KADA U KOALICIJI IMAŠ ONOGA TKO HRVATE NAZIVA NEIŽIVLJENIM PEDERIMA

KADA U KOALICIJI IMAŠ ONOGA TKO HRVATE NAZIVA NEIŽIVLJENIM PEDERIMA

8. siječnja, 2020.

 

Zaboravio si kako sve loše dolazi na naplatu. Što je, zar odjednom nisi solventan? Tako prođe onaj koji pregazi legitimni ratni poklič HOS-a pod kojim je izginuo cvijet hrvatske mladosti. Tako prođe onaj koji mirno gleda ćirilične ploče koje su nelegitimno i pod okriljem noći postavljene u Vukovaru. Tako prođe onaj koji potpiše Istambulsku konvenciju i koji na kraju dopusti posvajanje djece isto-spolnim zajednicama. Tako prođe onaj koji potpiše Marakešku deklaraciju jer su mu drugi važniji od vlastitog naroda

Napisao: Zoran Čapalija-Čaplja

Moj takozvani katolički narod na Sv. Tri kralja odabrao ekstremnog ljevičara za „svog“ predsjednika, a ti Gašpare kralju moj nemoj se tome čuditi. Još davnih dana reče ti A.G. Matoš: Hrvatska već vidje tristo čuda al’ ne nađe štrika za toliko Juda“. Svoju briljantnu devijantnost moj mali Hrvatić ponovno je potvrdio činjenicom kako slabo pamti, a vrlo brzo zaboravlja. A ti dragovoljče i dragi domoljube, sad ćeš opet ponizno klimat ludom glavom i blagoslovit gluposti partijskom sekretaru, a sva tvoja beskorisna znanja i perspektivnost okrunit će se mjestom skladištara ili noćnog čuvara. Sad ćeš bome pazit koliko debele šnite kruha režeš kako ne bi pao u nemilost prve dame. Možda nađeš kratkotrajni mir u Dubrovniku, Gospiću, Požegi, Slavonskom Brodu, ili pak u Vukovaru.

Uski ljudi

A što se to događa? Je li to vjekovna politička glupost ili sado-mazohistički čin? Naši, a i svjetski psihijatri i psiholozi na samom početku ovakve pojave bili zbunjeni i nedefinirani, no vrlo brzo su shvatili kako je Stockholmski sindrom Pussy smoke“ spram pojave u Hrvatskoj pa se tako pojam Stockholmski sindrom mora odmah zamijeniti nazivom Hrvatski sindrom i treba što prije postati tema svih znanstvenih i psihijatrijskih skupova.

Ma nemojte mi govoriti kako to nije tako i kako živim u zabludi. Tko je još u svijetu za vodstvo izabrao vođu ili ekipu koja ih je sto godina progonila, zatvarala i mučila. Pogledajte samo htijenja tih skorojevića i sve će vam biti jasno. Može li zdrav razum težiti legalizaciji prostitucije, droga, istospolnih brakova, ili pak abortusa koji predstavlja ubojstvo i to najčistije i najnevinije osobe. Gospodo, izgleda da niste svjesni vašeg ulaska u sumrak civilizacije. Ne samo da niste svjesni te činjenice već i sami gasite svjetlo civilizacijskih stečevina pretvarajući se tako u „male crvene pomagače“. Mada toga nisam dostojan no zavapit ću kao Krist s križa : „Oče, oprosti im, jer ne znaju što čine!“ (Lk 23, 34.).

Poslušajte još jedan put što vam reče hrvatski Nostradamus A.G. Matoš.

STARA PJESMA

O, ta uska varoš, o ti uski ljudi,

O, taj puk što dnevno veći slijepac biva,

O, te šuplje glave, o, te šuplje grudi,

Pa ta svakidašnja glupa perspektiva!

Čemu iskren razum koji zdravo sudi,

Čemu polet duše i srce koje sniva,

Čemu žar, slobodu i pravdu kada žudi,

Usred kukavica čemu krepost diva?

Među narodima mi Hrvati sada

Jesmo zadnji, robovi bez vlasti,

Osuđeni pasti i propasti bez časti.

