
  16. Poniženja za vojnike u Udbini
    #16 Poniženja za vojnike u Udbini 6 svibnja, 2020, 19:32

    Teške li lakrdije, Milanović u centru HV-a “Marko Babić” u Udbini. Koje li nesreće zapovjednicima koji moraju vojnički pozdraviti ušljivca bolesna mozga, tzv. vrhovnoga zapovjednika staljinističkih navika. Skakača s BOV-a u Petrinji.

    Odgovorite na ovaj komentar
  17. FRANO-MARXISTA
    #17 FRANO-MARXISTA 6 svibnja, 2020, 17:36

    OPET NAM OVAJ KRIŽARČIĆ PAVKOVIĆ FALETA SVOJE KRVOLOČNE DAVORIUJE.

    ON JOŠ ŽIVI U DEVEDSETIM, S PATRICAMA OKO VRATA ,TUĐMANOVOV I STEPINČEVOM SLIKOM NA STRŽNJICI,PRATI FALANGISTE ,PRAVI ZATUCABNI KATOLIK STEPINČEVOG DUHA I NAUMA KAKVI SE POZANAJU SAMO IZ KRVOLOČNIH REVOLUCCIJA U KOJIMA SE UBIJAJU DRUGI I DRUGAČI , DAKLE KATOLIK .
    ON JE SMETNUO S’UMA DA SE KRIŽARSKI RAT U HRAVTSKOJ VODIO I ZAVRŠIO PO N AČELIMA ZLOČINAČKE ,KASTINSKE CRKVE ,PA SVE ŠTO NIJE PODLOŽNO ,PONIZNO, POSLUŠNO I ODANO SVETOJ MATERI CRKVI SU ONI KOJI NEMAJU PRAVO BIVSTVOVATI U KATOLIČKOJ STEPINČEVSKI ČISTOJ, TEOKRATSKOJ DRŽAVI,DINARSKIH TALIBANA, ALTAJSKO-MONGOLSKIH ,HIBRIDIZIRANIH HRAVATA ,IRANSKOG PORIJEKLA .
    TAKO SE DEVEDSETIH GODINA STVARALA NOVA ,ODNOSNO, REINKARNIRANA , NEKADAŠNJA ,QUISLINŠKA ,STEPINČEVA BOŽJA DRŽAVA ,KOJA JE PO PLANU SVETE ALIJANSE ,NA ČELU SA MAJKOM AMERIKOM I NJENIM PROTEKTORATOM , PONOVNO NACIZIRANOM NJEMAČKOM , NASILNO RUŠILA SOCIJALISTIČKI-SAMOUPRAVNO ,USTROJENE DRŽAVE NA BALKANU A MEĐU KOJIMA JE BILA PRVA,DRŽAVA HRVATSKIH GRAĐANA. A OSNOVNI , GEOSTRATEŠKI PLAN BIJAŠE , NOVI RATNI POHOD NACH OSTEN ,ODNOSNO NA RUSIJU. ALI NA SREĆU TAJ SE POHOD NIJE U POTPUNOSTI OSTVARIO JER SU SE PRILIKE NA BALKANU ZAKOMPLICIRALE , NISU SE STVORILI UVJETI ,ONI KRIŽARSKO-KRVOLOČNI ,JER SU SE NARODI BALKANA PODIJELILI , PO ONOJ VEĆ RASKOLNIČKOJ CRTI ,SAD STROŽIJE NEGO SE PREDVIĐALO PLANOM SVETE ALIJANSE I STOŽERA VATIKANA. DAKLE ,NISU SE OSTVARILE ONE ,4O-GODIŠNJE PRIPREME KOJE SU BILE PROTEGNUTE NA SVA PODRUČJA DRUŠTVENOG ŽIVLJENJA, O ODIOZNOM KOMONIZMU KAO TOTALITARNOM ,KRVOLOČNOM SUSTAVU PROTIV KOJEG BI SE TREBALE UDRUŽITI SVE RELIGIJE ,AKO ŽELE ODRŽATI SVOJ KASTINSKI SUSTAV VLADANJA .
    I PLANIRANJE NACH OSTEN JE BILO ODGOĐENO ,A I MEĐUNERODNE PRILIKE SU SE PROMIJENILE TIČUĆI SE PLANIRANIH POHODA MAJKE AMERIKE I NJENOG KONKORDATSKOG SAVEZNIKA ,ZLOČINAČKOG VATIKANA. ALI JE HRVATSKA SOCIJALISTIČKA DRŽAVA , SA SVOJIM SAMOUPRAVNIM SUSTAVOM DRUŠTVENIH I PROIZVODNIH ODNOSA ,SRUŠENA U KRVI ,TOTALNO DEVATSIRANA I OPLJAČKANA OD TUĐMANOVIH FALANGI,ODNOSOSNO, SADA KAPTOLSKIH KRIŽARA,KOJI SU SVOJE UČEŠĆE U TOM KRVOLOČNOM RATU NAPLAČIVALI NA RAZNE NAČINE, U NATURI ,NOVČANO I PLJAČKOM. RAT SE ZAVRŠIO ,ALI NIJE UČINJENA POBJEDA NARODNOG POIMANJA DEMOKRACIJE I DRUŠTVENOG USTROJSTVA ODNOSA. RAT JE IMAO KARAKTER VJERSKOG ČIŠĆENJA HRVATSKE DRŽAVE OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH , A ZAVRŠIO NEUSPJEŠNO ,TIČUĆI SE ZLOČINAČKOG KAPTOLSKO TUĐMANOVOG PLANA ,PODJELE BOSNE SA SRBIJOM I FORMIRANJE DVIJU TEOKRATSKIH DRŽAVA NA BALKANU ,SRBIJE I HRVATSKE . ALI SU IPAK OSTALE VELIKE RAZVALINE U SVIJESTI NARODA NA OVIM PROSTORIMA . OSTALE SU PODJELE MEĐU NARODIMA ,MJEŠOVITO NASELJENIM NA OVIM PROSTORIMA ; OSTALE SU MATERIJALNE I DUHOVNE RAZVALINE ;OSTALE SU NEIZVJESNOSTI KOJE SE SVAKODNEVNO MANIFESTIRAJU KROZ BIJEDU ŽIVLJENJA ,PA SE NAROČITO ČESTO OGLAŠAVAJU REPOVI,POLITIČKIH I VJERSKIH ZATUCANIH KATOLIKA , MEĐU KOJIM SE POSEBNO AGRESIVNO OGLAŠAVA ,STEPINČEV KRIŽARČIĆ,EMASKULIRANOG MOZGIĆA ,A KRVOLOČNOG INSTIKTA , POŠTOVANI PAVKOVIĆ,KOJI SVAKODNEVNO PUNI PORTALE SVOJIM KATOLIČKO-USTAŠKIM ZATUCANIM POIMANJIMA DRUŠTVENIH ODNOSA ,JER ZA NJEGA POSTOJI HRVATSKA , DOMOVINA DINARSKIH TALIBANA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA ,ALTAJSKO-MONGOLSKE PASMINE ,IRNSKIH HIBRIDIZIRANIH HRVATA .I SVI KOJI SU DRUGI I DRUGAČIJI TREBALI BI SE NAĆI U JADOVNU ,U JASENOCVCU ,ČAPLJINI ,GABELI ILI U DANICI GDJE BI ON SVAKO JUTRO UŽIVAO U OSVETI KAO NEKADA ,NJEGOVI PRECI. GOSPODIN PAVKOVIĆ,KRIŽARČIĆ ,USTAŠOIDNE NARAVI, NEĆE DA SVATI DA SU SE VREMENA PROMIJENILA , I DA NJEGOVO VJERNAUČKO POIMANJE HRVATSKE NIJE MOGUĆE OSTVARITI U 21-VOM STOLJEĆU ,MAKAR NJEGOVA NESRETNA SVIJEST STOLUJE NA STUPNJU OBIČNOG KRIŽARSKOG RAZUMA KOJI JE UVJEK SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJE HUMANOSTI..