Domovino moja, tvoje sunce pada,

Ni umrijeti za te Hrvat snage nema,

Dok nam stranac, majko, tihu propast sprema.

Jeste li se barem malo zacrvenili od stida vlastite opačine što ju učiniste. Možda vas 100 000 nije stiglo o tome razmisliti jer vam previše brzo skližu skije u nekom elitnom hotelu civiliziranog zapada koji vam se smije, a vi niste svjesni vaše vlastite propasti. I vi će te shvatiti pravu istinu kad pojedete špek i ispraznite zdjelu sarme koju ste ponijeli kako bi odglumili elitnog turista. Sve ima svoju cijenu a ludost je najskuplja. Dobro kažu Japanci: „Za budalu nema lijeka“.

Oni koji su navodno razočarani politikom ostali kod kuće i nisu htjeli izaći na izbore još su više podgrijali svoj defetizam koji ih je u tu zamku i uvukao. Samo nastavite s takvim ponašanjem pa i dalje uživajte u politici „mrkve i batine“ koju ste i zaslužili. Vi, vas 89.375 ili 4,36 posto koji ste poništili vaš izborni listić pokazali ste kako niste u stanju normalno razmišljati. Zar nije bilo lakše ostati kod kuće nego ići i zadovoljiti svoj bolesni defetizam kojekakvim umotvorinama koje grani

e s inteligencijom kišnih glista. Nije vama važno što netko drugi misli jer ste vi sami sebi dovoljni u svoj svojoj mentalnoj skučenosti. O Bože baci peglu i molim te ne promašuj!

Pravi Hrvati

E Plenki, Plenki. Zaboravio si kako sve loše dolazi na naplatu. Što je, zar odjednom nisi solventan? Tako prođe onaj koji pregazi legitimni ratni poklič HOS-a pod kojim je izginuo cvijet hrvatske mladosti. Tako prođe onaj koji mirno gleda ćirilične ploče koje su nelegitimno i pod okriljem noći postavljene u Vukovaru. Tako prođe onaj koji potpiše Istambulsku konvenciju i koji na kraju dopusti posvajanje djece isto-spolnim zajednicama. Tako prođe onaj koji potpiše Marakešku deklaraciju jer su mu drugi važniji od vlastitog naroda. Tako prođe onaj koji u koaliciji ima one koji u Hrvatskom saboru Hrvate nazivaju neiživljenim pederima. Trebam li Ti još nešto nabrojati. Svakom i malo razumnom previše bi bio čak i samo jedan od ranijih navoda.

Sad će te sumanuto tražiti krivca a krivac si Ti zajedno sa svojim klimoglavcima. Razlozi koje sam naveo ne samo da su udaljili HDZ od naroda već su izazvali bunt koji ste skupo platili. A kako i ne bi. Potpisom Istambulske konvencije uvrijedili ste sve vjernike jer je ta konvencija u suprotnosti s naukom vjere koja je stoljećima bila garant opstojnosti hrvatskog naroda. Doveli se u pitanje odnos s Vatikanom koji je uvijek bio na strani našeg naroda. Potpisom te konvencije pristali se da neka strana građanska udruga (koju usput rečeno i plaćate za to) vrši nadzor nad provođenjem konvencije i time ju stavili iznad najviših hrvatskih institucija i samog Hrvatskog sabora. Ne sliči li vam to na izdaju hrvatskih nacionalnih interesa? Meni da.

Čelnik vašeg koalicijskog partnera neprestano vrijeđa Hrvate i na kojekakvim protuhrvatskim događanjima stoji uz osvjedočenog četnika koji je sudjelovao u agresiji na Republiku Hrvatsku, a unatoč čvrstim materijalnim dokazima o tome ostao je nekažnjen. Ne samo da je ostao nekažnjen već je dospio na mjesto predsjednika države koja je izvršila agresiju na Hrvatsku. Umjesto da ste sukladno Rezoluciji Vijeća Europe 1481 (2006) osudili zločine totalitarnog komunističkog režima vi ste stvorili povjerenstvo za suočavanje s prošlošću koje je faktički zaštitilo komuniste i njihovu petokraku pod kojom je hrvatski narod doživio genocid tijekom i nakon II svjetskog rata, a pod tim istim simbolom je izvršena i agresija na Hrvatsku 1991. godine. Mirno gledate kako ćirilične ploče stoje u Vukovaru gradu heroju i to nelegitimno jer za to nisu ostvareni zakonski uvjeti. Pa čak i da jesu treba li to dozvoliti kad to ne žele stradalnici Vukovara?