    Odgovorite na ovaj komentar
  18. Milanović s akademicima?
    #18 Milanović s akademicima? 6 svibnja, 2020, 15:27

    Najveći neradnik, bitanga, među tzv. političarima, navodni predsjednik države RH, čak je zvao na razgovor članove HAZU-a. Bila je tema obnova. Moguća je samo ako on vratri svih 100 milijardi kuna opljačkanih za njegova mandata u Vladi. Fuj! O čemu da im on poje, bijeda udbaška.

    Odgovorite na ovaj komentar
  19. Zorangutan i trbuhozborac
    #19 Zorangutan i trbuhozborac 6 svibnja, 2020, 15:23

    Jadni (stariji) čovjek na slivi koji salutira tužnom vrhovnom zapovjedniku, uza Zorangutana i njegov trbuhozborac četničke pasmine Nikola Jelić, negdašnji no(str)vinar Jutarnjega lista poznatoga mafijaša, masona i odvjetničke ništarije. O mrtvima sve najbolje.

    Odgovorite na ovaj komentar
  20. Samo ustanak i mixer za beton
    #20 Samo ustanak i mixer za beton 6 svibnja, 2020, 14:32

    Tko je u stanju crvenoga srolju baciti u betonski mixer, a svu boljševičku bandu rastjerati do Putinovih gulaga? Jedino općenarodni ustanak rješava hrvatski problem opstanka.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code