Dopustili ste da nas branitelje nazivaju šatorašima, a naše domoljublje nazivaju ekstremnim desničarenjem. Znači li vam gospodo političari nešto broj 3069? Da vam nešto znači ne bi se ovako ponašali.

Dragi prijatelji suborci i istinski domoljubi. Nismo se bojali 1991. ne treba se brinuti ni danas. Nitko i nikada neće pobijediti prave Hrvate jer ih vodi ljubav prema Domovini, a na njihovom putu ih kao istinske vjernike čuva dragi Bog. Vjerujte mi naša će riječ biti zadnja. Uistinu, nije važno tko je i do kada predsjednik. Krist je kralj nad kraljevima i to do kraja svijeta. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. Kad se Pero Ćorić poduzme na adi
    #1 Kad se Pero Ćorić poduzme na adi 13 siječnja, 2020, 08:04

    ”Ukoliko u narednih nekoliko tjedana ne dođe do hitnog sastanka međudržavnih komisija Hrvatske i Srbije oko sudbine Šarengradske ade tijekom ožujka ove godine organizirat ćemo blokadu plovnog puta Dunavom. Već imamo 15-ak vlasnika dunavskih čikli koji su zainteresirani i koji će se povezati lancima i tako blokirati Dunav”, rekao je Pero Ćorić, predsjednik Mjesnog odbora Šarengrad i jedan od čelnika stranke Desno, za Večernji list. Na riješenje pitanja Šarengradske ade čeka se od 1991.godine, odnosno od početka Domovinskog rata, kada je to postalo predmetom međudržavnog spora između Hrvatske i Srbije, ada se prostire na ukupno 999 hekara, a desetljećima je prema Ćoriću bila glavni izbor prihoda mještana toga ilogčkog naselja.

    ”Tamo smo ribarili, a tamo smo uzgajali svinje, krave i konje. Danas Šarengradsku adu nitko ne koristi i ona propada jer adi ne treba gospodar nego joj treba sluga. Stoga ćemo insistirati na hitnom sastanku dvije komisije i to u Šarengradu jer je to prirodno”, zaključio je Ćorić. Kaže to veliki domoljub i pravaš s osam članskih stranačkih iskaznica, koji bi se inatio sa srbonjarama, a u ratu nije viđen s puškom. Poslije pobjede, međutim, u HSP AS glumatao je Paragu i pravio pr(a)vašiće.

    Odgovorite na ovaj komentar
  2. Podguzni orjunaški boljševik Klisović
    #2 Podguzni orjunaški boljševik Klisović 11 siječnja, 2020, 11:01

    U petodnevnom posjetu Hrvatskoj boravi skupina od 60-ak dopisnika međunarodnih medijskih kuća iz Bruxellesa. Riječ je o redovnom posjetu državi predsjedateljici na početku predsjedanju Vijećem Europske unije s ciljem upoznavanja glavnih odrednica programa predsjedanja kroz susrete i razgovore s najvišim dužnosnicima.

    Nakon sastanaka s ministrima u hrvatskoj Vladi, u četvrtak je održan i susret sa saborskim zastupnicima Mirom Kovačem (HDZ) i Joškom Klisovićem (SDP) koji su u opuštenoj atmosferi odgovarali na raznolika novinarska pitanja o hrvatskoj vanjskoj politici te različitim perspektivama i pristupima pozicije i opozicije u rješavanju određenih vanjskopolitičkih i europskih pitanja. Što li o svemu ima reći podguzni orjunaški boljševik Klisović?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code